Kaspersky beveiliging voor file servers

Kaspersky beveiliging voor file servers

 • Gecentraliseerde bescherming in realtime
 • Hiërarchisch opslagbeheer
 • Geavanceerde configuratie
  • Beheerfunctionaliteit en rapportage

   Dankzij gebruiksvriendelijke beheertools, eenvoudig toegankelijke informatie over de beveiligingsstatus en robuuste rapportagesystemen kunt u de IT-beveiliging eenvoudiger beheren, voor meer flexibiliteit, wendbaarheid en productiviteit.

  • Ideaal voor complexe netwerkinfrastructuren

   Kaspersky Security for File Server beschermt Citrix en Microsoft-terminalservers en kan worden uitgevoerd op clusterservers. Hiermee beschikken organisaties die hun kosten willen beheren en hun bronnen willen optimaliseren over een betere beheerbaarheid en interoperabiliteit.

  • Ondersteuning voor gevirtualiseerde omgevingen en cloud

   Kaspersky Security for File Server wordt geleverd met VMware Ready-certificering en kan worden geïmplementeerd in Microsoft Azure.

  • Ondersteunt een aantal populaire serverplatformen

   Kaspersky Security for File Server biedt superieure anti-malwarebescherming voor file servers met het besturingssysteem Windows, Linux of FreeBSD.

  • Uitstekende prestaties met minimale impact

   Kaspersky Security for File Server bevat een nieuwe geoptimaliseerde scanengine, voorziet in werklastverdeling voor serverbronnen en biedt bescherming met een minimale impact op de systeemprestaties.

  • Betrouwbare bescherming tegen anti-malware en anti-ransomware

   Als er storingen op uw systeem optreden of als het geforceerd wordt afgesloten, wordt Kaspersky Security for File Server automatisch opnieuw opgestart voor een blijvende superieure anti-malwarebescherming van uw infrastructuur terwijl u de oorzaak van het probleem uitzoekt. Gedeelde mappen worden beveiligd tegen ransomware die draait op aangesloten endpoints.

Kaspersky Security for File Server

Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten