80% van alle cyberincidenten begint bij een medewerker.
VERGROOT HUN KENNIS EN VAARDIGHEDEN

Kaspersky Security Awareness

  • Richt zich op alle lagen van de organisatie
  • Gebruik van gamified training – leren door doen
  • Gemakkelijk te implementeren en te beheren

Bedrijven verliezen veel geld door de herstelwerkzaamheden van deze door personeel gerelateerde incidenten. Creëer een veilige cyber-werkomgeving en maak medewerkers bewust  van IT-security. Kaspersky Lab biedt een Security Awareness programma die gebruik maakt van de nieuwste technieken en dat zich richt op alle lagen van de organisatie.

TRAININGSPROGRAMMA

Kaspersky Lab biedt Security Awareness computer-gebaseerde trainingsprogramma’s die gebruik maken van de laatste leer technieken en die geschikt zijn voor alle lagen van de organisatie. Onze Security Awareness oplossingen worden gebruikt door diverse kleine en grote bedrijven om personeelsgerelateerde cyberincidenten te voorkomen.

STRUCTUREEL PROGRAMMA

Cloud - gebaseerde onderzoeken, analyseren elke dag het gedrag en de houding ten opzichte van cybersecurity door alle lagen van de organisatie. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe de medewerkers op een verschillende manier cybersecurity beleven.

Deze resultaten kunnen worden gebruikt om aan te sturen en in te springen op nieuwe interne pioriteiten of externe activiteiten.