Overslaan naar hoofdinhoud

Kaspersky
Security for Internet Gateway

Veilig internettoegang voor uw medewerkers

Het wereldwijde web is essentieel voor het grootste deel van het hedendaags bedrijfsleven. Uw bedrijfsinternetgateway biedt niet alleen toegang tot internetbronnen voor uw werknemers - het biedt ook een toegangspunt voor cyberdreigingen van buiten via social engineering. Hierdoor kunnen uw endpoints aangevallen worden met geraffineerde malware. Kaspersky Security for Internet Gateway zorgt voor een aanzienlijk kleiner risico op gebieden als infecties, gegevenslekken en internetdreigingen.

 • Biedt meerlaagse bescherming op gateway-niveau tegen de nieuwste webgebaseerde dreigingen
 • Blokkeert infecties voordat deze uw endpoints kunnen bereiken
 • Doet de effecten van social engineering teniet
 • Vult uw bestaande gatewaybeveiliging aan
 • Vermindert het risico van aanvallen door het beheren van het internetgebruik
 • Ondersteunt en helpt met compliance-initiatieven
 • Maakt het beheer van meerdere onafhankelijke werkruimten mogelijk
 • Helpt bij het detecteren van geavanceerde aanvallen en biedt een geautomatiseerd antwoord

Voer desktops in van 0 tot 0

Meer licenties nodig?

Een strategisch geplaatste beveiligingslaag voor uw bedrijf

Kaspersky Security for Internet Gateways maakt optimaal gebruik van de rol van de proxyserver als natuurlijk knelpunt van het webverkeer tussen de zakelijke infrastructuur en de buitenwereld. Het beschermt zo het zakelijke IT-netwerk door dreigingen op tijd te beperken en de blootstelling aan dergelijke dreigingen te verminderen. Met Kaspersky Security for Internet Gateway word je immuun voor cyberdreigingen dankzij het brede scala aan functies dat wordt geboden, de gebruiksvriendelijke interface en de onovertroffen beschermingskwaliteit.

Dezelfde meest geteste en meest bekroonde beveiliging – en meer

Met een van de meest krachtige beschermende technologieën in de branche, worden eventueel aanwezige gevaren in inkomend en uitgaand internetverkeer geïdentificeerd, geblokkeerd en ontmantelt door malware, ransomware en potentiële ongewenste programma's eruit te filteren met nagenoeg geen fout-positieven. Het is hetzelfde ongekend hoge beveiligingsniveau dat in alle producten van Kaspersky Lab wordt aangetroffen, ondersteund door informatie over wereldwijde dreigingen en de allernieuwste technologieën.

Meerlaagse beveiliging, geoptimaliseerd voor een hoge workload

Kaspersky's ongeëvenaarde bescherming tegen malware bestaat uit meerdere proactieve beveiligingslagen, waarvan enkele zijn gebaseerd op de algoritmes voor machine learning, ondersteund door krachtige cloudgebaseerde mechanismen. Reputatie- en contentfiltering, anti-phishing en webbeheer zorgen voor extra beschermingslagen en de oplossing als geheel vormt een belangrijke laag over de algehele infrastructuur met het geïntegreerde beveiligingsplatform van Kaspersky Lab

Internetgebruik beheren - voor beveiliging en productiviteit

De mogelijkheid om de toegang tot specifieke categorieën internetbronnen te beheren en de overdracht van sommige bestandtypen te beperken, vermindert de blootstelling aan dreigingen terwijl de operationele efficiëntie wordt versterkt. Door de toegang tot gevaarlijke en mogelijk tijdrovende websites en social media te beperken, kunnen bedrijfsrisico's als gevolg van het gedrag van werknemers aanzienlijk worden gereduceerd.

STRATEGISCHE BESCHERMING VOOR DE HELE IT-INFRASTRUCTUUR
Blokkeert aanvallen voordat ze hun doelen bereiken

Het is vanuit praktisch en financieel oogpunt nuttig om indien mogelijk internetbedreigingen op gatewayniveau te blokkeren. Hierdoor wordt de bedrijfsonderbreking als gevolg van de doorbraak van dergelijke dreigingen tot aan de endpoints sterk verminderd. Vanuit deze endpoints kunnen aanvallen plaatsvinden die tijd en geld kosten. En in gevallen waarin de implementatie van endpointbescherming onpraktisch is of niet wordt aanbevolen, is geoptimaliseerde gatewaybeveiliging natuurlijk van essentieel belang.

Vermindert het risico van menselijke factoren

Aanvallers die bedreven zijn in social engineering verdienen geld met het voorspellen van wat uw werknemers aantrekt en afleidt. Ze gebruiken deze zwakte om in uw systemen door te dringen met verleidelijke click-throughs, bijlagen en uitnodigingen. Internetgatewaybeveiliging kan niet worden omzeild door social engineering, maar bij bescherming op endpointniveau is dit wel mogelijk. Uw gegevens, middelen en medewerkers blijven dus beschermd.

Groeit mee met uw bedrijf

De oplossing is zeer schaalbaar, waardoor meerzijdig knooppuntbeheer en hiërarchische implementatie mogelijk zijn. De mogelijkheid tot het afzonderlijk of in combinatie toewijzen en beheren van speciale gebieden is bijzonder waardevol voor gediversifieerde organisaties en Managed Service Providers. Kaspersky Security for Internet Gateways kan ook worden gebruikt naast gatewaybeveiligingssystemen van andere leveranciers en biedt een extra beveiligingslaag voor de omgeving.

Levert internet aangepast aan uw zakelijke behoeften

Door granulair internetbeheer kunt u te bepalen welke gebruikers wanneer toegang hebben tot welke internetbronnen en toepassingen, in overeenstemming met uw zakelijke activiteiten, uw interne beleid of de wettelijke vereisten. Bepaalde bestandtypen of websitecategorieën kunnen worden geblokkeerd en de toegang tot specifieke webresources kunnen worden beperkt tot niet-werkuren, lunchpauzes, enz. Indien vereist kan een Default Deny-scenario worden geïmplementeerd, waardoor het gebruik van online webresources die niet noodzakelijk zijn voor de werkzaamheden van een bepaalde groep of gebruiker, kan worden beperkt. Hierdoor wordt risicobeperking door internettoegangsbeheer naar een hoger niveau getild.

Minder operationele ongemakken

Ieder beveiligingsincident, hoe klein dan ook, betekent werk voor de IT-beheerder. Massale aanvallen op endpointniveau kunnen hardwerkende IT-afdelingen op de knieën dwingen, omdat ze op dat moment een race tegen de klok voeren met het controleren van de inkomende waarschuwingen. Gatewaybeveiligingswaarschuwingen komen over het algemeen van één bron, waardoor ze sneller en efficiënter kunnen worden afgehandeld – het is dus logisch om te werken met dreigingswaarschuwingen die indien mogelijk op gatewayniveau worden afgegeven. De gemakkelijke implementatie van een veilige, virtuele, all-in-one webgatewayapplicatie geeft IT-beheerders een gerust gevoel.

Beveiling die meer prijzen wint, beschermt beter

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. In de afgelopen jaren hebben onze producten deelgenomen aan meer onafhankelijke tests/beoordelingen dan die van andere toonaangevende beveiligingsleveranciers. Bovendien hebben onze producten de meeste hoofdprijzen in de wacht gesleept. Resultaten die voor zich spreken.

Meer informatie

MEERLAAGSE BESCHERMING OP MEERDERE IT-NETWERKNIVEAUS

Betere beveiliging van andere elementen van uw infrastructuur.
Kaspersky Endpoint Security for Business AdvancedVerhoogde beveiliging met uitgebreid beheer en gegevensbescherming
 • Meerlaagse bescherming voor fysieke endpoints en servers
 • Geschikt voor verschillende platforms, waaronder Windows, Linux, MacOS en Android
 • Centraal beheerd via Kaspersky Security Center
Kaspersky Security for Mail ServerVoor Microsoft Exchange/Exchange Online en e-mail voor Linux
 • Scant inkomende, uitgaande en opgeslagen e-mail
 • Vermindert netwerkverkeer dankzij intelligente spamfiltering
 • Voorkomt verlies van vertrouwelijke gegevens
Kaspersky Security for StorageBeveiliging voor Network Attached Storage (NAS)
 • Geïntegreerde, fouttolerante architectuur
 • Minimale impact op de NAS-prestaties
 • In hoge mate schaalbare storagebeveiliging
Kaspersky Hybrid Cloud SecurityBeveilig fysieke, virtuele en cloudworkloads.
 • Meerlaagse bescherming voor workloads en virtuele desktops
 • Uniform beheer en eenvormige structurering van de volledige hybride infrastructuur
 • Scenariospecifieke beveiliging voor efficiëntere resources