Overslaan naar hoofdinhoud

KasperskyHybrid Cloud Security for AWS

AWS is de vooraanstaande openbare cloudprovider, met de meest geavanceerde cloudomgeving op de markt. Het bedrijf biedt uitstekende betrouwbaarheid en schaalbaarheid, en verschillende cloudeigen beveiligingstools waarmee u grenzeloze bedrijfsomgevingen kunt bouwen.

Volgens het model van gedeelde verantwoordelijkheid voor beveiliging zijn er echter aanvullende beveiligingsmogelijkheden nodig, waardoor een flexibele cybersecuritylaag vereist is die uw volledige cloudomgeving dekt en waarmee de gegevens van uw AWS-workloads worden beschermd.

Kaspersky Hybrid Cloud Security biedt de beste, resource-efficiënte bescherming die voor uw hele AWS omgeving kan worden beheerd, en daarbuiten. Zo beheert u de volledige cybersecuritybehoeften van uw volledige hybride infrastructuur. Mede dankzij de AWS-API-integratie maakt Kaspersky Hybrid Cloud Security uw ervaring met Amazon Web Services zo soepel en veilig.

  • Native beheer van cloud security

   Wij zorgen ervoor dat uw cloud en cloudbeveiliging communiceren en samenwerken. Door de integratie via AWS API kunt u alles bekijken, ziet u hoe uw cloud is ingericht en kunt u uw beveiligingsmogelijkheden edge-to-edge implementeren zodat al uw cloudworkloads zijn beschermd.

  • Flexibele licenties

   U kunt u eigen Kaspersky Hybrid Cloud Security-licentie gebruiken om uw AWS-workloads te beveiligen, maar u kunt ook kiezen voor een native AWS-oplossing waarbij u naar gebruik betaalt.

  • Next generation beveiliging – nu ook in AWS public cloud!

   Bij cybersecurity van de volgende generatie werken mens en machine samen om een flexibele en adaptieve cloudbeveiligingsomgeving te bouwen. Dit is wat wij aanbieden, zodat u en uw geïntegreerde cloudbeveiliging de meest geavanceerde cyberdreigingen kunnen detecteren en aanpakken.

  • Cross-cloud zichtbaarheid en beheer

   Integratie via AWS API maakt verenigd beheer van al uw IT-middelen mogelijk, op locatie en in de cloud, via één console. Zo ervaart u volledige zichtbaarheid en transparantie, voor soepel en efficiënt gebruik en beheer.

  VERKOOPINFORMATIE

  Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS maakt deel uit van

A part of

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS