Fabio Assolini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Fabio Assolini kwam in 2009 bij het Global Research & Analysis Team (GReAT), een team met de beste analisten van de branche, om zich te richten op één van de meeste dynamische landen in Latijns-Amerika: Brazilië. Onder Fabio's verantwoordelijkheden vallen het analyseren van aanvallen door virussen, cyberaanvallen, banktrojans en andere typen malware die oorspronkelijk uit Brazilië en die regio stammen. Hij richt zich met name op onderzoek en detectie van banktrojans. In november 2012 werd hij Senior Security Researcher.

Fabio is sinds 2006 vrijwillig lid van de beveiligingsgemeenschap Linha Defensiva (Verdedigingslinie), een ngo. Daarnaast is hij lid van de Alliance of Security Analysis Professionals (ASAP), een netwerk van ngo's, professionals en individuen die beveiligingsgerelateerde ondersteuning bieden voor eindgebruikers. Fabio heeft meer dan vijf jaar ervaring als malwareanalist en heeft een universitair diploma computerwetenschappen.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten