Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Endpoint Security for Business

De nieuwste aangepaste bescherming en verbetering van endpoints

Technologie is essentieel voor het functioneren van je bedrijf. Maar die moet wel worden beschermd tegen cyberdreigingen. We helpen je om een veilige basis te leggen en steunen je digitale transformatie op doortastende en eenvoudige wijze.

Belangrijkste voordelen

Bescherm je bedrijf en infrastructuur tegen de nieuwste dreigingen.

Geen ransomware meer

Ransomware, de grootste dreiging voor bedrijven, wordt automatisch tegengehouden. We zijn de enige leverancier die 100% bescherming biedt tegen ransomware, zoals gebleken uit een recente beoordeling van een AV-test.

Geavanceerde beschermingstechnologie

Onze meerlaagse beschermingsaanpak is gebaseerd op machine learning-technologie en uitgebreide dreigingsinformatie. Bestandsloze dreigingen, exploits, rootkits en nog veel meer andere dreigingen. Waar je ook mee te maken krijgt, je kunt altijd op ons rekenen.

De weg naar jouw toekomst

Leg een sterke basis aan voor de toekomst, met een naadloos traject naar EDR, gatewaybescherming en beveiling van de cloud: verschillende beveiligingstools in één oplossing voor zoveel mogelijk efficiëntie en gemak.

De nieuwste aangepaste beveiliging

Ben je op zoek naar een manier om zonder gedoe je gegevens en infrastructuur veilig te houden, die is aangepast aan jouw behoeften? Dan ben je op de goede plek. We laten je zien wat we allemaal te bieden hebben en nog veel meer.

  • Preventie
    Stopt aanvallen vóór uitvoering of in een vroeg stadium met bescherming van bestanden, e-mails en webverkeer, in combinatie met Exploit Prevention. Herstel al je gegevens met onze Remediation Engine.
  • Detectie
    Detecteert onder andere polymorfe dreigingen met opmachine learning gebaseerde gedragsanalyses, cloudanalyses en zowel door menselijke experts als AI verzamelde dreigingsinformatie, en dat allemaal in één eenvoudige engine.
  • Kwetsbaarheid voor aanvallen verminderen
    Blokkeert mogelijke ingangen voor aanvallers door het gebruik van internet, apparaten en toepassingen te beheren. Past zich aan het gebruikersgedrag aan dankzij machine learning, voor nog betere beveiliging zonder negatief effect op de productiviteit.

Casestudy's

Kies je branche en kijk hoe organisaties en bedrijven zoals die van jou profiteren van Kaspersky Endpoint Security for Business

Automobielindustrie
Hankook Tire krijgt grip op IT-beveiliging
Kaspersky Endpoint Security for Business beschermt medewerkers van Hankook Tire in heel Korea, of ze nu werkzaam zijn op kantoor, in de productie en R&D-centra of mobiel werken.
Meer informatie 

Erkenning en prijzen uit de branche

Staan zeer hoog in aanzien. Producten van Kaspersky worden regelmatig beoordeeld door 's werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus en analisten

24/7 premium ondersteuning en services
Er is professionele hulp beschikbaar wanneer je die nodig hebt. Doordat we in bijna 200 landen, en wereldwijd vanuit 34 kantoren werkzaam zijn, kun je ons te allen tijde bereiken. Profiteer van onze premium ondersteuningspakketten (MSA) om het maximale uit onze oplossingen te halen met de Kaspersky Health Check.

Whitepapers

Kom meer te weten van onze internationaal erkende experts op het gebied van cyberveiligheid

Meer informatie over beschermingstechnologieën

De beschermingstechnologieën in Kaspersky Endpoint Security for Business

Aankoopgids Kaspersky Security Foundations

In dit document vind je praktische tips voor het selecteren van de beste samenstelling van essentiële beveiligingsproducten waardoor je je hele infrastructuur kunt beschermen en verzekerd bent van uitgebreide inzichten en controle.

Kaspersky Security Network: beveiliging aan de hand van big data

Een overzicht van Kaspersky Security Network en een versie voor lokaal gebruik, Kaspersky Private Security Network.

Gerelateerde producten

Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum
KasperskyEndpoint Detection and Response Optimum
Zorg voor diepgaande verdediging en maak beveiliging efficiënter met geautomatiseerde respons en eenvoudige oorzaakanalyse
Kaspersky Embedded Systems Security
KasperskyEmbedded Systems Security
Unieke meerlaagse beveiliging voor bescherming van ingesloten en verouderde systemen tegen de nieuwste dreigingen
Kaspersky Security for Mail Server
KasperskySecurity for Mail Server
Bewezen, meerlaagse bescherming tegen e-mailaanvallen

Hulp nodig bij de volgende stap?

Neem contact op met een expert van Kaspersky

Als je je contactgegevens achterlaat, laten we snel van ons horen.

Contact opnemen met onze partner

Klaar om te kopen? Onze partner bij jou in de regio kan je helpen bij de volgende stappen