Product

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS

Automatiseer beveiligingsprovisioning en maak het makkelijker om uw AWS-cloud te beheren

Welkom in de toekomst van de beveiligde cloud

Langdurige bescherming voor uw AWS-workloads

AWS is de vooraanstaande openbare cloudprovider, met de meest geavanceerde cloudomgeving op de markt. Het bedrijf biedt uitstekende betrouwbaarheid en schaalbaarheid, en verschillende cloudeigen beveiligingstools waarmee u grenzeloze bedrijfsomgevingen kunt bouwen.

Volgens het model van gedeelde verantwoordelijkheid voor beveiliging zijn er echter aanvullende beveiligingsmogelijkheden nodig, waarmee een flexibele cybersecuritylaag mogelijk wordt die uw volledige cloudomgeving dekt en waarmee de gegevens van uw AWS-workloads worden beschermd.

Wij hebben ons gericht op de perfect gebalanceerde combinatie van de beste bescherming, resource-efficiënte cybersecurity en bedrijfsbrede planningsmogelijkheden voor uw AWS-omgeving. Mede vanwege de integratie via AWS API doen wij dit beter dan wie ook.

Geautomatiseerd en veilig

Wij zorgen ervoor dat uw cloud en cloudbeveiliging communiceren en samenwerken. Door de integratie via AWS API kunt u alles bekijken, ziet u hoe uw cloud is ingericht en kunt u uw beveiligingsmogelijkheden edge-to-edge implementeren zodat al uw cloudworkloads zijn beschermd.

Intelligent en flexibel

Bij cybersecurity van de volgende generatie werken mens en machine samen om een flexibele en adaptieve cloudbeveiligingsomgeving te bouwen. Dit is wat wij aanbieden, zodat u en uw geïntegreerde cloudbeveiliging de meest geavanceerde cyberdreigingen kunnen detecteren en aanpakken.vvvv

Transparant en verenigd

Integratie via AWS API maakt verenigd beheer van al uw IT-middelen mogelijk, op locatie en in de cloud, via één console. Zo ervaart u volledige zichtbaarheid en transparantie, voor soepel en efficiënt gebruik en beheer.

Geschikt voor

Cloudimplementatie verandert de toekomst van IT in ondernemingen. Bij Kaspersky Lab helpen we u met geschikte cybersecurity, hoe complex uw hybride cloudomgeving ook is.

HET GEBRUIK

 • Onstuitbare beveiliging voor AWS EC2

  Cloudimplementatie is nog nooit zo naadloos en veilig geweest. De beveiligingsoplossing voor AWS van Kaspersky Lab maakt gebruik van integratie via AWS API, voor eenvoudigere inventarisatie van uw cloudinfrastructuur en geautomatiseerde beveiligingsprovisioning op al uw AWS EC2-instanties.

 • Nóg meer bescherming

  We vullen de cloudeigen tools van AWS aan met proactieve cybersecurity, bescherming tegen beveiligingslekken, integriteitsbewaking, logboekinspectie, beheer voor apps en zelfs AI-ondersteunde runtimebescherming en bescherming tegen ransomware. Eén product om alle vormen van cyberdreiging tegen te gaan.

 • Beveiliging 'voor' en 'door' de cloud

  De meest bekroonde, erkende en gewaardeerde bescherming voor uw AWS EC2-instanties is ook beschikbaar in AWS MarketPlace. Zo zorgt u er gemakkelijker voor dat uw cloudmigratie soepel, eenvoudig en veilig verloopt. Wat is er beter dan dat de beste beveiliging voor de cloud, beschikbaar is in de cloud?

24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Ondersteunde platforms

De dreigingen

Eén geïnfecteerde cloudinstantie kan een sneeuwbaleffect hebben op uw volledige cloudmigratiestrategie. Met gedeelde beveiligingsverantwoordelijkheid wordt de behoefte aan geschikte beveiligingsmogelijkheden voor uw AWS-cloudworkloads versterkt.

 • <p>Wanneer de IT- en beveiligingsstrategie niet op één lijn liggen, is dit voornamelijk schadelijk in cloudomgevingen, het hart van het bedrijf.</p>

  Wanneer de IT- en beveiligingsstrategie niet op één lijn liggen, is dit voornamelijk schadelijk in cloudomgevingen, het hart van het bedrijf.

 • <p>Een aanpak waarbij alleen tegen malware wordt beschermd, werkt niet in de cloud. Er zijn meer beschermingslagen en beveiligingscontroles nodig om uw cloudgebruik te bevorderen.</p>

  Een aanpak waarbij alleen tegen malware wordt beschermd, werkt niet in de cloud. Er zijn meer beschermingslagen en beveiligingscontroles nodig om uw cloudgebruik te bevorderen.

 • <p>Serieuze gegevensinbreuken in de cloud worden meestal veroorzaakt doordat er beveiligingsoplossingen zijn geïmplementeerd die niet voldoende transparant zijn.</p>

  Serieuze gegevensinbreuken in de cloud worden meestal veroorzaakt doordat er beveiligingsoplossingen zijn geïmplementeerd die niet voldoende transparant zijn.

 • <p>Gebrek aan API-integratie maakt beveiligingsprovisioning minder efficiënt, maar cloudworkloads moeten beschermd zijn, of u ze kunt zien of niet.</p>

  Gebrek aan API-integratie maakt beveiligingsprovisioning minder efficiënt, maar cloudworkloads moeten beschermd zijn, of u ze kunt zien of niet.

Partners

Samen met onze technologiepartners zorgen we voor naadloze en maximaal beschermde digitale transformatie en beveiligde cloudimplementatie.

Met betrekking tot dit product

Resources marked with an asterisk (*) are in English.