Kaspersky Endpoint Security for Windows

KasperskyEndpoint Security for Windows

Voor laptops, desktops, tablets en servers


Windows is vanwege de dominante positie een voortdurend doelwit voor cybercriminelen.

Om uw bedrijf te beschermen tegen de volgende generatie cyberdreigingen zijn geïntegreerde beveiligingsfuncties niet meer toereikend. Maar het toevoegen van allerlei onsamenhangende technologieën leidt tot ingewikkeld beheer en vermindert de effectiviteit.
Kaspersky Endpoint Security for Windows is 's werelds meest geteste en meest bekroonde beveiligingsapplicatie op basis van geavanceerde technologieën en beveiligt alle Windows-endpoints en de gegevens op die endpoints.

  Windows combineert meerlaagse, next-generation bescherming tegen dreigingen met aanvullende proactieve technologieën zoals beheer van applicaties, internet en apparaten, Vulnerability and Patch Management en gegevensencryptie in een EDR-geschikte endpoint-agent met een uitgebreide toolkit voor systeembeheer. Het vlaggenschip van Kaspersky biedt uitgebreide functies en voordelen:

 • Uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen (uw gegevens, reputatie en continuïteit in bedrijfsprocessen) worden beschermd.
 • Zorgt voor efficiëntie en is eenvoudig te implementeren en beheren vanuit een enkele console met een uniform beleid.
 • Biedt optimale bescherming voor klanten, zoals bewezen door onafhankelijke tests.
 • Toekomstgerichte productonderzoeken en ontwikkelingsstrategieën: alle technologieën worden intern ontwikkeld voor echte integratie en innovatie.
 • Past in bestaande infrastructuren.

Ontdek hier meer over True Cybersecurity voor bedrijven en wat onze klanten vinden van onze technologieën.

 • ML-gebaseerde beveiliging die ook zonder regelmatige updates effectief is

  Onze uitgebreide, onafhankelijk geteste oplossingen zijn gebaseerd op meerlaagse, allernieuwste bescherming die de mogelijkheid dat dreigingen endpoints bereiken vermindert, terwijl de dreigingen die de endpoints wel bereiken op een betrouwbare manier worden geïdentificeerd en geblokkeerd.

  Diverse componenten die niet leunen op definities, zoals HIPS, Kaspersky Security Network, gedragsdetectie en exploitpreventie, helpen bij het detecteren van dreigingen, zelfs zonder frequente updates. Bescherming is op basis van statische machine learning vóór de uitvoeringsfases en dynamische machine learning na de uitvoeringsfases. Gedragsdetectie analyseert procesactiviteit in realtime en als deze een proces identificeert als schadelijke, wordt het probleem gemarkeerd, wordt het proces beëindigd en maakt de hersteltechniek doorgevoerde wijzigingen ongedaan.

  • Integratiemogelijkheden voor geavanceerde preventie, detectie en reactie

   Kaspersky Endpoint Security for Windows kan worden geïntegreerd met Kaspersky Sandbox en Kaspersky EDR Optimum voor geavanceerde preventie, detectie en reactie.

   Kaspersky EDR Optimum

   Kaspersky Endpoint Security for Business kan steeds verder worden verbeterd met de nieuwe Kaspersky EDR Optimum. Het resultaat is volledige zichtbaarheid en de mogelijkheid om de oorzaak te analyseren voor een compleet inzicht in de status van uw zakelijke bescherming tegen geavanceerde dreigingen. Uw IT-beveiligingsspecialist is voorzien van de informatie en inzichten die nodig zijn voor een effectieve opsporing en een snelle, nauwkeurige respons op incidenten voordat er schade kan ontstaan. Daarnaast biedt die elementaire opspoorcapaciteiten voor dreigingen (IoC-scan).

   Kaspersky Sandbox

   Kaspersky Sandbox beschermt automatisch tegen geavanceerde dreigingen die zijn ontworpen om endpointbeveiliging te omzeilen. Kaspersky Sandbox is gebaseerd op dynamische emulatietechnologie voor dreigingen en maakt gebruik van onze best practices bij het bestrijden van complexe dreigingen en APT-aanvallen, voor een geautomatiseerde afhandeling op alle endpoints.

  • Detecteer aanvallen en inbreuken sneller

   Kaspersky Endpoint Security for Windows kan worden geïntegreerd in Endpoint Detection and Response (EDR) en zo worden gebruikt als sensor op workstations en servers. Dit maakt het onshore vastleggen en analyseren van grote gegevensvolumes mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit van gebruikers. Het zoekt op een geavanceerde manier naar bewijs van inbreuken, bijvoorbeeld bestanden die kenmerken vertonen van zogenaamde Indicators of Compromise (IoC's).

  • Preventie van netwerkaanvallen

   Network Threat Protection in Kaspersky Endpoint Security for Windows identificeert netwerkaanvallen op uw bedrijfsnetwerk en blokkeert deze. Zo kan bijvoorbeeld malware die gebruik maakt van een buffer-overrun processen wijzigen die al naar het geheugen zijn gedownload en op die manier schadelijke code uitvoeren. Network Threat Protection is het enige component dat kan voorkomen dat infecties zich op deze manier verspreiden.

  • Verlaag de totale eigendomskosten

   Ons wiskundige model analyseert meer dan 100.000 steekproeffuncties en gebruikt 10 miljoen logboeken om de gedragsmodellen te laten leren – en dat allemaal in een pakket van 2 MB aan de clientkant. Onze uitgebreide database met clouddreigingen omvat 50 TB aan gegevens en meer dan 4 miljard hashes, en dat zonder dat de database invloed heeft op uw medewerkers of prestaties.

   Elk stukje geavanceerde technologie is ontworpen voor de snelste reactietijd; het kleinste aantal fout-positieven; en het hoogste beveiligingsniveau, zoals is vastgesteld door onafhankelijke tests. Deze geoptimaliseerde prestatieniveaus gebruiken minder bronnen en energie, waardoor uw totale eigendomskosten lager uitvallen.

   Met de introductie van onze nieuwe cloudmodus voor beveiligingscomponenten wordt met de nieuwste versie van Kaspersky Endpoint Security for Windows:

   • De installatiegrootte gehalveerd, voor een snelle implementatie
   • Het verbruik van schijfruimte en RAM verminderd
   • De netwerkbelasting verminderd.
  • Pak de gevaren van internetgebruik in realtime aan

   Alleen al in Q3 2018 zijn ruim 250 miljoen unieke URL’s door Kaspersky-technologieën herkend als schadelijk. Zelfs een veelgebruikte, vertrouwde website of bedrijfsnode kan geïnfecteerd raken en dagelijkse activiteiten onveilig maken.

   Kaspersky Endpoint Security for Windows is gebaseerd op Kaspersky Security Network (KSN), ons threat intelligence-netwerk met cloudondersteuning. Miljoenen nodes op de hele wereld voorzien onze systemen van echte threat intelligence, zodat ze bijna onmiddellijk kunnen reageren zelfs bij de nieuwste of zich nog ontwikkelende dreigingen – inclusief massale aanvallen.

   KSN geeft het endpoint een extra beveiligingslaag, waardoor snel nauwkeurige beslissingen kunnen worden genomen over de veiligheid van URL's of bestanden, zonder de volledige inhoud te analyseren. De responstijd kan slechts 0,02 seconde zijn – aanzienlijk sneller dan met traditionele beschermingsmethoden.

   De Web Threat Protection-component onderschept, identificeert en blokkeert de nieuwste dreigingen door HTTPS-verkeer te scannen – ook dreigingen die via encryptie onopgemerkt het systeem proberen binnen te dringen. De eindgebruik