Kaspersky Endpoint Security for Mac

Bescherm uw Mac-gebruikers tegen de nieuwste dreigingen zonder concessies te doen aan prestaties of mobiliteit. Kaspersky Endpoint Security for Mac biedt afleidingsvrije beveiliging, zodat gebruikers altijd veilig kunnen werken op elke plek waar ze inspiratie vinden.


Bedrijven die voor hun werk Mac's gebruiken, hebben vaak behoefte aan een beveiliging die hun creativiteit op geen enkele manier belemmert.

Wanneer medewerkers afhankelijk zijn van applicaties met een hoog bronnenverbruik om de klus te klaren, zitten ze niet te wachten op een beveiligingsoplossing die veel vraagt van de processor of de batterijvoeding, of dat procedures moeten worden stilgelegd door een slecht getimede update.

Kaspersky Endpoint Security for Mac is speciaal ontworpen voor de Mac en de mensen die ermee werken, en beschermt Mac-desktops en -laptops tegen de nieuwste cyberdreigingen zonder de workflow te onderbreken.

Onze meerlaagse beveiligingsoplossing sluit naadloos aan bij andere beveiligingscomponenten binnen Kaspersky Endpoint Security for Business, en vormt dus een optimale aanvulling op IT-beveiliging in heterogene technische omgevingen:

 • Beschermt de meest waardevolle bedrijfsmiddelen: uw gegevens en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen
 • Gebruiksgemak voor eindgebruikers: betrouwbare, optimaal presterende beveiliging die zo is ontworpen dat dagelijkse activiteiten niet worden verstoord.
 • Bedrijfsefficiëntie: gemakkelijk te implementeren en kan worden beheerd via dezelfde console als overige beveiligingscomponenten van Kaspersky Endpoint Security for Business.

Dreigingen voor Mac zijn dreigingen voor het gehele bedrijf

In vergelijking met andere platformen is MacOS relatief veilig. Dreigingen die specifiek gericht zijn op Mac, nemen echter steeds meer toe en worden door slimme criminelen zelfs beschouwd als een springplank naar het bredere zakelijke netwerk. En nu steeds meer bedrijven gebruikmaken van Mac, groeit ook het aantal Mac-specifieke dreiging zienderogen.

Alle Mac-computers die zijn verbonden met internet, zijn kwetsbaar voor beveiligingsproblemen, zonder uitzondering. Ze hebben te maken met dezelfde soort dreigingen als Windows-systemen, waaronder Trojans, backdoors, ransomware en dreigingen in verband met vulnerabilities in software en gebruikersfouten. In heterogene netwerken is het vaak zo dat malware die is gericht op Windows-systemen, binnenkomt via onbeveiligde Mac-apparaten.

Kaspersky Endpoint Security for Mac is speciaal ontwikkeld om deze uitdagingen het hoofd te bieden en biedt uitgebreide beveiliging voor bedrijven die met Mac's werken.

 • Bescherming tegen elke vorm van cyberdreiging waarmee uw bedrijf te maken krijgt

  Kaspersky Endpoint Security for Mac levert meerlaagse bescherming tegen bekende, onbekende en geavanceerde dreigingen. 

  Onze proactieve beveiligingstechnologieën zorgen dat de kans dat dreigingen endpoints bereiken, minimaal is en kunnen dreigingen die dat onverhoopt toch doen, nauwkeurig identificeren en blokkeren.

  • Uw bedrijf wordt beschermd met technologie van de volgende generatie

   De unieke HuMachine™ benadering van Kaspersky Lab wordt aangestuurd door een combinatie van kennis over big data-bedreiging, 'machine learning' en menselijke expertise. Deze combinatie zorgt voor bescherming op topniveau en de componenten vullen elkaar aan en versterken elkaar waardoor ze samen efficiënter functioneren dan als afzonderlijke onderdelen. 

  • Cloudondersteunde dreigingsinformatie

   Miljoenen Kaspersky-klanten uit de hele wereld leveren anonieme bedreigingsgegevens van hun apparaten aan Kaspersky Security Network (KSN). Dit cloudgebaseerde lab verzamelt en bewaart enorme hoeveelheden metadata van verdachte bestanden waardoor snelle, nauwkeurige beslissingen kunnen worden gemaakt betreffende de veiligheid van bestanden en URL's zonder de inhoud te hoeven analyseren. Hierdoor kunt u ook tegen onbekende bedreigingen worden beschermd. 

  • Uw netwerk beschermen tegen aanvallen

   Onze Network Attack Blocker-technologie voorkomt netwerkdreigingen, zoals het scannen van poorten, denial-of-service-aanvallen, buffer-overrun-aanvallen. Netwerkactiviteiten worden doorlopend bewaakt en wanneer verdacht gedrag wordt waargenomen, worden verschillende voorgedefinieerde verdedigingsreacties gestart.

  • Veilig surfen met webbeveiliging en anti-phishing

   Kaspersky Endpoint Security for Mac gebruikt dezelfde HuMachine™-benadering voor het scannen van inkomend en uitgaand verkeer en het blokkeren van schadelijke scripts om Mac-systemen veilig te houden.

   Via heuristische analyse worden URL's gecheckt op kenmerkende eigenschappen die duiden op phishing-websites, en zo wordt voorkomen dat gebruikers per ongeluk schadelijke websites bezoeken en onbedoeld waardevolle informatie doorgeven.

  • Bescherming in real-time

   Dreigingen worden gedetecteerd en geneutraliseerd voordat ze systemen binnendringen en schade kunnen aanrichten. Bestanden worden gescand in real-time voordat ze worden geopend, gekopieerd, uitgevoerd en opgeslagen. 

  Weinig impact op gebruikers en IT-systemen

  Kaspersky Endpoint Security for Mac biedt uitgebreide beveiliging die minimale impact heeft op resources bij on-access scannen. 

  • Gebouwd voor snelheid en lange batterijduur

   Kaspersky Endpoint Security for Mac is speciaal ontwikkeld om gebruik van systeembronnen, zoals de processor, schijfruimte en I/O, tot een minimum te beperken

  • Intelligente scantechnologie

   De door onszelf ontwikkelde, intelligente iSwift/iChecker-technologie zorgt ervoor dat veelgebruikte bestanden niet steeds opnieuw gescand hoeven te worden, wat zorgt voor een sterke verbetering van algehele prestaties. 

  Efficiënt beveiligingsbeheer, via één overzichtelijke console

  Alle beveiligingsbeheertaken voor Mac-apparaten worden beheerd via Kaspersky Security Center, dezelfde gecentraliseerde en in hoge mate geïntegreerde beheerconsole die ook wordt gebruikt voor andere door Kaspersky beveiligde endpoints. Daarbij zijn geen andere tools nodig en daardoor wordt de complexiteit aanzienlijk teruggedrongen. 

  Om nog efficiënter te kunnen werken, kunt u ook gebruikmaken van diverse vooraf geconfigureerde beleidsregels, zodat u beveiliging snel en eenvoudig kunt implementeren in uw netwerk. 

  Door dit brede scala aan opties profiteert u van ongekende flexibiliteit en controle en kunt u uw oplossing op maat aanpassen aan uw beveiligingswensen. 

  • Implementatie op afstand

   Kaspersky Endpoint Security voor Mac kan door beheerders op afstand worden geïnstalleerd, beheerd en verwijderd.

  • Beveiligingsbeheer 

   Via Kaspersky Security Center kunnen beheerders eenvoudig beveiliging voor Mac-apparaten configureren en beheren, applicaties implementeren en bijwerken, groepstaken toewijzen, beleid en beleidsprofielen instellen en rapporten genereren.

  • Automatisch bijwerken

   Updates van wiskundige modellen ten behoeve van machine learning en applicatiemodules zijn on-demand of automatisch volgens een vastgestelde planning beschikbaar. Systeembeheerders kunnen de beheerserver gebruiken als updatebron en de netwerkagenten voor de distributie.

  • Gecentraliseerde storage van back-ups

   Systeembeheerders hebben via Kaspersky Security Center toegang tot alle bestanden die door Kaspersky Endpoint Security for Mac worden gedetecteerd op apparaten van medewerkers, en kunnen deze bestanden indien nodig herstellen of permanent verwijderen.

  Verkoopinformatie

  Kaspersky Endpoint Security for Mac wordt meegeleverd met:

  • Ondersteunde platformen

   • MacOS Sierra, version 10.12
   • OS X El Capitan, version 10.11
   • OS X Yosemite, version 10.10
   • OS X Mavericks, version 10.9
  • Minimale hardwarevereisten

   • Intel®-based Macintosh computer
   • 1 GB of memory (RAM)
   • 1.2 GB free disk space
Onderdeel van:

Welke oplossing is de juiste voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten