Skip to main

Managementteam

Morten Lehn

Managing Director Noord-Europa bij Kaspersky

Morten Lehn

Managing Director Noord-Europa bij Kaspersky

Morten Lehn werd in september 2021 benoemd tot Managing Director Noord-Europa bij Kaspersky. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het leiden van de kansen en initiatieven van het bedrijf in de markt, evenals het versterken van bestaande relaties en partnerondersteuning.

Voordat hij deze functie bekleedde, was Morten sinds 2014 General Manager voor Italië en het Middellandse Zeegebied bij Kaspersky. Daarvoor had hij als Sales Director voor de business in Italië de leiding over het volledige salesteam voor de segmenten Corporate, Enterprise Consumer en Online.

Morten is sinds 2013 werkzaam bij het bedrijf. Voordat hij bij Kaspersky kwam, werkte hij in verschillende functies voor Bludis, Unified Messaging Systems AS en Euroline AS.

Tim De Groot

Territory Manager voor Scandinavië en de Benelux bij Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager voor Scandinavië en de Benelux bij Kaspersky

Tim is in oktober 2021 benoemd tot Territory Manager voor de Benelux en de Nordics bij Kaspersky. Hij is verantwoordelijk voor het laten groeien van Kaspersky's channel presence in de Nordics, het creëren van een grotere footprint binnen de Benelux voor het Enterprise segment, en het werven van strategische partners voor Kaspersky's non-EPP portfolio in beide regio's.

Tim kwam in 2010 bij Kaspersky in Nederland, aanvankelijk als Online Sales Manager Benelux. Sindsdien heeft hij verschillende functies bekleed op het gebied van sales, marketing en e-commerce. In zijn laatste functie als Business Development Manager Benelux en Nordics was hij verantwoordelijk voor de business development en marketing activiteiten van de regio's.

Voordat hij bij Kaspersky in dienst trad, werkte de Groot onder andere bij ASPA, Samas NV, ORTEC en IFF.