Vicente Diaz

Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vicente kwam in november 2010 bij ons Global Research & Analysis Team. Hij is gespecialiseerd in Threat Intelligence en onderzoekt ook malware en fraude in de regio Europa, waaronder bankingtrojans, bedreigingen voor sociale netwerken, cybercriminele 'partnernetwerken' en mobiele malware. Daarnaast leidt Vincente technische onderzoeksprojecten en biedt hij deskundige ondersteuning aan klanten.

Voordat hij bij Kaspersky kwam, werkte hij als Software Developer voor IT&C en Actaris, en daarna als onderzoeker aan de Technische universiteit van Catalonië (UPC). Vervolgens ging hij werken in de IT-beveiliging. Hij werkte voor S21sec, eerst als pentester en daarna als E-crime Manager. Vicente heeft meerdere softwaretools geschreven en is actief in de congreswereld als organisator en als spreker. Hij was lid van de adviesraad voor de Source Conference en is medeoprichter van Edge-Security, een beveiligingsgroep die zich voornamelijk richt op onderzoek en het organiseren van non-profitevenementen.

Vicente is afgestudeerd in informatica en heeft een Master of Science in kunstmatige intelligentie.


Andere leden van dit team

  • Costin Raiu

    Director, Global Research & Analysis Team

  • David Jacoby

    Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten