Dmitry Bestuzhev

Director, Global Research & Analysis Team, Latijns-Amerika

Dmitry Bestuzhev is Director van ons Global Research & Analysis Team voor Latijns-Amerika. In deze functie leidt hij het anti-malwareonderzoek dat wordt uitgevoerd door de experts van Kaspersky in de regio.

Dmitry kwam in 2007 bij Kaspersky als Malware Analist. In deze functie hield hij het plaatselijke dreigingsklimaat in de gaten en gaf hij voorlopige analyses. In 2008 was hij Senior Regional Researcher geworden voor Latijns-Amerika. In 2010 werd hij werkzaam in zijn huidige functie.

Naast leiding geven aan anti-malwareonderzoek en analyses, produceert Dmitry rapporten en vooruitzichten voor de regio. Hij wordt ook regelmatig benaderd door internationale media en organisaties voor commentaar over IT-beveiliging. Dmitry is expert op veel terreinen, onder andere online fraude en het gebruik van sociale netwerken door cybercriminelen. Dmitry is ook expert in beveiliging van bedrijven, cyberspionage en complexe, gerichte aanvallen. Hij doet mee aan verscheidene educatieve initiatieven in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Dmitry heeft ruim 16 jaar ervaring in IT-beveiliging in verschillende functies en spreekt vloeiend Engels, Spaans en Russisch.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten