Overslaan naar hoofdinhoud

KasperskyHybrid Cloud Security for Microsoft Azure

Cloudbeveiliging die gewoon werkt

We hebben hoogwaardige meerlaagse bescherming ontwikkeld voor workloads in Microsoft Azure. Voldoe aan uw gedeelde verantwoordelijkheid met een combinatie van continue agile beveiliging en superieure efficiëntie die volledig in balans is. Zo beschermt u uw gegevens tegen de meest geavanceerde huidige en toekomstige dreigingen zonder de prestaties van uw cloudomgeving in gevaar te brengen. Met de veelomvattende oplossing voor Microsoft Azure van Kaspersky Lab weet u zeker dat alles wat u in de cloud doet, is beveiligd naar bedrijfsstandaarden en dat uw gegevens en gebruikers te allen tijde worden beschermd.

  • Cloudvriendelijke beveiliging

   Beschikbaar via Azure-extensies, zodat u uw cybersecuritymogelijkheden direct vanuit uw cloudworkloads kunt inrichten en u uw altijd actieve bedrijfsapplicaties veilig kunt houden.

  • Native Security Orchestration

   Cybersecurity die een natuurlijk onderdeel van uw cloudecosysteem wordt, dankzij gestroomlijnde beveiligingsprovisioning en -bewaking via integratie met Azure Security Center.

  • Next generation beveiliging – nu ook in Microsoft Azure public cloud!

   Bij cybersecurity van de volgende generatie werken mens en machine samen om een flexibele en adaptieve cloudbeveiligingsomgeving te bouwen. Dit is wat wij aanbieden, zodat u en uw geïntegreerde cloudbeveiliging de meest geavanceerde cyberdreigingen kunnen detecteren en aanpakken.

  • Cross-cloud zichtbaarheid en beheer

   Kaspersky Security Center heeft één console waarmee u al uw cloudassets kunt beheren, ongeacht hun locatie. De console biedt volledige zichtbaarheid en transparantie, en soepel en efficiënt beheer.

  VERKOOPINFORMATIE

  Kaspersky Hybrid Cloud Security for Microsoft Azure maakt deel uit van

A part of

Kaspersky Security for Virtualization