Vitaly Kamluk

Director, Global Research & Analysis Team, APAC

Vitaly is al sinds 2005 betrokken bij malwareonderzoek bij Kaspersky. In 2008 werd hij benoemd tot Senior Antivirus Expert, voordat hij in 2009 Director werd van het EEMEA Research Center. Hij heeft een jaar in Japan gewerkt, waar hij zich richtte op grote plaatselijke bedreigingen voor de regio. In 2014 werd hij gedetacheerd bij het Global Complex for Innovation van INTERPOL in Singapore. Hij is werkzaam bij het INTERPOL Digital Crime Center en is gespecialiseerd in reverse engineering van malware, digitale forensische analyse en onderzoek naar cybercriminaliteit. Hij is ook Principal Security Researcher bij Kaspersky.

Vóór Kaspersky werkte Vitaly als softwareontwikkelaar en systeembeheerder. Hij is afgestudeerd aan de faculteit toegepaste wiskunde en computerwetenschappen aan de Belarussian State University.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten