Dankzij de verschillende support programma's kunt u met Kaspersky Lab het serviceniveau kiezen dat perfect past bij uw bedrijf:

product-box-core

MSA Start

Ons basispakket bewijst dat betrouwbare ondersteuning betaalbaar is voor elk bedrijf. MSA Start biedt support op basis van prioriteitstelling bij ernstige incidenten - tijdens kantooruren via internet, telefoon of e-mail - door onze technische experts.

LEES NU CONTACT
product-box-core

MSA Plus

Voor nog snellere actie bij ernstige incidenten, kiest u MSA Plus. U meldt incidenten via internet, e-mail of een speciale telefonische hotline. Uw bedrijf is voor 12 incidenten per jaar gedekt – met een gegarandeerde reactietijd van 6 kantooruren.

LEES NU CONTACT

Kaspersky Professional ServicesWanneer u beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab gaat installeren of upgraden, kunnen uw eigen IT'ers gewoon doorwerken aan hun eigen kernactiviteiten. Onze beveiligingsexperts assisteren u met alle aspecten van de implementatie, configuratie en upgrades van de producten van Kaspersky Lab in uw volledige IT-infrastructuur en volgens beproefde procedures en methoden:

product-box-core

Kaspersky Consultancy Service

Een evaluatie op locatie of vanaf afstand, met aangepaste service die best practices, advies, specifieke training of probleemoplossing kan omvatten om maximale toegevoegde waarde te bieden bij het gebruik van de producten van Kaspersky Lab. Deze service is doorgaans speciaal bedoeld om klanten te helpen bij grote projecten en met continue operationele ondersteuning en onderhoud van de geïmplementeerde oplossing.

CONTACT
product-box-core

Kaspersky Configuration Service

Een evaluatie op locatie of vanaf afstand, met configuratie van producten van Kaspersky Lab op basis van klantvereisten, beveiligingsbeleid en omgevingsanalyse voor het archiveren van de meest effectieve configuraties en beleidsinstellingen voor de producten van Kaspersky Lab. Deze service is tevens van toepassing op individuele onderdelen van de producten van Kaspersky Lab.

CONTACT
product-box-core

Kaspersky Health Check Service

Een evaluatie, op locatie of op afstand, van de huidige implementatie en configuratie van uw beveiligings- en/of systeembeheerproducten van Kaspersky Lab. De service omvat een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor manieren om de efficiency van uw beveiliging en/of systeembeheer te verbeteren met de meest recente producten van Kaspersky Lab.

CONTACT
product-box-core

Kaspersky New StartUp Service

Ontwerp, implementatie en configuratie, op locatie of op afstand, van de door u gekozen beveiligings- en/of systeembeheerproducten van Kaspersky Lab.

CONTACT
product-box-core

Kaspersky Upgrade Service

Upgrade op locatie of vanaf afstand van uw bestaande beveiligings- en/of systeembeheerproducten van Kaspersky Lab.

CONTACT

Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten