Overslaan naar hoofdinhoud

KASPERSKY ANTI-VIRUS
SOFTWARE DEVELOPMENT
KIT

Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 is een set ontwikkelingsbibliotheken waarmee de Kaspersky Anti-Virus-engine in hardware- en softwareproducten van derden kan worden geïntegreerd. De bekroonde anti-malwaretechnologie van Kaspersky Lab biedt SDK v.8 met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veelzijdigheid.
CONTACT

Kaspersky® Anti-Virus Software Development Kit

Kaspersky Anti-Virus Software Development Kit (KAV SDK) maakt gebruik van de Kaspersky Anti-Virus-engine voor uitgebreide bescherming tegen een breed scala aan malware, zoals virussen, Trojaanse paarden, wormen, rootkits, spyware en adware.

Kaspersky Anti-Virus SDK biedt een uitgebreide reeks applicaties, waaronder:

  • Integratie met verschillende producten en services, van datacenters van serviceproviders en carrier-grade dataverwerkingsoplossingen tot desktops en embedded platforms.
  • Integratie met verschillende soorten mailsystemen (bijv. SendMail, Qmail, Postfix en Exim enz.) en proxyservers (waaronder integratie via ICAP).

De Kaspersky Anti-Virus-engine biedt standaard volledige bescherming tegen alle soorten malware, ook tegen malware die bestemd is voor smartphones en tablets. De Kaspersky Anti-Virus-engine kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van superieure mobielenetwerkoplossingen met geavanceerde bescherming tegen schadelijke codes en MMS-filtering.

Standalone desktop anti-virusontwikkeling.

Kaspersky Anti-Virus SDK is compatibel met de meeste gangbare besturingssystemen (zoals Microsoft Windows, FreeBSD, Linux enz.) en hardwareplatforms (inclusief ARM), biedt een uitzonderlijke schaalbaarheid en is geschikt voor een groot aantal hoogwaardige producten voor kleine, middelgrote en grote bedrijven en voor services op abonnementsbasis.

Contact

Als u meer wilt weten, vul dan dit contactformulier in en geef aan dat u meer informatie wilt over KAV SDK. Onze vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.