Product

Kaspersky Endpoint Detection
and Response Optimum

 • Identificeer ongrijpbare dreigingen
  Detecteer en onderzoek in een eenvoudige omgeving
 • Wees proactief
  Reageer snel op dreigingen op endpoints

Overzicht

"Ongrijpbare dreigingen zijn goedkoop om op te zetten, maar kunnen leiden tot grote verliezen. Beperkte zichtbaarheid en gebrek aan middelen spelen de aanvallers in de hand.
Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum biedt geavanceerde detectie, eenvoudig onderzoek en geautomatiseerde respons in een gebruiksvriendelijk pakket dat uw bedrijf beschermt tegen de nieuwste dreigingen."

Belangrijkste functies

Kaspersky levert technologieën die gebruikers nodig hebben op basis van onderzoek in plaats van gehypte applicaties.
Essentiële EDR-functionaliteit
Begin met het opbouwen van uw mogelijkheden voor het reageren op incidenten met eenvoudige, geautomatiseerde EDR-functies.
 • Duidelijke zichtbaarheid – ontdek dreigingen op endpoints
  Voorkom dat u vast komt te zitten in de zwarte doos – krijg essentiële informatie over automatische detectie en vind mogelijke bedreigingen met IoC (Indicators of Compromise).
 • Eenvoudige analyse – onderzoek de volledige reikwijdte
  Voer een analyse van de onderliggende oorzaken uit in één incidentkaart om inzicht te krijgen in waar een dreiging vandaan kwam, hoe deze zich heeft ontwikkeld en wat het effect was.
 • Geautomatiseerde respons – reageer snel om schade te voorkomen
  Voorkom eenvoudig met één muisklik dat dreigingen zich verspreiden en laat gevonden dreigingen automatisch afhandelen.
Cloudoplossing
Verhoog de efficiëntie van de beveiliging en vereenvoudig de implementatie zonder de IT complexer te maken.

Erkenning

Producten van Kaspersky worden regelmatig beoordeeld door ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus. Daardoor wordt ons vermogen om bedrijven en klanten te helpen zichzelf te beschermen en succes te boeken in een tijd waarin dingen constant veranderen wereldwijd erkend.

Gebruiksscenario's

Ontdek snel of u opnieuw wordt aangevallen
Met Kaspersky EDR Optimal kunt u de IoC's van de nieuwste aanvallen importeren uit externe bronnen, zoals securelist.com, en uw infrastructuur periodiek scannen om dreigingen onmiddellijk te detecteren en erop te reageren. U kunt hetzelfde doen wanneer een regelgevende instantie scans op specifieke indicatoren vereist.
Ontdek of de dreiging meer is dan u dacht
Zodra een dreiging automatisch wordt gedetecteerd en hersteld, wilt u deze wellicht nader bekijken. Bij ongrijpbare dreigingen worden vaak detecteerbare payloads achtergelaten door onopvallende moederprocessen. Dit kan tot aanzienlijke schade leiden als ze niet worden gedetecteerd. Met onderzoekshulpmiddelen kunt u detecties snel analyseren en de werkelijke hoofdoorzaak vinden.

Whitepapers

Kom meer te weten en lees opinies van onze internationaal erkende experts op het gebied van cyberveiligheid

Trek uw verdediging op met Kaspersky Optimum Security

Bouw voort op Kaspersky EDR Optimum met Security Awareness-training en geavanceerde detectie met sandboxtechnologie – of kies voor beheerde bescherming met Kaspersky Optimum Security.

Gerelateerde producten