Overslaan naar hoofdinhoud

Kaspersky SafeStream II

Kaspersky SafeStream II is een 1e-niveau anti-malwarestroomscantechnologie die kan worden gebruikt met engines voor hardwarepatroonvergelijking. De technologie richt zich op de meest voorkomende dreigingen, presteert bijzonder goed en levert een optimaal beschermingsbereik.
Contact

Kaspersky® SafeStream ll

Kaspersky SafeStream II is een op datastroom gebaseerde anti-malwaretechnologie op gatewayniveau waarmee de gevaarlijkste en meest voorkomende bedreigingen ("in-the-wild") op draadsnelheid worden gedetecteerd. Het biedt een gebalanceerde wisselwerking tussen diepgaande beveiliging en optimale prestaties.

Door gebruik te maken van de infrastructuur van Kaspersky Lab, waaronder cloudondersteunende Security Intelligence en Kaspersky Security Network, detecteert Kaspersky SafeStream II malware in allerlei soorten verkeersstromen (web, e-mail, P2P, IM enz.), waardoor gebruikers worden beschermd tegen de gevaarlijkste cyberbedreigingen, zoals zero-day malware, malware op de server, via het web verspreide malware, drive-by downloads en andere typen.

Het kan worden versterkt door engines voor hardwarepatroonvergelijking (veel gebruikt voor inspectie van pakketten in IDS/IPS) van leveranciers als Cavium Networks, Intel, Broadcom, LSI enz., en levert zo ongeëvenaarde bescherming tegen malware op gatewayniveau.

Kaspersky SafeStream II is geschikt voor zowel kleine apparaten als hoogwaardige bedrijfskritieke gateways. Het is volstrekt agnostisch met software- of hardware-ontwerpen en kan moeiteloos worden geïmplementeerd op bedrijfseigen (non-x86/Linux) platforms.

SafeStream II maakt gebruik van een "beschermingsdriehoek" van de volgende technologieën voor malwaredetectie:

  • Hashes: biedt exacte één-op-één-overeenkomst

  • URL's: biedt één-naar-vele-overeenkomst van kwaadaardige URL's voor bescherming tegen internetdreigingen

  • Bytedefinities: hiermee kunnen enkelvoudige malwaredreigingen en malwarereeksen worden ondervangen door sequenties uit te voeren op speciale bytes waarmee malware kan worden geïdentificeerd

SafeStreamII

Kaspersky SafeStream II maakt gebruik van een meerlaagse benadering, waarbij elke laag een aanvulling vormt op de andere, en draagt zo bij tot het algemene veiligheidsniveau en bescherming in elke omgeving. De oplossing bevat een reeks gedetailleerde beveiligingsfeeds die continu worden bijgewerkt. Aangepaste informatiefeeds kunnen worden gemaakt voor preventieve beveiliging.

Belangrijkste voordelen van Kaspersky SafeStream II:

  • Geen objectcaching vereist

  • Scannen van malwareverkeer op draadsnelheid mogelijk

  • Zorgt voor minimale vertraging, zelfs tijdens malware-uitbraken

  • Maakt het gebruik van voorverwerkingsroutines van de device-native payload mogelijk

  • Garandeert maximale prestaties, ongeacht de objectgrootte en de verkeersintensiteit

  • Optimaal voor gebruik in low-to-high-end netwerkapparaten

  • Kan worden versneld door engines voor hardwarepatroonvergelijking

Contact

Als u meer wilt weten, vul dan het contactformulier in en geef aan dat u meer informatie wilt over SafeStream II. Onze vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.