Marco Preuss

Director, Global Research & Analysis Team, Europa

Marco werd in maart 2013 Director of Europe van ons Global Research & Analysis Team. Daarvoor was Marco hoofd van Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team in Duitsland.

Marco heeft ruim 13 jaar ervaring in IT-beveiliging en managet het dreigingsklimaat in Europa. Hij is gespecialiseerd in bedreigingen op het gebied van dreigingen gericht op internet en sociale netwerken en Apple OS-beveiliging. Naast onderzoek is het zijn verantwoordelijkheid om contact te onderhouden met onafhankelijke testers en beveiligingspartners.

Marco begon zijn carrière bij Kaspersky Lab in 2004 als Technical Consultant en deelde in deze rol zijn expertise en kennis op het gebied van Linux en Unix-gebaseerde systemen. Hij is ook betrokken geweest bij corporate sales management, voordat hij technisch contactpersoon werd voor de OEM-afdeling, waar hij maatoplossingen ondersteunde. Marco heeft deelgenomen aan de ontwikkeling van webdiensten en -systemen voor Marketing en Retail Sales, en heeft nauw samengewerkt met de productontwerpteams. Marco heeft zich in 2009 bij het onderzoeksteam gevoegd als Virus Analyst.


Andere leden van dit team

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Dmitry Bestuzhev

  Director, Global Research & Analysis Team, Latijns-Amerika

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten