Oplossingen en diensten

De pijler van onze bedrijfsstrategie is onze hoogstaande beveiligingsinformatie omzetten naar daadwerkelijke bescherming voor onze klanten tegen huidige en nieuwe cyberdreigingen.

Onze portfolio omvat oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten. We beschermen thuisgebruikers, het MKB en grote ondernemingen tegen allerlei dreigingen en voorzien ze van handige tools om hun beveiliging te beheersen en te beheren.

Voor thuisgebruikers hebben we een serie producten waarmee ze alle aspecten van hun leven kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit. We kennen de behoeften van kleine bedrijven en hebben speciaal voor hen een unieke, meerlaagse oplossing die zowel eenvoudig beheer als effectieve bescherming biedt. We voorzien in alle behoeften van grote bedrijven met ons volledige ondernemingsplatform, dat alle soorten cyberdreigingen voorkomt, zelfs de meest geavanceerde aanvallen detecteert, reageert op beveiligingsincidenten en de ontwikkeling van het risicolandschap voorspelt. We hebben een uitgebreid aanbod van oplossingen en diensten, waarmee niet alleen elke node in het bedrijfsnetwerk wordt beveiligd - inclusief mobiele en draagbare apparaten - maar ook datacenters en industriële omgevingen als geheel worden beschermd.

Kaspersky is al 20 jaar in de cyberbeveiligingsbranche actief en zag in die tijd veel ontwikkelingen. IT-beveiliging is tegenwoordig een constant proces, waarbij bedreigingen holistisch worden aangepakt met een uitgebreide reeks oplossingen en meerlaagse beveiligingstechnologieën. Dit betekent verder gaan dan het louter voorkomen van cyberbeveiligingsincidenten. Complexe aanvallen moeten worden opgespoord, anticiperen op dreigingen zijn een vereiste en bedrijven hebben ook inlichtingen nodig om toekomstige aanvallen te kunnen voorspellen. De efficiëntie van dit multidimensionale en veelzijdige proces hangt van veel factoren af. We noemen het True Cybersecurity - het voorkomt niet alleen incidenten, maar voorspelt, detecteert en reageert ook effectief, flexibel en betrouwbaar.

Onze uitgebreide portfolio van oplossingen behaalt dit allemaal dankzij onze unieke combinatie van HuMachine® Intelligence en Adaptive-aanpak, waarbij bedrijven nauwgezet worden beschermd tegen next gen-bedreigingen en de schade, die een incident kan veroorzaken, tot een minimum wordt beperkt.

Als technologisch bedrijf investeren we volop in R&D ter ondersteuning van de innovatieve ideeën waarin we geloven. R&D-specialisten vormen een derde van ons personeelsbestand en ontwikkelen en onderhouden intern onze oplossingen. Dit is essentieel voor een holistische benadering van beveiliging.

Kaspersky behaalt consequent topscores in meer onafhankelijke tests dan alle andere leveranciers.