Utrecht, 27 mei 2021 - Kaspersky Innovation Hub (iHub) kondigt voor de vijfde keer het Open Innovation Program aan. Dit programma is bedoeld voor tech-startups en volwassen bedrijven die consumentenprojecten ontwikkelen op het gebied van fintech, gaming en het huishouden van de toekomst. De deelnemers kunnen een deskundige evaluatie van hun bedrijfsideeën krijgen, toegang ontvangen tot Kaspersky-klanten en verkoopkanalen, plus een lange termijn partnerschap aangaan met het wereldwijde cyberbeveiligings- en digitale privacybedrijf. Inschrijvingen worden gedurende heel 2021 geaccepteerd, alle details van het programma zijn beschikbaar op kas.pr/futuresolutions.

Kaspersky is toegewijd aan het bouwen van een betere, veiligere wereld en gelooft dat samenwerking en ondersteuning de beste manieren zijn om deze doelen te bereiken. Het bedrijf stimuleert daarom samenwerkingen met veelbelovende tech-projecten door open programma's te organiseren opzoek naar nieuwe gezamenlijke bedrijfsactiviteiten binnen iHub en zijn Open Innovation Program. De nieuwste oproep voor inzendingen focust zich op B2C-oplossingen om Kaspersky's doelstelling te bereiken de beste cyberbeveiligingsbescherming te combineren met nieuwe consumentenoplossingen en een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

"Ons dagelijks leven digitaliseert meer en meer. Mensen kiezen steeds meer voor het comfort van technologie voor het beheren van financiën, entertainment en huishoudelijke routines. Met dit nieuwe kosten- en aandelenvrije programma wil Kaspersky samenwerken met makers van snelgroeiende consumententechnologieën. De mogelijkheden die zij bieden, kunnen met deelname aan dit programma kansen worden voor iedereen. Binnen het initiatief krijgen aanvragers de kans om hun projecten te evalueren, proof of concept (PoC)-procedures te starten, de vraag naar hun producten en diensten te testen bij echte Kaspersky-klanten, demodagen te organiseren voor potentiële investeerders en zelfs hun bedrijf samen met Kaspersky verder te ontwikkelen," - aldus Andrey Nikonov, hoofd Startup Engagement bij Kaspersky.

iHub is een essentieel onderdeel van Kaspersky's groeistrategie en is opgericht om innovaties aan te trekken die de kernactiviteiten van het bedrijf ondersteunen en het productportfolio uitbreiden. Het helpt tevens onafhankelijke projecten om specifieke doelgroepen te bereiken, evenals toegang tot Kaspersky-partnernetwerken waarmee de bekendheid kan worden vergroot en het bedrijf kan worden opgeschaald. Het Open Innovatieprogramma van iHub ging in 2019 van start. Er zijn reeds vier rondes georganiseerd waarop in totaal 1500 reacties kwamen van over de hele wereld. Hieruit kwamen 57 finalisten voor op de demodag en is voor 18 projecten het PoC-proces gestart.

Kaspersky roept bedrijven in fintech, gaming en smart home B2C-projecten op voor speciaal programma

Kaspersky Innovation Hub (iHub) kondigt voor de vijfde keer het Open Innovation Program aan.
Kaspersky Logo