• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 is een set ontwikkelingsbibliotheken waarmee de Kaspersky Anti-Virus-engine in hardware- en softwareproducten van derden kan worden geïntegreerd. De bekroonde anti-malwaretechnologie van Kaspersky Lab biedt SDK v.8 met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II is een 1e-niveau anti-malwarestroomscantechnologie die kan worden gebruikt met engines voor hardwarepatroonvergelijking. De technologie richt zich op de meest voorkomende dreigingen, presteert bijzonder goed en levert een optimaal beschermingsbereik.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) is de combinatie van de nieuwste geautomatiseerde anti-spamtechnologieën samen met menselijke analyse waardoor er optimale bescherming tegen spam en phishing wordt geboden en er direct kan worden gereageerd op nieuwe spamuitbraken.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Gebruik de ongeëvenaarde ervaring en hightech-oplossingen van Kaspersky Lab om uw bedrijf te beveiligen. Maak de bedrijfsvoering effectiever door legitieme en schadelijke bestanden onmiddellijk te classificeren en te analyseren.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK beschermt mobiele apparaten tegen bekende en nieuwe dreigingen voor EMM-leveranciers, applicatieontwikkelaars, telecombedrijven en leveranciers van financiële diensten en telegeneeskunde.

 • Kaspersky® Web Filter

  Met Kaspersky Web Filtering SDK kunnen oplossingen en services van derden (waaronder desktopapplicaties en mobiele applicaties, netwerkfiltersoftware en gateways) gebruikers beschermen tegen phishing, schadelijke sites en ongepaste inhoud.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed biedt realtime bijgewerkte levering van bevestigde phishing-URL's, maskers en IP's om onze partners zeer nauwkeurige en betrouwbare detectie van een groot aantal steeds ingenieuzere phisingaanvallen te bieden.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) is de endpointbeveiligingsoplossing op EFI BIOS-niveau die effectieve bescherming tegen rootkits en bootkits biedt en ervoor zorgt dat het besturingssysteem veilig wordt geladen.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed biedt nauwkeurige, betrouwbare en praktische intelligence over kwaadaardige botnets die je clients beschadigen en je bedrijfsvoering verstoren.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten