Het product

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is de beste keuze als u uw cloudgerichte bedrijfscommunicatie- en samenwerkingsapps, zoals Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams, tegen bekende en onbekende cyberaanvallen wilt beschermen.

De ingebouwde veiligheidscontroles van Microsoft bieden slechts een beperkte beveiliging. Met Kaspersky Security for Microsoft Office 365 bent u beschermd tegen bekende, onbekende en geavanceerde dreigingen. De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, machine learning en andere next-generation technologieën om uw bedrijf te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365:

 • Detectiepercentage van anti-malware van 99,6%
 • 20% efficiënter dan de ingebouwde beveiliging van Microsoft

Rapport downloaden


 • Stop phishing en business email compromise

  Phishing is een methode om malware en ransomware aan een netwerk te leveren. Hoewel slechts 4% van de gebruikers daadwerkelijk op een kwaadaardige link klikt, is dit al voldoende voor een ware epidemie. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 past een combinatie van bewezen methoden toe, zoals SF, DKIM en DMARC met sandboxing en machine learning, om dreigingen te filteren voordat een gebruiker een fout kan maken.

 • Snelle, geavanceerde preventie van dreigingen voor alle services van Office 365

  Microsoft Office 365-apps, zoals OneDrive, SharePoint Online en Teams zijn betrouwbare chat- en bestandsoverdrachttools voor gebruikers. Daardoor zijn ze de ideale manier om malware binnen een bedrijf te verspreiden.

  De antimalware-engine van Kaspersky combineertop handtekeningen gebaseerde bescherming, heuristische analyse en gedragsanalyse om geavanceerde dreigingen direct op te sporen in je favoriete apps, zoals Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams.

 • SECaaS en SaaS komen samen

  Net zoals Microsoft Office 365 wordt Kaspersky Security for Microsoft Office 365 gehost in de cloud. Er wordt direct verbinding gemaakt met de bestaande infrastructuur via API.

  Het resultaat: gebruiksvriendelijke integratie en geen vertragingen bij het afleveren van e-mails. Deze oplossing is geschikt voor alle integratieopties, of u nu al volledig op de cloud bent overgestapt of nog werkt met een hybride infrastructuur.

 • Naleving

  Kaspersky Lab slaat uw bedrijfsgegevens niet op de servers van Kaspersky Lab op. U beslist waar de beveiligingsservice voor uw e-mail wordt gehost volgens de lokale wetgeving voor gegevensbescherming.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Het gebruik

 • Bind de strijd aan met phishing en malware

  • Aanvullende beveiliging van de meest geteste en bekroonde leverancier die de hiaten in de Office 365-beveiliging van Microsoft opvult.
  • Hoger onderscheppingspercentage van malware. Hoog onderscheppingspercentage van phishing.. Geavanceerde filterfunctie voor bijlagen.
  • Voortdurend verder ontwikkelde cyberaanvallen worden onmiddellijk voorkomen terwijl onbekende malware en zero-day-malware in bedrijfse-mails en bestanden in OneDrive, SharePoint Online en Teams worden geblokkeerd.
 • Geavanceerde detectietechnieken

  • Beveiligingsoplossing met een uniforme reeks technologieën om Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams te beschermen tegen uiteenlopende bekende en onbekende dreigingen.
  • De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business email compromise (BEC) en onbekende dreigingen.
  • On-demand beveiliging om e-mailaccounts op te schonen na een aanval en ad-hoc controles van verdachte inboxen.
 • Naadloze integratie

  • Security as a Service gecombineerd met Software as a Service biedt geavanceerde, flexibele beveiliging voor slechts een fractie van de kosten die klaar is om te worden opgeschaald.
  • Integratie met Exchange Online met Graph API- en Exchange Online-cmdlets en andere door Microsoft goedgekeurde technologieën.
  • Beveiligde integratie met de zakelijke versie van Microsoft OneDrive, SharePoint Online en Teams met OAuth 2.0 werkt heel eenvoudig. U hoeft enkel de Kaspersky-applicatie toestemming te verlenen.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity 

De dreigingen

E-mail blijft de belangrijkste route voor aanvallen en verstoringen van grote organisaties. Terwijl malware meestal via e-mail wordt verstuurd en wordt gehost in cloudstorage. Welke beveiligingsoplossing voor Office 365 u kiest, bepaalt in grote mate de kans dat het volgende gebeurt:

 • Scan

  Ransomwareaanvallen via een geïnfecteerde e-mail of bijlage

 • Scan

  Malware die wordt verspreid via bedrijfsversies van Microsoft OneDrive, SharePoint Online of Teams

 • Scan

  Phishing, om werknemers en het bedrijf op te lichten

 • Scan

  Tijdverspillende en bronnenverslindende spam

 • Scan

  Tijdverspillende false positives die worden gegenereerd door geautomatiseerde anti-spam

 • Scan

  Niet-naleving van wetgeving inzake gegevensbescherming 

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten