Overslaan naar hoofdinhoud
Kaspersky Endpoint Security for Business


De allernieuwste aangepaste bescherming tegen cyberdreigingen

Flexible beveiliging tegen geavanceerde cyberbedreigingen

 • Beschermt elk endpoint zonder hoge kosten
 • Stroomlijnt gecentraliseerd beveiligingsbeheer met een cloud- of webconsole
 • Minimaliseer het aantal incidenten door geautomatiseerde verwerking
Compatibel met:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Vertrouwde beveiliging voor meerdere platforms

Onze meerlaagse beschermingsaanpak is gebaseerd op machine learning-technologie en uitgebreide dreigingsinformatie. Wij beschermen je tegen bestandsloze dreigingen, exploits, rootkits en nog veel meer andere dreigingen.

Automatiseert routinetaken

Automatiseert en vergemakkelijkt belangrijke maar lastige routinetaken, waaronder beheer van kwetsbaarheden en patches, versleutelingsbeheer en regels en beleid voor het verminderen van de kwetsbaarheid voor aanvallen.

Flexibele implementatie

Snelle en eenvoudige implementatie in de cloud, on-premise, in hybride modus, of zelfs in een air-gapped netwerk. Wil je je installatie overzetten van on-premise naar de cloud? De wizard helpt je daarbij.

Kies jouw functiepakket

Bescherming en integratie
Unified Endpoint Management, ML-gebaseerde bescherming tegen dreigingen voor Windows, Linux, Mac, Android, iOS en integratie met EDR
Alles in Select, plus uitgebreide bescherming voor applicatieservers
Alles in Advanced, plus bescherming van web- en e-mailverkeer op gatewayniveau
Beheer van applicaties, internet en apparaten
Cloudondersteund beheer voor beleidsuitvoering en voorkoming van gegevensinbreuken
Alles in Select, plus detectie van abnormaal gedrag voor pc's en beheerfuncties voor servers
Alles in Advanced, plus beheerfuncties voor verkeer en web op gatewayniveau
Automatisering van geavanceerde taken
Mogelijkheden voor patching, encryptiebeheer en het delegeren van beveiligingsfuncties
Alles in Advanced, plus stroomlijnen van gatewayconfiguratie voor web- en e-mail
Bescherming tegen spam
Biedt onmiddellijke bescherming tegen spam
EDR-functieset
Add-on met dynamische dreigingsemulatie, automatische IoC-generatie, en meer
Add-on met dynamische dreigingsemulatie, automatische IoC-generatie, en meer
Add-on met dynamische dreigingsemulatie, automatische IoC-generatie, en meer
Hoe werkt het bijwerken?
Implementeer Kaspersky Endpoint Security voor bedrijven eenvoudig op afstand op meerdere apparaten met de cloud- of webconsole.
Bekijk video 

De slimme keuze voor beveiliging

Wees voorbereid – verminder de risico's van aanvallen voor jouw bedrijf met Kaspersky.

Prestaties en meerlaagse bescherming

Beveiliging hoort geen vertraging op te leveren, dus onze beveiliging heeft een minimale impact op de systeemprestaties. Bij een aanval maakt de Remediation Engine schadelijke acties ongedaan, zodat gebruikers zonder onderbreking kunnen doorwerken

Een goede basis aanleggen

Legt een goede basis aan voor de toekomst, met naadloze upgrade naar EDR, gatewaybescherming en beveiling van de cloud: een reeks beveiligingstools in één oplossing voor zoveel mogelijk efficiëntie en gemak.

De console met het 'beste van beide werelden'

Identificeert kwetsbaarheden en past de laatste patches toe om toegangspunten voor aanvallen te sluiten en biedt beheeropties om te kiezen welke toepassingen op je servers mogen worden uitgevoerd. Aangevuld door web- en apparaatbeheermogelijkheden voor bedrijven en detectie van afwijkend gedrag dat dankzij machine learning zich aanpast aan de handelingen van je gebruikers, voor nog betere bescherming zonder negatieve gevolgen voor de productiviteit.

Geavanceerd endpoint-beheer

Identificeert vulnerabilities en past de nieuwste patches toe om toegangspunten voor aanvallen af te dichten en laat u bepalen welke applicaties op uw servers mogen worden uitgevoerd. Aangevuld met professionele web- en apparaatbescherming en een gecentraliseerde beveiligingsbeheerconsole.

