Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Hybrid Cloud Security

Bewezen geïntegreerde cloudbeveiliging en de beste prestaties
voor uw hybride omgeving.

Voordelen

Vandaag de dag richten veel bedrijven zich op hun digitale transformatie, waardoor ze versneld overstappen op de cloud. Kaspersky Hybrid Cloud Security zorgt ervoor dat dat proces veilig en efficiënt verloopt. Met één product voor al uw behoeften in cloudbeveiliging, één licentie voor alle werklasten en één console om uw volledig hybride infrastructuur te beheren, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de beveiliging. Zo houdt u tijd over voor andere aspecten van uw digitale transformatie.

De optimale beveiliging

Meerlaagse beveiliging die proactief tegen diverse soorten cyberaanvallen strijdt, waaronder malware, phishing en meer.

Kostenefficiënte aanpak

Dankzij ons flexibele licentiemodel en de gecentraliseerde cloudconsole worden kosten gestroomlijnd en het aantal manuren verlaagd, zodat u het beste uit uw beveiligingsbudget kunt halen.

Optimale prestaties van uw beveiliging

Het product is bruikbaar op meerdere platforms en biedt uitzonderlijke beveiliging zonder in te leveren op de voordelen van virtualisatie en cloudgebaseerde taken.

Regelgeving

Het brede scala aan functies zorgt voor volledige naleving van de regelgeving op het gebied van cyberveiligheid en verkleint ook het aantal handmatige taken om deze naleving te garanderen.

Gebruiksscenario's

Kaspersky Hybrid Cloud Security beschermt uw volledige hybride infrastructuur, ongeacht de werklast – fysiek, virtueel, of in besloten, openbare of hybride clouds. Ongeacht uw infrastructuur en de manier waarop die voortdurend verandert, zullen wij ervoor zorgen dat alles soepel en veilig verloopt.

  • De beste prestaties
    Light agents die zijn geoptimaliseerd voor elk besturingssysteem verlagen op efficiënte wijze het verbruik van virtualisatiehulpmiddelen met tot wel 30%.
  • Toegewijde oplossing
    Het product ondersteunt een breed scala aan servervirtualisaties en VDI-platforms, waaronder VMWare vSphere, Microsoft HyperV, Citrix Hypervisor en meer.
  • Slimme optimalisaties
    Een aantal optimalisaties, waaronder een gedeelde cache die de resultaten van bestandsscans deelt, verlagen het aantal gegevens en taken. Hierbij wordt de algemene last op uw IT-infrastructuur beperkt door IOPS, CPU-cycli, geheugengebruik en schijfvoetafdruk drastisch te verlagen.

Casestudy's

Zie hoe organisaties en bedrijven baat hebben bij Kaspersky Hybrid Cloud Security.

Bank uit Texas
Als gereguleerd en gecontroleerd financieel instituut stelt deze bank in Texas strenge eisen aan de beveiliging van grote hoeveelheden persoonsgegevens om die te beschermen tegen aanhoudende aanvallen van cybercriminelen.
Meer informatie 
NEO
De Braziliaanse specialist op het gebied van klantervaring NEO was op zoek naar een oplossing om het bedrijf te beschermen tegen digitale dreigingen, virussen en malware. Na enkele proefsessies met marktleiders, volgens Gartner, kwam de oplossing van Kaspersky als de meest robuuste en meest voordelige uit de bus.
Meer informatie 

Ideaal voor serviceproviders

Als MSP, MSSP of CSP integreer je eenvoudig Kaspersky Hybrid Cloud Security in je infrastructuur en lever je dit als service aan je klanten, zodat hun reis door jullie cloud beschermd wordt. Onze stapsgewijze implementatiegids versnelt en vereenvoudigt het integratieproces.

Geschikt voor

Organisaties met een cloudgebaseerde architectuur, vooral die zich bezighouden met cloudmigratie en digitale transformaties, DevOps-uitvoerders en sterk gereguleerde bedrijven met compliancekwesties.

National Cybersecurity
Cybersecurity voor de gezondheidszorg
Cybersecurity voor de financiële sector
Cybersecurity voor telecommunicatiebedrijven
Cybersecurity voor transport
Retail Cybersecurity

Wat onze gebruikers over ons zeggen

Ons succes wordt bepaald door u

Klantenbeoordelingen
Klantenscore 5 op 5 sterren
24/7 ondersteuning
Er is altijd professionele ondersteuning beschikbaar. We zijn actief in meer dan 200 landen met 34 kantoren over de hele wereld, waardoor er altijd iemand voor u klaar staat.

Gerelateerde producten

Kaspersky Security for Storage
KasperskySecurity for Storage
Beveiligt opslagsystemen die aan een netwerk zijn gekoppeld, zonder in te leveren op prestaties
Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum
KasperskyEndpoint Detection and Response Optimum
Zorg voor ware geavanceerde beveiliging en verhoog de efficiëntie van uw beveiliging met geautomatiseerde reacties en eenvoudige analyse van de onderliggende oorzaken
Kaspersky Managed Detection and Response
KasperskyManaged Detection and Response
Zoekt, detecteert en reageert op dreigingen voor uw bedrijf – voortdurend