Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Krachtige beveiliging. Eenvoudig beheer.

Ondersteunde platforms     


Met Kaspersky Endpoint Security Cloud, dat speciaal is ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, kunt u vanaf elke locatie meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand beheren.

 • Eén eenvoudige, intuïtieve cloudgebaseerde console combineert gebruiksgemak met krachtige cybersecurity-tools en beheerfuncties.
 • Beheer de beveiliging voor meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand en overal met onze gebruiksvriendelijke cloudconsole.
 • Er is geen extra hardware nodig: omdat de beheerconsole wordt gehost in de cloud, heeft Kaspersky Lab de infrastructuur al voor u geregeld.
 • Krachtige bescherming van de meest geteste en bekroonde beveiliging ter wereld.
 • Kleine en middelgrote bedrijven hebben met soortgelijke beveiligingsrisico's te maken als hun grotere tegenhangers, maar vaak ontberen ze de middelen om deze te beheren en zich ertegen te beschermen. Ze moeten:

  • Bedrijfs- en klantgegevens beschermen tegen dreigingen als crypto-lockers en diefstal van gegevens.
  • De bedrijfscontinuïteit handhaven door IT-systemen efficiënt en veilig te houden.
  • Mobiele werknemers en hun apparaten beveiligen, onder andere ook in BYOD-scenario's.

  Veel kleine en middelgrote bedrijven moeten dit alles doen terwijl zij over beperkte tijd, middelen en budgetten beschikken. Bij gebrek aan eigen IT-personeel hebben ze beveiliging nodig die zowel kostenefficiënt als eenvoudig te implementeren en uit te voeren is.

 • Kaspersky Endpoint Security Cloud is speciaal ontwikkeld om de beveiligings- en beheeruitdagingen aan te pakken waarmee bedrijven zonder eigen fulltime IT-mensen te maken hebben.

  Met één eenvoudig te beheren, cloudgebaseerde console hebt u de mogelijkheid om de IT-hulpmiddelen waar uw bedrijf afhankelijk van is, zoals file servers, pc's, smartphones en tablets, te beveiligen terwijl u tegelijkertijd uw gegevens beschermt tegen aanvallen die uw bedrijf zouden kunnen stilleggen, zoals ransomware. Dankzij standaardprofielen die door Kaspersky Lab-experts zijn ontwikkeld, kunt u meteen weer aan de slag.

  Zelfs als u slechts 15 minuten kunt besteden aan IT-beveiliging, biedt Kaspersky Endpoint Security Cloud meer dan voldoende bescherming voor uw bedrijfsnetwerk. Met onze webgebaseerde console kunt u op afstand vanaf elke locatie de beveiliging beheren met behulp van het op het web aangesloten apparaat van uw keuze.

  Voor managed service providers is het gemakkelijk om op afstand de beveiliging te beheren voor een aantal klanten met onze multi-tenant cloudconsole.

 • Beheer de beveiliging voor meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand en overal met onze cloudconsole.

  • Snelle implementatie, eenvoudig gebruik

   Centraal beheer via de cloud: beheerders kunnen de beveiligingsstatus van maximaal 1000 bedrijfsnetwerknodes bewaken met elke online apparaat en vanaf elke locatie.

   Eenvoudig te implementeren: tijdens de implementatiefase detecteert Kaspersky automatisch het juiste besturingssysteem en wordt het desbetreffende installatiebestand gedownload. Het volledige pakket kan voordat installatie plaatsvindt worden gedownload op werkstations die niet zijn verbonden met internet.

   Standaard beveiligingsprofielen ddie zijn ontwikkeld door Kaspersky Lab-experts bieden onmiddellijke bescherming. Eén profiel omvat alle apparaat types en platformen: Windows, Mac, iOS en Android.

   Stel toegang tot proxyservers in vanuit de instellingen in de distributiebestanden van het product, waardoor na de installatie snelle verbinding mogelijk is met servers voor updates en profielen via de KES Cloud-agent.

  • Uitgebreide functionaliteit voor het beschermen van alle apparaten

   Toonaangevende bescherming: Kaspersky Lab biedt 's werelds meest geteste en meest bekroonde beveiliging.

   Beveilig en beheer smartphones en tablets met anti-phishing, detectie van jailbreak, Mobile Device Management (MDM) en anti-diefstaltechnologieën voor Android en iOS-apparaten. Anti-virus voor Android-apparaten is eveneens inbegrepen.

   Multi-tenancy capaciteiten maken het gemakkelijk voor managed service providers om op afstand in de beveiligingsbehoeften van meerdere klanten te voorzien zonder complexiteit toe te voegen. Bovendien vereenvoudigt dit beveiligingsbeheer voor bedrijven met meerdere vestigingen.

   Pas zowel gebruikergebaseerde als gebruikersonafhankelijke profielen toe, afhankelijk van hoe uw medewerkers verschillende apparaten gebruiken.

  • Kosteneffectief

   Geen infrastructuur of verborgen kosten: alle beheer wordt door Kaspersky Lab gehost in de cloud. Er is geen extra hardware vereist.

   Op verbruik gebaseerde prijsstelling: maak een keuze uit flexibele maandelijkse licenties met schaalbare en pay-as-you-go opties of vaste jaarlijkse licentiekosten. Het is gemakkelijk om kosten te budgetteren en beheren.*

   Gemakkelijk uit te besteden voor bedrijven die liever de IT-beveiliging aan een externe leverancier overlaten.

   *Vraag uw Kaspersky Lab-partner voor meer informatie over beschikbaarheid.

 • MEEGELEVERDE APPLICATIES

  Als u de systeemvereisten voor een applicatie wilt bekijken, klikt u op de hierboven vermelde applicatie.

Welke beveiligingsoplossing is de juiste voor uw bedrijf?

Vergelijk Kaspersky's IT-beveiligingsoplossingen

Kaspersky Endpoint Security | Cloud

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud, dat speciaal is ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, kunt u vanaf elke locatie meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand beheren.

Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten