Overslaan naar hoofdinhoud

Wat is automatische verlenging?

Wanneer je kiest voor automatische verlenging, wordt je product van Kaspersky automatisch vóór de vervaldatum verlengd. Je hoeft zelf niets te doen om te verlengen. Automatische verlenging beschermt je apparaten en gegevens doorlopend en bespaart je tijd. Bovendien word je aan de status van je abonnement herinnert.

Hoe werkt het?

  1. Je plaatst je bestelling en je abonnement wordt geactiveerd op het moment van aankoop.
  2. Voordat je abonnement verloopt, ontvang je via e-mail de melding dat je betaling van de automatische verlenging verschuldigd bent. Je weet dus het exacte bedrag en de betaaldatum, plus eventuele wijzigingen in de oorspronkelijke prijs.
  3. Als je besluit verder te gaan met automatische verlenging, wordt de aanstaande vergoeding automatisch in rekening gebracht met behulp van je oorspronkelijke betaalgegevens. In geval van eventuele betaalproblemen, bijvoorbeeld een verlopen bankpas, sturen we je een link om je factureringsgegevens bij te werken.
  4. Je ontvangt een e-mail om te bevestigen dat je verlenging geslaagd is.
  5. Wanneer je je wilt afmelden voor automatische verlenging, kun je dit op elk gewenst moment doen. Je vindt de instructies daarvoor in de bevestiging van je bestelling.

Hoe schakel ik automatische verlenging uit?

Volg de bijgevoegde link in de e-mail met de herinnering van de verlenging of de bevestiging van de bestelling. Nadat je automatische verlenging hebt opgezegd, ontvang je een e-mail ter bevestiging van je keuze.

Als er iets mis gaat, controleer je de Klantenservice-pagina voor informatie en contactgegevens.