Overslaan naar hoofdinhoud

KASPERSKY ANTI-SPAM SDK

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) is de combinatie van de nieuwste geautomatiseerde anti-spamtechnologieën samen met menselijke analyse waardoor er optimale bescherming tegen spam en phishing wordt geboden en er direct kan worden gereageerd op nieuwe spamuitbraken.
CONTACT OPNEMEN

Kaspersky® Anti-Spam Software Development Kit 6.0

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) is de combinatie van de nieuwste geautomatiseerde anti-spamtechnologieën samen met menselijke analyse waardoor er optimale bescherming tegen spam en phishing wordt geboden en er direct kan worden gereageerd op nieuwe spamuitbraken.

Dankzij de flexibele architectuur van Kaspersky Anti-Spam SDK en de uitzonderlijke nauwkeurigheid en indrukwekkende stabiliteit, voldoen de oplossingen aan de eisen van allerlei klanten, van kleine tot grote ondernemingen en serviceaanbieders.

Door de hybride benadering kan Kaspersky Lab cloudgebaseerde informatie gebruiken als aanvulling op de geavanceerde beveiligingstechnologieën die worden gebruikt in de Anti-Spam-engine van Kaspersky. Dankzij honderden miljoenen gebruikers van Kaspersky Security Network wordt een nieuw spambericht binnen enkele seconden als zodanig aangemerkt en wordt een bijbehorende handtekening toegevoegd tot de anti-spambasis voor de volgende update. De krachtige anti-spam-engine die is gebaseerd op vele detectiemethoden voegt slimme suggesties toe aan de cloud en garandeert een ongeëvenaarde detectiesnelheid voor spam- en phishingaanvallen met een minimum aan valse meldingen.

De waarde van Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0

Dankzij meer dan 19 jaar leiderschap op het gebied van technologielicenties biedt het team van Kaspersky voortreffelijke service voor elke fase van de relatie met OEM- en technologiepartners. Wij weten wat belangrijk is voor onze partners:

Hoge detectiepercentage en weinig valse positieven

 • Detectiepercentage van +99,9% en 0 valse positieven (volgens een VB-test in 2015)
 • 24x7x365 menselijke analyse en de nieuwste geautomatiseerde anti-spamtechnologieën in combinatie met cloudbescherming
 • Gecertificeerd door Virus Bulletin (geldt voor KAS SDK v.5)

Eenvoudige integratie

 • All-inclusive, kant-en-klare SDK (bibliotheken, voorbeelden, documentatie)
 • Lichte en flexibele API zorgt voor minimale integratietijd
 • Software-updates worden automatisch gedownload

Lichte en krachtige engine

 • Hybride aanpak: in de cloud en ter plaatse
 • Minimale systeemworkload
 • Nieuw! IP-reputatie: volledig cloudgebaseerde technologie voor de detectie van de meeste spam op basis van het IP-adres van de afzender, nog voordat geavanceerdere detectietechnieken worden ingezet
 • Nieuw! Heuristische anti-phishing voor verbeterde detectie van phishing

Technische specificaties

 • Stopt spam in elke taal
 • Alle standaardplatforms en MTA's worden ondersteund, waaronder native 64-bits ondersteuning
 • HTTP-servicemodus (client/server-architectuur)
 • Multithread verwerking: honderden berichten per thread

Uitgebreide ondersteuning

 • 24/7-ondersteuning door gekwalificeerde technici
 • Toegewijde zakelijke en technische accountmanagers
 • Marketingondersteuning

Hybride 3-in-1-beveiliging: online en autonome technologieën van Anti-Spam Lab, in samenwerking met de cloud-component

Waarom kiezen voor Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0?

Het meest getest. Het meest bekroond. Kaspersky Lab-bescherming.

Nadat u KAS SDK hebt geïmplementeerd, bevat uw product technologieën van een toonaangevend merk dat wereldwijd bekend is. We ondersteunen u bij elke stap in het proces, van de evaluatie van de technologie, de integratie en de ondersteuning tijdens de gehele levenscyclus (inclusief klantondersteuning en positionering) tot de migratie naar een nieuwe versie. Uw oplossing wordt ondersteund door een team van professionals dat zich bekommert om uw succes en hulp en advies biedt wanneer u die nodig hebt. Het anti-spamteam van Kaspersky is een uitbreiding van uw eigen team.

Lage kosten, geen verborgen kosten

Onze technologie is ongelooflijk voordelig. Onze licentie bevat geen verborgen kosten voor het gebruik van de technologie of de ondersteuning. We bieden u een licentie met gratis ondersteuning en u blijft up-to-date met al onze belangrijke updates, persberichten en nieuws.

Gebouwd voor snelheid en kwaliteit

KAS SDK is één van de snelste Anti-Spam-engines in de branche, waardoor u kunt voldoen aan de hedendaagse vereisten voor snelle verwerking van e-mails. We willen ervoor zorgen dat u het hele gedoe rondom spam vergeet, zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering.

Slechts één keer schrijven voor x86/x86-64-omgevingen

U hoeft de code niet te wijzigen voor elke versie van het besturingssysteem dankzij de uniforme API voor alle platforms (dezelfde SDK-API voor *nix- en Windows-platforms).

Ontworpen voor snelle en eenvoudige integratie

De gebruiksvriendelijke en begrijpelijke API met codevoorbeelden zorgt ervoor dat uw medewerkers minder tijd hoeven te besteden aan de integratie van KAS SDK in uw oplossing voor berichtverzending. U hoeft uw productieomgeving niet bij te werken, uw team niet te trainen om te leren omgaan met nieuwe programmeertalen of op een andere manier uw tijd te verdoen.

Bescherming tegen allerlei spam

KAS SDK combineert de meest effectieve, proactieve en geavanceerde anti-spam-engine van nu, zodat u beschikt over alle anti-spamfilters en lagen om allerlei soorten spam te blokkeren.

Flexibele technologie en nagenoeg geen onderhoudskosten

Eenvoudig bij te werken: de nieuwe anti-spamfilteringmethoden kunnen worden geleverd met regelmatige updates en automatisch worden toegepast zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen.

Contact

Als u meer wilt weten, vul dan het contactformulier in en geef aan dat u meer informatie wilt over KAS SDK. Onze vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.