• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 is een set ontwikkelingsbibliotheken waarmee de Kaspersky Anti-Virus-engine in hardware- en softwareproducten van derden kan worden geïntegreerd. De bekroonde anti-malwaretechnologie van Kaspersky Lab biedt SDK v.8 met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II is een 1e-niveau anti-malwarestroomscantechnologie die kan worden gebruikt met engines voor hardwarepatroonvergelijking. De technologie richt zich op de meest voorkomende dreigingen, presteert bijzonder goed en levert een optimaal beschermingsbereik.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) is de combinatie van de nieuwste geautomatiseerde anti-spamtechnologieën samen met menselijke analyse waardoor er optimale bescherming tegen spam en phishing wordt geboden en er direct kan worden gereageerd op nieuwe spamuitbraken.

 • Kaspersky® Whitelisting

  Gebruik de ongeëvenaarde ervaring en hightech-oplossingen van Kaspersky Lab om je bedrijf te beveiligen en de bedrijfsvoering effectiever te maken met de Whitelisting-benadering.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Products based on Kaspersky Mobile SDK provide protection of mobile devices against known and emerging threats, block access to malicious and phishing websites, and ensure safe financial transactions online.

 • Kaspersky® Web Filter

  Met Kaspersky Web Filtering SDK kunnen oplossingen en services van derden (waaronder desktopapplicaties en mobiele applicaties, netwerkfiltersoftware en gateways) gebruikers beschermen tegen phishing, schadelijke sites en ongepaste inhoud.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed biedt realtime bijgewerkte levering van bevestigde phishing-URL's, maskers en IP's om onze partners zeer nauwkeurige en betrouwbare detectie van een groot aantal steeds ingenieuzere phisingaanvallen te bieden.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) is de endpointbeveiligingsoplossing op EFI BIOS-niveau die effectieve bescherming tegen rootkits en bootkits biedt en ervoor zorgt dat het besturingssysteem veilig wordt geladen.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed biedt nauwkeurige, betrouwbare en praktische intelligence over kwaadaardige botnets die je clients beschadigen en je bedrijfsvoering verstoren.