Wat onze klanten zeggen

Het meest getest, het meest bekroond

Het meest getest.
Het meest bekroond.

Je kunt erop vertrouwen dat Kaspersky-producten uitstekend worden beoordeeld en de standaard bepalen voor geavanceerde bescherming.
Bekijk alle awards

Populair bij klanten

Kaspersky is ook in 2021 een Gartner Peer Insights Customers' Choice for Protection Platforms – en dat is voor de vierde keer op rij.

Maximale jaarlijkse toekenningen

De beste bescherming, de beste prestaties en de beste gebruiksgemak gedurende het hele jaar 2021. Het AV-TEST Institute beloonde de hoge betrouwbaarheid van Kaspersky's beschermingsoplossingen tegen cyberdreigingen. De awards leverden onschatbare waardering en lofbetuigingen op voor het onderzoeks- en ontwikkelingswerk dat Kaspersky verricht voor een betere bescherming tegen alle vormen van cyberaanvallen.

Goedgekeurd bedrijfsproduct

De oplossing krijgt regelmatig het keurmerk 'Goedgekeurd' voor deelname aan de Main Test Series Business van AV-Comparatives. Heeft een hoog beschermingsniveau tegen RealWorld-dreigingen en het laagste niveau van 'false positives'.

Topklasseringen

Kaspersky Endpoint Security verdient al sinds 2017 de hoogste waardering TopRated. Kaspersky heeft nog steeds het hoogste aantal jaarlijkse onderscheidingen over de gehele periode van 11 jaar dat de onderscheidingen bestaan: 44 prijzen in totaal, waarvan 22 voor consumentenproducten, 21 voor zakelijke producten en 1 voor de beste innovaties.

Best Enterprise Endpoint

De oplossing ontving de jaarlijkse prijs 'Best Enterprise Endpoint 2020' van SE Labs voor de combinatie van succesvolle voortdurende openbare tests, particuliere beoordelingen en feedback van klanten. In 2021 werd de hoogste graad 'AAA' behaald in alle vier de driemaandelijkse certificeringen, evenals de hoogste Total Accuracy Rating in drie tests, en TOP3-resultaat in de vierde test.

Veelgestelde vragen

Wil je dit project als een MSP aanbieden?

 • Kies Kaspersky Endpoint Security for Business om je bedrijf te laten groeien dankzij IT-beveiligingsproducten en uitzonderlijke services waarmee je de concurrentie op een overvolle MSP-markt voorblijft.

 • Bied beveiligingsdiensten die zijn aangepast aan de behoeften van uw klanten dankzij functie-instellingen voor elk detail.

 • Bied je klanten de maximale toegevoegde waarde met de uitgebreide mogelijkheden van onze producten voor grote ondernemingen.

 • Profiteer van voorspelbare maandelijkse inkomsten en meer winst. Zo lever je meer toegevoegde waarde, wat leidt tot meer klantbehoud en sneller meer nieuwe klanten.

Hulp nodig bij de volgende stap?

We staan voor je klaar om je te helpen op een manier die het beste bij jou past

 • Help me kiezen

  Weet je niet zeker welke bescherming het beste bij jou past?
 • Proefversies

  Probeer de oplossing voordat je overgaat tot aankoop.
 • Partner zoeken

  Vind een Kaspersky-beveiligingsleverancier bij jou in de buurt.
 • Contact opnemen

  Laat je contactgegevens achter voor meer informatie over onze producten.

Gartner Disclaimer.
GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen en wordt hierin met toestemming vermeld. Alle rechten voorbehouden. Deze grafiek is gepubliceerd door Gartner Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet als zodanig binnen de context van het gehele document worden geëvalueerd. Gartner doet geen aanbevelingen voor specifieke leveranciers, producten of diensten die worden beschreven in haar onderzoekspublicaties. Gartner adviseert gebruikers om niet alleen leveranciers met de hoogste scores of een bepaald predikaat te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en kunnen niet als feiten worden beschouwd. Gartner biedt geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, waaronder begrepen garanties voor verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE-badge is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen en wordt hierin met toestemming vermeld. Alle rechten voorbehouden. Gartner Peer Insights Customers’ Choice bevat de subjectieve mening van individuele eindgebruikers, beoordelingen en gegevens die worden toegepast volgens gedocumenteerde methodologie en vertegenwoordigt niet de zienswijze van Gartner of diens gelieerde ondernemingen.