VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Laat je niet chanteren en bescherm je vandaag nog met Kaspersky Internet Security!

Hoe Kaspersky Internet Security je beschermt tegen ransomware?*
Zodra we een vreemde wijziging van je bestanden detecteren, maken we onmiddellijk een back-up van deze bestanden om te voorkomen dat ze versleuteld worden. De software dat heeft geprobeerd je bestanden te wijzigen, wordt direct onderzocht en geblokkeerd als het verdacht is. Maar Kaspersky Internet Security doet meer:

  • Beschermt je tegen een scala aan moderne digitale gevaren
  • Beschermt je pc, Mac en Android-telefoons en -tablets
  • Biedt extra beveiliging tijdens online winkelen en bankieren
  • Bewaakt je privacy en persoonsgegevens

BEN JE SLACHTOFFER VAN RANSOMWARE?

  1. Verwijder eerst deze malware door Kaspersky Internet Security te downloaden via de probeer gratis of koop nu button
  2. Lees de instructies op de online portal no more ransom

Kaspersky Lab heeft in samenwerking met o.a. Europol en de Nederlandse en Belgische politie, een online portal gelanceerd dat zich richt op het informeren over de gevaren van ransomware. Daarnaast biedt het gratis sleutels voor slachtoffers om hun gegevens te herstellen zonder te hoeven betalen.

Online Portal

HET MEEST GETEST. HET MEEST BEKROOND. KASPERSKY LAB BESCHERMING.

Kaspersky Lab nam in 2016 deel aan 78 onafhankelijke tests en beoordelingen. Onze producten eindigden 55 keer op de eerste plaats en 70 keer in de top drie.**

  • GEËINDIGD ALS NUMMER 1
  • GEËINDIGD IN DE TOP 3
Graph

* Bekijk hier ons volledige preventieadvies m.b.t. ransomware.

** De top 3-vergelijking is een overzicht van de verzamelde scores van meer dan 80 bekende leveranciers in een aantal van de meest gerespecteerde, onafhankelijke tests en beoordelingen in de branche voor beveiligingssoftware. De grafiek is een gedeeltelijke weergave van de resultaten. Bekijk hier het volledig overzicht.

Niets garandeert volledige bescherming, dus wees voorzichtig online

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten

AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.