Roberto Martínez

Security Researcher, Global Research & Analysis Team, Latijns-Amerika

Roberto Martinez kwam in april 2012 bij Kasperskys Global Research & Analysis Team. Hij is verantwoordelijkheid voor het analyseren en monitoren van de malware-omgeving in Mexico voor de analyse en prognoses van plaatselijke trends, met name gericht op 'ethische hacking', forensisch onderzoek en pentesten.

Vóór Kaspersky werkte Roberto samen met ITlligent Security, aan projecten op het gebied van kwetsbaarhedenscans en pentesting voor bedrijven in Latijns-Amerika zoals Prose, Claro, Bancajeros Banet enz. Roberto is lid van de Mexican Association of Information Security (AMSI), Mexico Security Professionals, Digital Forensics Association (DFA), Research & Development-team, Association of Penetration Testers en van Cyberwar & Cybercrime, een internationale gemeenschap die relevante informatie over criminaliteit in cyberspace verspreidt. Hij neemt deel aan verschillende educatieve initiatieven in Mexico en wordt regelmatig gevraagd om lezingen te houden op evenementen van de IT-beveiligingsbranche in de hele regio.

Roberto beschikt over ruime ervaring als instructeur in IT- en informatiebeveiliging; als architect van beveiligingsoplossingen; en als onderzoeker en expert digitaal forensisch onderzoek. Hij heeft gestudeerd aan de University of Guadalajara en de Universidad Tec Milenio (ITESM) in Monterrey en spreekt vloeiend Engels en Spaans.


Andere leden van dit team

  • Vicente Diaz

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

  • Dmitry Bestuzhev

    Director, Global Research & Analysis Team, Latijns-Amerika

  • Fabio Assolini

    Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten