Product

Kaspersky Hybrid Cloud Security for Azure

Stroomlijn de beveiliging en bevorder de naleving in uw Azure-cloud

Cloudbeveiliging die gewoon werkt

De meest erkende, meest gewilde en meest betrouwbare

We hebben hoogwaardige meerlaagse bescherming ontwikkeld voor workloads in Microsoft Azure. Voldoe aan uw gedeelde verantwoordelijkheid met een combinatie van continue agile beveiliging en superieure efficiëntie die volledig in balans is. Zo beschermt u uw gegevens tegen de meest geavanceerde huidige en toekomstige dreigingen zonder de prestaties van uw cloudomgeving in gevaar te brengen.

Met de veelomvattende oplossing voor Microsoft Azure van Kaspersky Lab weet u zeker dat alles wat u in de cloud doet, is beveiligd naar bedrijfsstandaarden en dat uw gegevens en gebruikers te allen tijde worden beschermd.

Cloudvriendelijke beveiliging

Beschikbaar via Azure-extensies, zodat u uw cybersecuritymogelijkheden direct vanuit uw cloudworkloads kunt inrichten en u uw altijd actieve bedrijfsapplicaties veilig kunt houden.

Geconsolideerde planning

Cybersecurity die een natuurlijk onderdeel van uw cloudecosysteem wordt, dankzij gestroomlijnde beveiligingsprovisioning en -bewaking via integratie met Azure Security Center.

Harmonieuze omgeving

Vooraanstaande beveiligingsmogelijkheden en beheerbaarheid en zichtbaarheid op bedrijfsniveau. Zo wordt elke cloudworkload, ongeacht de locatie, ondersteund door een volledig beveiligde hybride cloudomgeving.

Geschikt voor

Cloudimplementatie is in alle industrieën in opkomst. Met onze hybride cloudsecurityoplossing verzekeren we geschikte cybersecurity, hoe complex uw hybride cloudomgeving ook is.

HET GEBRUIK

 • Vereenvoudigt beveiligingsprovisioning

  Direct vanuit Azure MarketPlace kunt u realtime meerlaagse bescherming implementeren voor Azure-cloudworkloads, op basis van bescherming tegen malware met behulp van machine learning en gecombineerd met een reeks beschermings- en preventietechnologieën.

 • Maakt clouds nóg veiliger

  We vullen de interne tools van de Azure-cloud aan met proactieve cybersecurity, waaronder bescherming tegen malware, exploitpreventie, integriteitsbewaking, logboekinspectie, beheer voor apps en apparaten en zelfs technologieën tegen ransomware.

 • Verdedigt uw volledige hybride cloud

  Maak een perfect gepland en adaptief cybersecurity-ecosysteem dat precies de mogelijkheden levert die uw hybride cloudworkloads nodig hebben. U kunt daarbij prioriteit geven aan resource-efficiëntie en naadloze planning.

24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Ondersteunde platforms

De dreigingen

Eén geïnfecteerde cloudinstantie kan een sneeuwbaleffect hebben op uw volledige cloudmigratiestrategie. Met gedeelde beveiligingsverantwoordelijkheid wordt de behoefte aan geschikte beveiligingsmogelijkheden voor uw Microsoft Azure-cloudworkloads versterkt.

 • <p>Wanneer de IT- en beveiligingsstrategie niet op één lijn liggen, is dit voornamelijk schadelijk in cloudomgevingen, het hart van het bedrijf.</p>

  Wanneer de IT- en beveiligingsstrategie niet op één lijn liggen, is dit voornamelijk schadelijk in cloudomgevingen, het hart van het bedrijf.

 • <p>Een aanpak waarbij alleen tegen malware wordt beschermd, werkt niet in de cloud. Er zijn meer beschermingslagen en beveiligingscontroles nodig om uw cloudgebruik te bevorderen.</p>

  Een aanpak waarbij alleen tegen malware wordt beschermd, werkt niet in de cloud. Er zijn meer beschermingslagen en beveiligingscontroles nodig om uw cloudgebruik te bevorderen.

 • <p>Serieuze gegevensinbreuken in de cloud worden meestal veroorzaakt doordat er beveiligingsoplossingen zijn geïmplementeerd die niet voldoende transparant zijn.</p>

  Serieuze gegevensinbreuken in de cloud worden meestal veroorzaakt doordat er beveiligingsoplossingen zijn geïmplementeerd die niet voldoende transparant zijn.

 • <p>Gebrek aan API-integratie maakt beveiligingsprovisioning minder efficiënt, maar cloudworkloads moeten beschermd zijn, of u ze kunt zien of niet.</p>

  Gebrek aan API-integratie maakt beveiligingsprovisioning minder efficiënt, maar cloudworkloads moeten beschermd zijn, of u ze kunt zien of niet.

Partners

Samen met onze technologiepartners helpen we u bij uw digitale transformatie en beveiligde cloudimplementatie.

Met betrekking tot dit product

Resources marked with an asterisk (*) are in English.