David Jacoby

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

David kwam in 2010 werken bij Kaspersky als Senior Security Researcher voor Noord-Europa en de Benelux. Hij werkt vanuit Zweden als lid van het Global Research & Analysis Team. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het onderzoek en de technische PR-activiteiten in deze regio's.

David heeft zo'n 15 jaar ervaring als IT-beveiligingsprofessional. Onderzoek naar kwetsbaarheden en beveiliging behoort tot zijn huidige taken. Hij heeft ervaring met het uitvoeren van pentests en beveiligingsaudits, vooral op Unix- en Linux-platformen. Hij besteedt ook tijd aan het beveiligen van webapplicaties. Zijn onderzoek is voornamelijk gericht op het bewustmaken van dreigingen. Hij is ook een bekende spreker bij de grootste beveiligingscongressen op de hele wereld. Hij praat daar over bestaande, urgente dreigingen en hoe we bewustwording kunnen verbeteren en cybercriminaliteit kunnen bevechten.

Voordat David bij Kaspersky begon, was hij werkzaam op het gebied van kwetsbaarheidsonderzoek en kwetsbaarheidsbeheer. Hij heeft als Senior Security Researcher, adviseur en consulent gewerkt bij TrueSec AB. Voordat hij in 2008 bij TrueSec AB kwam, had David zeven jaar bij Outpost24 gewerkt. Hij begon als Chief Hacker en voordat hij het bedrijf verliet was hij Vice President voor consumentenervaringen.


Andere leden van dit team

  • Costin Raiu

    Director, Global Research & Analysis Team

  • Roberto Martínez

    Security Researcher, Global Research & Analysis Team, Latijns-Amerika

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten