Overslaan naar hoofdinhoud

KasperskyEndpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac beschermt tegen de nieuwste dreigingen zonder vertraging voor gebruikers of compromissen op het gebied van mobiliteit. Het biedt afleidingsvrije beveiliging, zodat gebruikers veilig kunnen werken op elke plek waar ze inspiratie vinden.

Bedrijven die met Macs werken hebben behoefte aan een beveiliging die hun creativiteit op geen enkele manier belemmert. Wanneer medewerkers afhankelijk zijn van applicaties met een hoog resourceverbruik om de klus te klaren, zitten ze niet te wachten op een beveiligingsoplossing die veel vraagt van de processor of de batterijvoeding, of waardoor procedures moeten worden stilgelegd vanwege een slecht getimede update.

Kaspersky Endpoint Security for Mac beschermt Mac-desktops en -notebooks tegen de nieuwste cyberdreigingen, zonder onderbreking van de werkstroom.

Kaspersky Endpoint Security for Mac kan uw bedrijf helpen met het volgende:

 • Beveiliging van de gegevens en uw bedrijfsprocessen, twee van de meest waardevolle eigenschappen van het bedrijf
 • De productiviteit van gebruikers behouden via optimaal presterende beveiliging die zo is ontworpen dat dagelijkse activiteiten niet worden verstoord
 • Verbetering van de bedrijfsefficiëntie met beveiliging die eenvoudig kan worden geïmplementeerd en kan worden beheerd vanaf dezelfde console als andere beveiligingsfuncties in uw oplossing van Kaspersky

Dreigingen voor Mac zijn dreigingen voor uw gehele bedrijf

MacOS is vergeleken met andere platformen relatief veilig, maar het aantal gerichte dreigingen voor Macs neemt toe en cybercriminelen zien Mac-computers vaak als springplank naar de bredere zakelijke netwerk.

Alle Mac-computers die zijn verbonden met internet, zijn kwetsbaar voor beveiligingsproblemen, zonder uitzondering. Ze hebben te maken met dezelfde soort dreigingen als Windows-systemen, waaronder ransomware, Trojaanse paarden en backdoors en dreigingen in verband met gebruikersfouten en vulnerabilities in software. In heterogene netwerken is het vaak zo dat malware die is gericht op Windows- en Linux-systemen van bedrijven, binnenkomt via onbeveiligde Mac-apparaten.
Kaspersky Endpoint Security for Mac is ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden en biedt uitgebreide beveiliging voor bedrijven die met Macs werken.

 • Bescherming tegen hedendaagse cyberdreigingen

  Kaspersky Endpoint Security for Mac levert meerlaagse bescherming tegen moderne dreigingen.

  Onze proactieve beveiligingstechnologieën minimaliseren de kans dat dreigingen uw endpoints bereiken en identificeren en blokkeren dreigingen die toch uw Mac-computers weten binnen te dringen.

  • Het nieuwe gezicht van next-gen beveiliging - meer doen om uw bedrijf te beschermen

   De HuMachine™-benadering van Kaspersky Lab is gebaseerd op een combinatie van big data informatie over dreigingen, 'machine learning' en menselijke expertise. Deze mix heeft tastbare vorm aangenomen in een nieuwe gebruikersinterface, die bijdraagt aan hogere niveaus van bescherming.

  • Via de cloud verkregen informatie over dreigingen voor betere beveiliging

   Miljoenen Kaspersky-klanten uit de hele wereld leveren vrijwillig anonieme dreigingsgegevens van hun apparaten aan Kaspersky Security Network. Dit cloudgebaseerde dreigingenlab verzamelt en bewaart enorme hoeveelheden metadata van verdachte bestanden waardoor snelle, nauwkeurige beslissingen kunnen worden genomen betreffende de veiligheid van bestanden en webadressen zonder de inhoud te hoeven analyseren. Hierdoor worden kleine bedrijven beschermd tegen onbekende dreigingen.

  • Aanvallen worden geblokkeerd, zodat uw netwerk veilig blijft

   Onze Network Threat Protection voorkomt netwerkdreigingen, zoals het scannen van poorten, denial-of-service-aanvallen en buffer-overrun-aanvallen. Network Threat Protection houdt constant de netwerkactiviteiten in de gaten en voert vooraf gedefinieerde reacties uit als er verdacht gedrag wordt gedetecteerd.

  • Webbeveiliging en anti-phishing blokkeren schadelijke scripts en dreigingen

   Onze Web Threat Protection zorgt voor een vrijwel 100% detectieratio voor dreigingen in binnenkomend en uitgaand verkeer en blokkeert schadelijke scripts.

   Via heuristische analyse worden webadressen gecontroleerd op kenmerkende eigenschappen die duiden op phishingwebsites. Zo wordt voorkomen dat gebruikers per ongeluk schadelijke websites bezoeken en onbedoeld waardevolle bedrijfsinformatie doorgeven.

  • Web Control - voorkomt tijdverspilling

   Met het Web Control-component kan de toegang tot bepaalde categorieën webbronnen worden beperkt of geblokkeerd. Dit voorkomt tijdverspilling en mogelijke gegevenslekken via sociale netwerken en chatdiensten.

  • Realtime scannen biedt bescherming in een vroeg stadium

   Dreigingen worden gedetecteerd en geneutraliseerd voordat ze IT-systemen binnendringen en schade kunnen aanrichten. Bestanden worden gescand in realtime voordat ze worden geopend, gekopieerd, uitgevoerd of opgeslagen.

  • Beveiliging die verdergaat dan Mac-beveiliging stopt de verspreiding van dreigingen naar andere systemen

   Kaspersky Endpoint Security for Mac detecteert en blokkeert niet alleen dreigingen die het op Mac-computers hebben voorzien, maar controleert ook of uw Mac-computers geen Windows- of Linux-dreigingen bevatten. Hoewel deze dreigingen niet schadelijk zijn voor een Mac, kunnen ze wel schade toebrengen aan andere machines binnen uw netwerk. Deze dreigingen kunnen worden geblokkeerd voordat ze zich verspreiden vanaf uw Mac en uw pc's en Windows- of Linux-servers infecteren.

  Weinig impact op gebruikers en systemen

  Kaspersky Endpoint Security for Mac biedt eersteklas beveiliging die weinig impact heeft op beschikbare resources of de productiviteit van eindgebruikers.

  • Efficiënte prestaties verhogen de snelheid en verlengen de levensduur van de accu

   Kaspersky Endpoint Security for Mac is zo ontworpen dat het zo min mogelijk belangrijke systeembronnen gebruikt, waaronder CPU en de harde schijf.

  • Intelligente scantechnologie draagt bij aan de efficiëntie

   Intelligente, bedrijfseigen iSwift- / iChecker-technologie zorgt ervoor dat vaak gebruikte bestanden niet onnodig opnieuw worden gescand, zodat uw systemen aanzienlijk minder worden belast.

  Gecentraliseerd beheer voor vereenvoudigd beveiligingsbeheer

  Vooraf geconfigureerde scenario's en vooraf gedefinieerd beveiligingsbeleid zorgen ervoor dat uw beveiligingsbeleid efficiënter kan worden geïmplementeerd. Daarnaast beschikt u over de flexibiliteit om parameters aan te passen aan uw specifieke behoeften.

  Alle beveiligingsfuncties kunnen eenvoudig worden beheerd via één beheerconsole, Kaspersky Security Center, die ook als centraal punt fungeert voor het beheren van vele andere Kaspersky-beveiligingsapplicaties.

  • Implementatie op afstand bespaart tijd en moeite

   Beheerders kunnen Kaspersky Endpoint Security for Maс op afstand installeren, beheren en verwijderen.

  • Centrale console vereenvoudigt beheertaken

   Kaspersky Security Center maakt het eenvoudiger beveiliging te configureren, te implementeren, bij te werken en te beheren. Het vereenvoudigt de toepassing van groepstaken, beleidsregels en beleidsprofielen en het genereren van rapporten. Er zijn drie beheeropties beschikbaar:

   • De Kaspersky Security Center MMC-console
   • De Kaspersky Security Center-webconsole
   • De Kaspersky Security Center-cloudconsole
  • Ingebouwd encryptiebeheer zorgt ervoor dat waardevolle gegevens veilig zijn

   Beheerders kunnen met de Kaspersky Security Center-console de technologieën voor gegevensencryptie beheren voor meerdere platformen, waaronder FileVault 2 voor Mac.

  Verkoopinformatie

  Kaspersky Endpoint Security for Mac wordt meegeleverd met:

  De bovenstaande producten kunnen ook als abonnement worden aangeschaft met flexibele licentiëring per maand. Neem contact op met uw lokale partner voor de beschikbaarheid van abonnementen in uw land en bekijk hier de relevante systeemvereisten

ONDERDEEL VAN: