Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Geavanceerde, alles-in-één-bescherming tegen bedreigingen voor de communicatie- en samenwerkingsservices van Microsoft Office 365

Het product

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is de slimme keuze voor geavanceerde en complete bescherming tegen dreigingen in communicatie- en samenwerkingsservices van Microsoft Office 365 – zonder afhankelijkheid van een leverancier en zonder dat software ongebruikt op de plank blijft liggen.

De ingebouwde veiligheidscontroles van Microsoft bieden slechts een beperkte beveiliging. Met Kaspersky Security for Microsoft Office 365 bent u beschermd tegen bekende, onbekende en geavanceerde dreigingen. De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, machine learning en andere next-generation technologieën om uw bedrijf te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 biedt aanzienlijk superieure beveiligingsprestaties:

 • AA-beoordeling in de e-mailbeveiligingstest van SE Labs

Rapport downloaden

Stop phishing en business email compromise

Phishing is een methode om malware en ransomware aan een netwerk te leveren. Hoewel slechts 4% van de gebruikers daadwerkelijk op een kwaadaardige link klikt, is dit al voldoende voor een ware epidemie. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 past een combinatie van bewezen methoden toe, zoals SF, DKIM en DMARC met sandboxing en machine learning, om dreigingen te filteren voordat een gebruiker een fout kan maken.

Snelle, geavanceerde preventie van dreigingen voor alle services van Office 365

Microsoft Office 365-apps, zoals OneDrive, SharePoint Online en Teams zijn betrouwbare chat- en bestandsoverdrachttools voor gebruikers. Daardoor zijn ze de ideale manier om malware binnen een bedrijf te verspreiden.

De antimalware-engine van Kaspersky combineertop handtekeningen gebaseerde bescherming, heuristische analyse en gedragsanalyse om geavanceerde dreigingen direct op te sporen in je favoriete apps, zoals Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams.

Krijg inzicht in cloudgegevens om aan wettelijke eisen te voldoen

Zorg dat u aan de vereisten kunt voldoen met continue controles van uw gegevens in de cloud. Gebruik kant-en-klare templates voor de detectie van vertrouwelijke en gevoelige gegevens die samenhangen met persoonlijk identificeerbare informatie, en schoon deze gegevens op om gegevensintegriteit te waarborgen en aan nalevingsdoelen te voldoen. Voer on-demand zoekopdrachten met zoekwoorden uit of maak historische scans van alle gegevens binnen een cloudapplicatie.

Zorg dat uw bedrijf niet aan een leverancier vastzit

Veel leveranciers bieden aanvankelijk aantrekkelijke kortingen, maar als u later besluit van leverancier te wisselen – bijvoorbeeld om op- of af te schalen – stijgen de kosten exponentieel. Het is al erg genoeg om een oplossing met beveiligingshiaten te moeten gebruiken, maar het is nog erger om eraan vast te zitten. Met Kaspersky Security for Microsoft Office 365 zit u niet vast aan een leverancier, betaalt u niet voor wat u niet gebruikt en profiteert u van duidelijke licentiëring.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Het gebruik

 • Bind de strijd aan met phishing en malware

  • Aanvullende beveiliging van de meest geteste en bekroonde leverancier die de hiaten in de Office 365-beveiliging van Microsoft opvult.
  • Hoger onderscheppingspercentage van malware.Hoog onderscheppingspercentage van phishing.. Geavanceerde filterfunctie voor bijlagen.
  • Voortdurend verder ontwikkelde cyberaanvallen worden onmiddellijk voorkomen terwijl onbekende malware en zero-day-malware in bedrijfse-mails en bestanden in OneDrive, SharePoint Online en Teams worden geblokkeerd.
 • Geavanceerde detectietechnieken

  • Beveiligingsoplossing met een uniforme reeks technologieën om Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams te beschermen tegen uiteenlopende bekende en onbekende dreigingen.
  • De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business email compromise (BEC) en onbekende dreigingen.
  • On-demand beveiliging om e-mailaccounts op te schonen na een aanval en ad-hoc controles van verdachte inboxen.
 • Naadloze integratie

  • Security as a Service gecombineerd met Software as a Service biedt geavanceerde, flexibele beveiliging voor slechts een fractie van de kosten die klaar is om te worden opgeschaald.
  • Integratie met Exchange Online met Graph API- en Exchange Online-cmdlets en andere door Microsoft goedgekeurde technologieën.
  • Beveiligde integratie met de zakelijke versie van Microsoft OneDrive, SharePoint Online en Teams met OAuth 2.0 werkt heel eenvoudig. U hoeft enkel de Kaspersky-applicatie toestemming te verlenen.
24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

E-mail blijft de belangrijkste route voor aanvallen en verstoringen van grote organisaties. Terwijl malware meestal via e-mail wordt verstuurd en wordt gehost in cloudstorage. Welke beveiligingsoplossing voor Office 365 u kiest, bepaalt in grote mate de kans dat het volgende gebeurt:

 • Ransomwareaanvallen via een geïnfecteerde e-mail of bijlage

 • Malware die wordt verspreid via bedrijfsversies van Microsoft OneDrive, SharePoint Online of Teams

 • Phishing, om werknemers en het bedrijf op te lichten

 • Tijdverspillende en bronnenverslindende spam

 • Tijdverspillende false positives die worden gegenereerd door geautomatiseerde anti-spam

 • Niet-naleving van wetgeving inzake gegevensbescherming 

Erkenning

Kaspersky Security for Office 365 biedt aanzienlijk superieure beveiligingsprestaties met een AA-beoordeling

Met betrekking tot dit product

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.