Het product

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is de beste keuze voor de beveiliging van uw cloudgeoriënteerde bedrijf tegen e-maildreigingen.

De standaard veiligheidscontroles van Microsoft bieden slechts een beperkte beveiliging. Met Kaspersky Security for Microsoft Office 365 bent u beschermd tegen bekende, onbekende en geavanceerde dreigingen. De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, sandboxing, machine learning en andere geavanceerde technieken om de verspreiding van phishing, ransomware, schadelijke bijlagen, spam en business email compromise (BEC) tegen te gaan.


 • Stop phishing, ransomware en andere geavanceerde dreigingen

  Phishing is een methode om malware en ransomware aan een netwerk te leveren. Hoewel slechts 4% van de gebruikers daadwerkelijk op een kwaadaardige link klikt, is dit al voldoende voor een ware epidemie. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 past een combinatie van bewezen methoden toe, zoals SF, DKIM en DMARC met sandboxing en machine learning, om dreigingen te filteren voordat een gebruiker een fout kan maken.

 • Beveiligings-beperkingen omzeilen

  Beveiligingsscenario's voor bedrijven lopen sterk uiteen. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 controleert niet alleen inkomende berichten, maar scant al het inkomende, uitgaande en interne e-mailverkeer op dreigingen. Ook kunt u een on-demand scan uitvoeren of bepaalde gebruikersgroepen controleren.

 • SECaaS en SaaS komen samen

  Net zoals Microsoft Office 365 wordt Kaspersky Security for Microsoft Office 365 gehost in de cloud. Er wordt direct verbinding gemaakt met de bestaande infrastructuur via API. Het resultaat: gebruiksvriendelijke integratie en geen vertragingen bij het afleveren van e-mails. Deze oplossing is geschikt voor alle integratieopties, of u nu al volledig op de cloud bent overgestapt of nog werkt met een hybride infrastructuur.

 • Naleving

  Kaspersky Lab slaat uw bedrijfsgegevens niet op de servers van Kaspersky Lab op. U beslist waar de beveiligingsservice voor uw e-mail wordt gehost volgens de lokale wetgeving voor gegevensbescherming.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Het gebruik

 • Bind de strijd aan met phishing en malware

  • Aanvullende beveiliging van een innovatieve leverancier die de hiaten in de e-mailbeveiliging van Microsoft opvult.
  • Bewezen resultaten van de meest geteste en bekroonde beveiligingsleverancier. Hoger onderscheppingspercentage van malware. Hoog onderscheppingspercentage van phishing. Geavanceerde filterfunctie voor bijlagen.
  • Uitgebreide beveiliging tegen zowel externe als interne kwaadaardige e-mails.
 • Geavanceerde detectietechnieken

  • Een e-mailbeveiligingsoplossing met een uniforme reeks technologieën om u te beschermen tegen uiteenlopende bekende en onbekende dreigingen.
  • De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business email compromise (BEC) en onbekende dreigingen.
  • On-demand beveiliging om e-mailaccounts op te schonen na een aanval en ad-hoc controles van verdachte inboxen.
 • Naadloze integratie

  • Security as a Service gecombineerd met Software as a Service biedt geavanceerde, flexibele beveiliging voor slechts een fractie van de kosten die klaar is om te worden opgeschaald.
  • Integratie met Exchange Online met Graph API- en Exchange Online-cmdlets en andere door Microsoft goedgekeurde technologieën.
  • De oplossing kan op dezelfde manier als Microsoft Office 365 in MS Azure worden gehost, zodat er geen vertraging bij de levering van e-mails optreedt.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity 

De dreigingen

E-mail blijft de belangrijkste route voor aanvallen en verstoringen van grote organisaties. Welke beveiligingsoplossing voor e-mail u kiest, bepaalt in grote mate de kans dat het volgende gebeurt:

 • Scan

  Ransomwareaanvallen via een geïnfecteerde e-mail of bijlage

 • Scan

  Systeeminbreuk als onderdeel van een APT

 • Scan

  Phishing, om werknemers en het bedrijf op te lichten

 • Scan

  Tijdverspillende en bronnenverslindende spam

 • Scan

  Tijdverspillende false positives die worden gegenereerd door geautomatiseerde anti-spam

 • Scan

  Niet-naleving van wetgeving inzake gegevensbescherming 

Erkenning

Detectiepercentage van anti-malware van 99,6%.
20% efficiënter dan de ingebouwde beveiliging van Microsoft

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten