Kaspersky Security for Virtualization.

Kaspersky Security for Virtualization. Bescherm uw virtuele infrastructuur

 • Anti-malwarebescherming en IDS/IPS voor virtuele servers en VDI
 • Beveiliging voor VMware-, Citrix-, Microsoft- en KVM-platforms
 • Krachtige maar lichtgewicht bescherming voor XenDesktop en Horizon
 • Werkt samen met uw infrastructuur en breidt de mogelijkheden daarvan uit
 • Perfect uitgebalanceerde bescherming zonder invloed op prestaties
  • Agentless beveiliging geïntegreerd met VMware NSX

   Systeemeigen integratie van Kaspersky Security for Virtualization Agentless met de VMware vSphere- en NSX-platforms betekent dat infrastructuur en beveiligingslagen nauw met elkaar samenwerken en software defined datacenters zo nieuwe niveaus van automatisering en bescherming bieden. Anti-malwarescans, definitieanalyse en heuristische analyse, alsmede voorzieningen voor het blokkeren van netwerkaanvallen, worden naar krachtige beveiligingsappliances (SVM's) verplaatst en aan elke VM geleverd op het moment dat deze wordt ingeschakeld.

  • Anti-malware voor elk virtueel platform

   Kaspersky’s bekroonde anti-malware-engine biedt automatische, realtime bescherming voor elke virtual machine (VM) – on-access en on-demand – voor de meeste populaire virtualisatieplatforms, waaronder VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer en KVM.

   Kaspersky Security for Virtualization is meer dan alleen maar 'ontworpen voor' virtualisatieplatforms: het maakt gebruik van de coretechnologieën van die platforms voor optimale beveiligingsmogelijkheden van zowel het platform als de beveiligingsoplossing. Met Kaspersky Security voor Virtualization werken uw infrastructuur en beveiligingsoplossing samen voor maximale effectiviteit.

  • Geavanceerde netwerkbeveiliging en IDS/IPS

   Kaspersky Security for Virtualization biedt ook functionaliteit voor netwerkbeveiliging. Afhankelijk van de configuratie wordt deze geleverd door een speciale SVA of door op gastmachines gebaseerde mechanismen. In het laatste geval maakt een flexibele applicatiefirewall netwerkbeheer niet alleen op protocolniveau maar ook op applicatieniveau mogelijk. Network Attack Blocker is een compact maar krachtig IDS/IPS-systeem dat bekende en onbekende netwerkgebaseerde aanvallen kan herkennen en blokkeren, ook als deze specifieke exploits gebruiken.

  • Lichtgewicht beveiliging voor Windows en Linux

   Ongeacht het besturingssysteem van uw VM's - Microsoft Windows of Linux - kunt u met Kaspersky Security for Virtualization Light Agent doorgaan met het uitbreiden van uw heterogene datacenters in het vertrouwen dat aan elk onderdeel van uw infrastructuur uitstekende beveiligingsmogelijkheden en superieure bescherming worden geboden.

  • Voor Windows-servers in volledige en Server Core-modus

   Kaspersky Security for Virtualization ondersteunt Windows-besturingssystemen voor servers met zowel een volledige als Server Core-modus. Dit is bijzonder belangrijk nu bedrijven steeds meer essentiële infrastructuurservers inzetten in Server Core-modus zonder gebruikersinterface (bijv. domeincontrollers, DHCP, DNS).

  • Meerlaagse beveiliging voor VDI-omgevingen

   Uitstekende meerlaagse bescherming voor VMware Horizon en Citrix XenDesktop, die geen nadelige invloed heeft op de eindgebruikerservaring of op de responsiviteit van het VDI-platform. Onze lichtgewicht oplossing levert uitstekende beveiliging voor VDI en biedt bescherming tegen geavanceerde bedreigingen waaronder crypto-malware en zero-day exploits, alsmede niet-gepatchte kwetsbaarheden. Dit bereiken we door gelaagde dreigingsdetectie- en blokkeringstechnologieën (waaronder heuristiek, gedragsanalyse en Automatic Exploit Prevention (AEP)) bovenop de traditionele beveiliging op bestandsniveau. Aanvullende proactieve beveiligingslagen zoals Web, Device en Application Controls zorgen voor nog veel meer veerkracht tegen aanvallen.

  • Vermijd dubbel gebruik van hulpbronnen

   Een speciale SVM (Security Virtual Machine) die op de hypervisor is geïnstalleerd, betekent dat bestandsscantaken daarnaartoe kunnen worden verplaatst om de VM te ontlasten, met als gevolg een positief effect op de VM-activiteiten en -prestaties.

   Pieken in het verbruik van hulpbronnen worden eveneens verminderd door de intelligente uitvoering van scantaken, met de automatisering van wachtrijen door het samenvoegen en prioriteren van scantaken op meerdere VM's.

  • Shared Cache

   In grootschalige omgevingen worden bestanden vaak gedupliceerd op meerdere VM's. In tegenstelling tot oudere beveiligingsproducten, die elk exemplaar van het bestand op elke VM scannen, beschikt Kaspersky Security for Virtualization over Shared Cache-technologie. Eén exemplaar van meerdere identieke bestanden wordt gescand en het scanresultaat wordt opgeslagen in de gedeelde cache. Zo vindt er veel minder scanactiviteit plaats en worden de algehele VM-prestaties verbeterd.

