VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Laat je niet chanteren en bescherm je vandaag nog met Kaspersky Internet Security!

Hoe Kaspersky Internet Security je beschermt tegen ransomware?*
Zodra we een vreemde wijziging van je bestanden detecteren, maken we onmiddellijk een back-up van deze bestanden om te voorkomen dat ze versleuteld worden. De software dat heeft geprobeerd je bestanden te wijzigen, wordt direct onderzocht en geblokkeerd als het verdacht is. Maar Kaspersky Internet Security doet meer:

  • Beschermt je tegen een scala aan moderne digitale gevaren
  • Beschermt je pc, Mac en Android-telefoons en -tablets
  • Biedt extra beveiliging tijdens online winkelen en bankieren
  • Bewaakt je privacy en persoonsgegevens

BEN JE SLACHTOFFER VAN RANSOMWARE?

  1. Verwijder eerst deze malware door Kaspersky Internet Security te downloaden via de probeer gratis of koop nu button
  2. Lees de instructies op de online portal no more ransom

Kaspersky Lab heeft in samenwerking met o.a. Europol en de Nederlandse en Belgische politie, een online portal gelanceerd dat zich richt op het informeren over de gevaren van ransomware. Daarnaast biedt het gratis sleutels voor slachtoffers om hun gegevens te herstellen zonder te hoeven betalen.

Online Portal

HET MEEST GETEST. HET MEEST BEKROOND. KASPERSKY LAB BESCHERMING.

Kaspersky Lab nam in 2016 deel aan 78 onafhankelijke tests en beoordelingen. Onze producten eindigden 55 keer op de eerste plaats en 70 keer in de top drie.**

  • GEËINDIGD ALS NUMMER 1
  • GEËINDIGD IN DE TOP 3
Graph

* Bekijk hier ons volledige preventieadvies m.b.t. ransomware.

** De top 3-vergelijking is een overzicht van de verzamelde scores van meer dan 80 bekende leveranciers in een aantal van de meest gerespecteerde, onafhankelijke tests en beoordelingen in de branche voor beveiligingssoftware. De grafiek is een gedeeltelijke weergave van de resultaten. Bekijk hier het volledig overzicht.

Niets garandeert volledige bescherming, dus wees voorzichtig online

Wat is automatische verlenging?

Automatische verlenging verlengt je licentie automatisch zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. Voordat je abonnement verloopt, wordt de vergoeding voor vernieuwing in rekening gebracht zodat je beschermd blijft*. We herinneren je vooraf via e-mail aan de binnenkort verschuldigde betaling. Je kunt op elk gewenst moment automatisch verlenging opzeggen; in dat geval moet je je licentie handmatig vernieuwen.

Waarom automatische verlenging?

Doorlopend abonnement en ononderbroken bescherming voor je apparaten

Bespaart je tijd: geen gedoe met factureringsgegevens en activeringscodes

Je blijft de controle houden: wij herinneren je aan de aankomende factureringsdatums en je kunt op elk moment opzeggen

* De prijzen voor verlenging zijn onderhevig aan wijzigingen. Op het moment van vernieuwing zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Wij sturen je ten minste één herinnering per e-mail om je hierop te wijzen. Daarnaast ontvang je per e-mail een bevestiging van de prijs voor de vernieuwing en de duur van je nieuwe abonnement, voordat dit automatisch wordt vernieuwd. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.