Oplossingen en diensten

De pijler van onze bedrijfsstrategie is onze hoogstaande beveiligingsinformatie omzetten naar daadwerkelijke bescherming voor onze klanten tegen huidige en nieuwe cyberdreigingen.

Onze portfolio omvat oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten. We beschermen thuisgebruikers, het MKB en grote ondernemingen tegen allerlei dreigingen en voorzien ze van handige tools om hun beveiliging te beheersen en te beheren.

Voor thuisgebruikers hebben we een serie producten waarmee ze alle aspecten van hun leven kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit. We kennen de behoeften van kleine bedrijven en hebben speciaal voor hen een unieke, meerlaagse oplossing die zowel eenvoudig beheer als effectieve bescherming biedt. We voorzien in alle behoeften van grote bedrijven met ons volledige ondernemingsplatform, dat alle soorten cyberdreigingen voorkomt, zelfs de meest geavanceerde aanvallen detecteert, reageert op beveiligingsincidenten en de ontwikkeling van het risicolandschap voorspelt. We hebben een uitgebreid aanbod van oplossingen en diensten, waarmee niet alleen elke node in het bedrijfsnetwerk wordt beveiligd - inclusief mobiele en draagbare apparaten - maar ook datacenters en industriële omgevingen als geheel worden beschermd.

Als technologisch bedrijf investeren we volop in R&D ter ondersteuning van de innovatieve ideeën waarin we geloven. R&D-specialisten vormen een derde van ons personeelsbestand en ontwikkelen en onderhouden intern onze oplossingen. Dit is essentieel voor een holistische benadering van beveiliging.

Kaspersky Lab behaalt consequent topscores in meer onafhankelijke tests dan alle andere leveranciers.