  • Integration Server voor een grotere efficiëntie

   De Kaspersky Security for Virtualization Agentless Integration Server ondersteunt interactie tussen de VMware vCenter Server en de SVM. Deze server haalt informatie op over de infrastructuur die met VMware wordt beschermd - zowel van de hypervisors als de daarop geïmplementeerde VM's. Eén enkele Integration Server kan op verschillende VMware vCenter Servers worden aangesloten om nog meer informatie uit uw op VMware gebaseerde virtuele infrastructuur te verkrijgen en zo gegevensophaalprocessen te optimaliseren en platformhulpbronnen te sparen.

   Aangezien de Kaspersky Security for Virtualization Light Agent Integration Server informatie van de SVM naar Light Agents stuurt die op elke beveiligde virtuele machine zijn geïnstalleerd, kan de Integration Server worden gebruikt om informatie over SVM's aan Light Agents te verschaffen als het gebruik van Multicast niet mogelijk is.

  • Centrale beheerconsole

   Kaspersky Security Center geeft beheerders een gecentraliseerd overzicht van alle endpoints die door Kaspersky-beveiligingstechnologieën worden beschermd, zowel virtuele servers en desktops als fysieke en mobiele apparaten.

  • Cloudondersteunde beveiliging

   Integration with the cloud-based Kaspersky Security Network (KSN) proactively defends virtual servers and desktops against emerging global malware; new threats can be identified in as little as 0.02 seconds.

  • Bescherming van uw investering

   Omdat Kaspersky Security for Virtualization speciaal is ontwikkeld voor de bescherming van virtual machines (VM's), helpt het bedrijven aan een hoge dichtheid en hoge prestaties van machines. Uw virtualisatie-ROI wordt ook beschermd terwijl er geen ‘update- en scanstormen’ plaatsvinden en er geen misbruik wordt gemaakt van vulnerabilities of 'instant-on' hiaten.

  • Optimale efficiëntie

   Dankzij mogelijkheden voor integratie met de meeste populaire virtualisatieplatformen, waaronder VMware NSX, zorgen onze beveiligingsoplossing ervoor dat infrastructuur en IT-beveiligingsoplossing samenwerken voor optimale effectiviteit. Onze eerste prioriteit is de best mogelijke beschermingsvoorzieningen die een goede balans vertonen met geavanceerde prestatie-eigenschappen.

  • Behoudt prestaties van virtualisatieplatform

   Om ervoor te zorgen dat uw investering in virtualisatie het voorspelde financieel rendement oplevert, is het essentieel om een beveiliging te handhaven zonder nadelige gevolgen voor de rekenkracht en consolidatieratio's. Kaspersky Security for Virtualization gebruikt veel minder resources dan traditionele oplossingen en optimaliseert scantaken op bestandsniveau, verfijnt beveiligingstechnologieën en voert scantaken intelligent uit zodat de prestaties van het virtualisatieplatform behouden blijven.

   U hoeft geen traditionele beveiligingsagent op elke virtuele machine te installeren. In plaats daarvan biedt Kaspersky Security for Virtualization een efficiëntere manier om uw gevirtualiseerde omgeving te beschermen, zodat u uw processors, geheugen, storage en I/O minder belast:

   • omgevingen met Microsoft Hyper-, Citrix XenServer, KVM en VMware vSphere kunnen worden beveiligd via één SVM (Security Virtual Machine) op elke virtuele host en een minimale Light Agent geïnstalleerd op elke VM.
   • VMware vSphere-omgevingen kunnen ook worden beveiligd met een agentless beveiligingsoplossing, wat inhoudt dat slechts één exemplaar van de beveiligingssoftware elke VM beschermt die op een virtualisatiehost wordt uitgevoerd.
  • Verbetert de VDI-eindgebruikerservaring

   Onze oplossingsarchitectuur verbetert de ervaring voor eindgebruikers enorm en bevordert een betere VDI-beveiliging, zonder verlies van prestaties of belangrijke parameters zoals aanmeldingstijd en opstarttijd.

  • Superieure beveiliging

   De nieuwste bekroonde anti-malware-engine van Kaspersky Lab combineert op definities gebaseerde, proactieve en cloudondersteunde technologieën om superieure detectiepercentages te realiseren, met inbegrip van bescherming tegen zero-day-dreigingen.

  • Uniform beheer en volledige zichtbaarheid

   Dankzij één geïntegreerde beheerconsole kan uw IT-team de beveiliging van al uw VM's centraal beheren, samen met de beveiligingsapplicaties van Kaspersky Lab die u op fysieke infrastructuur en mobiele apparaten uitvoert. Door het voor uw team gemakkelijker te maken om hybride omgevingen te beheren (waarin virtuele, fysieke en mobiele platforms worden gecombineerd), helpt Kaspersky Lab u virtualisatieprojecten te implementeren in uw eigen tempo.

  • Optimalisatie van beveiligingskosten

   Wat de licentieopties betreft geven wij u de keuze uit 'per VM' - waarbij u ook nog eens kunt kiezen uit 'per desktop' of 'per server' - en 'per core'. Zo kunt u altijd het voordeligste licentiemodel voor uw bedrijfsbehoeften kiezen. Kies onze agentless beveiligingsoplossing, ga voorwaarts met onze Light Agent-oplossing of gebruik een combinatie van beide: één licentie voor alles.

Kaspersky Security for Virtualization

Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten