Sergey Novikov

Deputy Director, Global Research & Analysis Team

Sergey kwam in 2002 bij Kaspersky en werd in maart 2013 benoemd tot Deputy Director voor het Global Research & Analysis Team. Voordat hij Deputy Director werd, was Sergey hoofd van het Global Research & Analysis Team voor de EEMEA-regio.

Sergey heeft de leiding over de operationele activiteiten van de afdeling, en organiseert de jaarlijkse Security Analist Summit (SAS) van Kaspersky. Elk jaar komen de beste IT-beveiligingsexperts ter wereld bijeen voor overleg en om onderzoek uit te wisselen met internationale organisaties, wetshandhavingsinstanties en technologiebedrijven.

Sergey is afgestudeerd in toegepaste wiskunde aan de Moscow State University voor spoorwegtechniek en heeft een postdoctorale graad IT-beveiliging. Hij woont in Moskou.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten