Overslaan naar hoofdinhoud

Threat Management and Defense

Risicobeperking in een tijdperk van digitale transformatie

Digitale transformatie vraagt om geavanceerde IT-beveiliging. Om concurrentievoordeel te behalen en om klanten en partners aan u te binden, moet uw organisatie de bedrijfscontinuïteit waarborgen en betrouwbare bescherming implementeren voor kritieke bedrijfsmiddelen, zakelijke gegevens en de volledige IT-infrastructuur. Dit betekent dat u uw IT-beveiligingsstrategie naar een hoger niveau moet tillen.

Kaspersky Threat Management and Defense levert een unieke combinatie van toonaangevende technologieën en services die de implementatie van een adaptieve beveiligingsstrategie ondersteunen. Zo krijgen uw beveiligingsteams hulp bij het voorkomen van aanvallen, het snel detecteren van unieke nieuwe dreigingen, het prompt en nauwkeurig reageren op actieve incidenten en het voorspellen van toekomstige dreigingen.

Effectief dreigingen VOORKOMEN

Sterkere systemen en een groter bewustzijn van alle cyberveiligheidsrisico's zijn de eerste stap richting efficiënte automatisering en effectieve bescherming.

Inbreuken snel DETECTEREN voordat ze schade aanrichten

Voor gedegen cyberveiligheid is het essentieel om nieuwe en unieke dreigingen (schadelijke en non-malware-dreigingen) te kunnen detecteren.

Incidenten uitgebreid AANPAKKEN

Een snelle, gecentraliseerde en door mensen begeleide respons bij zelfs de meest geavanceerde dreigingen is cruciaal voor effectief incidentbeheer.

Toekomstige cyberdreigingen VOORSPELLEN

Door de resultaten van interne onderzoeken te vergelijken met up-to-date dreigingsinformatie, kunnen toekomstige dreigingen nauwkeurig worden voorspeld en afgeslagen.

Geschikt voor

Dankzij de kennis van Kaspersky over de technieken achter sommige van de meest geavanceerde dreigingen ter wereld hebben wij een strategisch portfolio van technologieën en services kunnen ontwikkelen die een volledig geïntegreerde, adaptieve beveiligingsstrategie bieden voor sectoren zoals:

In de praktijk

 • Uitgebreide bescherming voor uw organisatie

  Kaspersky Threat Management and Defense, een gespecialiseerde oplossing voor superieure bescherming tegen complexe dreigingen en doelgerichte aanvallen, omvat Kaspersky Anti Targeted Attack Platform met Kaspersky EDR als kern, plus een reeks Kaspersky Cybersecurity Services. De oplossing kan worden geïntegreerd in uw huidige zakelijke strategie voor complexe dreigingen, als aanvulling op bestaande beschermingstechnologieën en met ondersteuning voor interactie met uw SIEM/SOC. Dit leidt tot een totaalbenadering van zakelijke bescherming tegen doelgerichte aanvallen, waardoor u minder risico loopt en minder verlies lijdt bij cyberincidenten.

 • Versterk uw Security Operations Center

  Om de meest geavanceerde hedendaagse cyberbedreigingen te bestrijden en u aan te passen aan de voortdurende uitdagingen in een veranderende bedreigingsomgeving, moet uw Security Operations Center (SOC) uitgerust zijn met geavanceerde technologieën, voorzien van informatie over bedreigingen en ondersteund door professionals met alle benodigde kennis en expertise. Het resultaat is een volledige verdedigingscyclus tegen de meest complexe, APT-achtige aanvallen en gerichte campagnes. Het framework van Kaspersky Threat Management and Defense biedt een compleet arsenaal aan beschermingstechnologieën en -services waarmee u uw SOC effectiever kunt maken.

 • Kies uw ideale balans tussen technologieën en services

  Kaspersky Threat Management and Defense biedt een krachtige combinatie van beveiligingsproducten, support en services. Om de expertise binnen uw team te vergroten, biedt Kaspersky ook een reeks trainingsprogramma's, plus dreigingsinformatie waarmee interne onderzoeksresultaten kunnen worden aangevuld. Dankzij onze Managed Detection and Response Service wordt uw IT-beveiligingsteam ontlast: wij ontfermen ons over verwerkingstaken rondom incidenten, bieden deskundige beoordelingen en leveren unieke expertise op het gebied van dreigingsopsporing. Welke zakelijke behoeften voor IT-beveiliging u ook hebt, wij hebben de oplossing – nu en in de toekomst.

24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De risico's

Doelgerichte aanvallen, waaronder Advanced Persistent Threats (APT's), behoren tot de grootste risico's voor uw onderneming. Het volstaat niet om simpelweg het gros van de dreigingen te voorkomen: u moet ook zorgen dat bij een inbreuk de dreiging snel wordt onderzocht en aangepakt. Ook moet u uw bedrijf beschermen tegen volgende pogingen. Zonder een gedegen strategie voor cyberveiligheid staan bedrijven doorlopend voor uitdagingen:

 • Tekortkomingen op het gebied van incidentrespons kunnen ertoe leiden dat de gevolgschade van beveiligingsincidenten groter is dan de directe schade

 • In de strijd tegen geavanceerde dreigingen zijn deskundige experts effectiever dan ieder product

 • Gebrek aan zichtbaarheid en bewijs kan leiden tot aanzienlijke schade

 • Zelfs één gemist incident kan aanzienlijke schade veroorzaken bij een bedrijf dat een digitale transformatie doormaakt

 • De unieke aanvallen van vandaag omzeilen traditionele controlemechanismen en beschermingsoplossingen

 • Investering in traditionele beveiligingsoplossingen levert nu waarschijnlijk weinig rendement op

Gerelateerde producten

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.