De voordelen van Automatisch Verlengen

Onafgebroken bescherming - Je licentie wordt automatisch verlengd zodat je onafgebroken beschermd bent.

Geen zorgen, omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn.

Bespaart tijd - Wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd.

De nieuwste functies - Je hebt altijd toegang tot onze nieuwste versies.

Overdraagbare bescherming - Je kunt eenvoudig een nieuwe pc beschermen met hetzelfde abonnement.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze service.

Hoe werkt het?

Hoe wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Houd er rekening mee dat je verder niets hoeft te doen om je abonnement te verlengen. Voordat je licentie afloopt, ontvang je een e-mail met het bedrag en de datum waarop dit in rekening wordt gebracht. Je kunt het abonnement Automatisch Verlengen annuleren, of niets doen. Je kunt het abonnement Automatisch Verlengen eenvoudig annuleren door de koppelingen in de email te volgen. Het bedrag wordt afgeschreven van de creditcard die je eerder hebt gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop van het product. Nadat we je licentie verlengd hebben, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je Kaspersky Lab-software wordt automatisch verlengd. Je hebt geen nieuwe activeringscode nodig en je hoeft niets te doen om de volgende periode beschermd te blijven. Je licentie wordt automatisch verlengd, en je blijft beschermd zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om de creditcard te belasten (bijvoorbeeld als deze is verlopen), ontvang je een herinnering per e-mail waarin je wordt geadviseerd om je financiële gegevens bij te werken. Bezoek het Kaspersky Lab Verlengen & Upgrade Center als je het probleem niet meteen kunt oplossen en je abonnement verloopt.

Opmerking: je nieuwe licentieperiode begint zodra je aankoop is voltooid. Activeer je licentie direct om de maximale duur uit je licentie halen.

Hoe kan ik mijn abonnement Automatisch Verlengen annuleren?

Meld je aan bij Accountgegevens en volg onderstaande instructies om je abonnement Automatisch Verlengen te annuleren:

  • Voer het ordernummer in bij de sectie 'Bestelling snel opzoeken'. Je kunt je ordernummer vinden op de pagina met je orderbevestiging en in e-mail met de orderbevestiging die je hebt ontvangen na je oorspronkelijke aankoop.
  • Voer het wachtwoord in dat in de e-mail met de orderbevestiging staat.
  • Nadat je bent aangemeld, zie je een knop met Annuleren en een knop met Verlengen.
  • Klik op Annuleren om het abonnement Automatisch Verlengen stop te zetten. Je product blijft actief tot de vervaldatum.

of

Annuleer je abonnement Automatisch Verlengen door een verzoek in te dienen bij de klantenservice en onderstaande instructies te volgen:

  • Voer het ordernummer op het formulier in. Je kunt je ordernummer vinden op de pagina met je orderbevestiging en in e-mail met de orderbevestiging die je hebt ontvangen na je oorspronkelijke aankoop.
  • Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de aankoop en controleer dit.
  • Selecteer in de sectie 'Selecteer een onderwerp' de optie 'Abonnementverzoek' in het vervolgkeuzevakje en selecteer vervolgens 'Automatische verlenging voor mijn abonnement annuleren'.
  • Klik op de knop 'E-mail verzenden' om het verzoek in te dienen.
  • Je ontvangt een e-mail met de bevestiging dat je verzoek om je abonnement Automatisch Verlengen te annuleren wordt verwerkt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten