Mohamad Amin Hasbini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Mohammad Amin Hasbini kwam in 2013 bij Kaspersky als Senior Security Researcher in het Global Research & Analysis Team (GReAT). Amin is verantwoordelijk voor de positionering van Kaspersky als expert in het Midden-Oosten, Turkije en Afrika, evenals voor de ontwikkeling van onderzoek en ondersteuning voor het regionale kantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Vóór Kaspersky was Amin Senior Security & Privacy Consultant bij Deloitte & Touche ME en daarvoor was hij Security Engineer bij Data Consult in Libanon. Amin heeft veel projecten geleid op het gebied van infrastructuur, beveiligingsadvies en pentesting voor overheidsinstanties, banken en serviceproviders in met name het Midden-Oosten en de GCC-regio. Hij geeft ook trainingen over informatiebeveiliging, zoals forensische analyse en malware-analyse, evenals voor het Ethical Hacker-programma van de EG-raad en voor Cisco CCNA Security.

Amin is gespecialiseerd in cyberdreigingsinformatie en beperking van gerichte aanvallen. Hij heeft een Professional Master-diploma in beveiliging van netwerken en systemen (Saint-Joseph University, Libanon) en werkt aan zijn promotie aan de Brunel University in Londen. Hij heeft verschillende certificaten van GIAC, EG-RAAD, CISCO, EMC RSA, Harvard Business Publishing en het British Standards Institution.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten