Overslaan naar hoofdinhoud

KasperskyWeb Traffic SecurityNEW

Webgebaseerde cyberdreigingen behoren, naast dreiging via e-mail, tot de meest voorkomende gevaren waar een moderne gebruiker mee te maken krijgt. Kaspersky Web Traffic Security beschermt de internetgateway van uw bedrijf, waardoor inkomend en uitgaand webverkeer wordt beveiligd en het internetgebruik van uw medewerkers wordt gereguleerd. Met deze essentiële eerste verdedigingslinie worden inkomende internetdreigingen, waaronder malware, ransomware en phishing, geïdentificeerd en geblokkeerd voordat ze uw netwerk binnendringen en zich door uw infrastructuur verspreiden – daarnaast wordt het risico door onzorgvuldig surfen en ongepaste gegevensoverdracht verminderd.

 • Meerlaagse anti-malwarefunctionaliteit

  • Meerlaagse bescherming tegen malware, ondersteund door de cloud via het Kaspersky Security Network

   Kaspersky Web Traffic Security bevat de meest recente versie van Kaspersky Lab's bekroonde anti-malware-engine. Deze verzamelt realtime informatie van het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network (KSN). Het resultaat is een ongeëvenaard prestatieniveau van gatewaybescherming. Gevaarlijke objecten, waaronder exploits, schadelijke scripts en alle andere vormen van bekende, onbekende en geavanceerde malware, worden opgespoord en verwijderd

  • Filtering gebaseerd op reputatie

   Met deze technologie worden verdachte en ongewenste bestanden en URL's opgespoord op basis van reputatiegegevens die wereldwijd door Kaspersky Security Network of de gesloten versie, Kaspersky Private Security Network, zijn verzameld.

  • Detectie van schadelijke documenten

   Het inbouwen van schadelijke scripts in documenten is een techniek die wordt gebruikt in sommige van de meest schadelijke malware die onlangs is ontwikkeld, zoals ExPetr/Petya/NotPetya. Kaspersky Web Traffic Security scant een hele reeks documenten van verschillende typen, waaronder MS Office-bestanden en PDF's, op elke vorm van ingebouwde schadelijke content. Als een geïnfecteerd bestand wordt gedetecteerd, kan deze niet worden geopend.

  • Detectie van potentieel schadelijke programma's

   Met de uitgebreide beschermingsoptie van de applicatie kunt u niet alleen bekende kwaadaardige programma's detecteren en verwijderen, maar ook mogelijk schadelijke programma's (zoals spyware of kits voor beheer op afstand).

  • Bescherming tegen ransomware

   Kaspersky Web Traffic Security beschermt tegen het breedste scala van ransomware, waaronder nieuw opkomende, complexe varianten.

  Beheer van internetgebruik

  • Webbeheer met categorisatie

   De categorisatie van webbronnen met meer dan 40 verschillende groepen op basis van onze uitgebreide database van URL's zorgt ervoor dat granulaire beperkingen eenvoudig en nauwkeurig kunnen worden toegepast. Het blokkeren van URL's vereist geen 'SSL-bumping', zelfs niet als het internetverkeer is versleuteld.

  • Inhoud filteren

   De overdracht van bestanden in beide richtingen door uw internetgateway kan worden geblokkeerd volgens filterregels op basis van naam (jokertekens kunnen worden gebruikt), extensie (met een indelingsherkenner om vervalsing tegen te gaan), grootte en MIME-type en/of hash.

  Verzameling van gegevens

  • ICAP-integratie

   Het product ondersteunt integratie met proxy-servers en opslag via de ICAP- en ICAP(s)-protocollen.

  • Klaar voor gecodeerde verkeersbewaking

   Wanneer verkeersbewaking ('SSL-bumping' of 'corporate man-in-the-middle') wordt geïmplementeerd en zodra de bestaande proxyserver van het bedrijf is geconfigureerd, kan Kaspersky Web Traffic Security het SSL-gecodeerde verkeer beheren en objecten analyseren (zoals objecten van HTTPS-internetverkeer) die door het beveiligde kanaal gaan.

  Implementatie, prestaties, schaalbaarheid

  • Geclusterde implementatie

   Kaspersky Web Traffic Security ondersteunt geclusterde implementatie die bestaat uit meerdere traffic-processing nodes (servers) voor het verwerken van grote volumes aan webverkeer. Als het verkeer toeneemt, kunnen er meer nodes worden geïmplementeerd om de beveiliging in stand te houden.

  • Secure Web Gateway (SWG)-softwareapplicatie NEW

   Een all-in-one, gebruiksklare softwareapplicatie, compleet met een eigen vooraf geconfigureerde proxyserver,verbetert de IT-beveiliging van je bedrijfsnetwerk door het toevoegen van een veilige webgateway een eitje te maken.

  • Ondersteuning voor meerdere werkplekken

   Kaspersky Web Traffic Security is ontwikkeld vanuit het idee dat snelgroeiende, gediversifieerde bedrijven onafhankelijke projecten of filialen wellicht apart willen houden en ze onder hun eigen beleid laten vallen – terwijl het hoogste niveau van allesomvattende beleidsvorming en algemeen beheer wordt behouden. Daarom ondersteunt Kaspersky Web Traffic Security het gebruik van meerdere onafhankelijke werkruimten.

  • Configuratie-implementatie

   Het is niet nodig om de beveiliging nauwkeurig af te stemmen (zoals het scannen van grote volumes aan webverkeer in telecommunicatie), in plaats daarvan kan er een simpele configuratie worden toegevoegd om prestaties te verbeteren.

  Beheerbaarheid

  • Internetbeheerconsole

   Een web-based beheerconsole is handig voor het beheren van gatewaybeveiliging, ongeacht de locatie – dit is vooral belangrijk voor geografisch verspreide infrastructuren.

  • Role-Based Access Control

   Er kunnen verschillende beperkingen worden gesteld aan verschillende beheerrollen met betrekking tot de toegang tot delen van de beheerconsole.

  • Event Management

   Resultaten van dreigingsanalysen worden met concrete voorbeelden gepresenteerd en tonen realtime activiteit. Het gedrag van internetgebruikers kan ook worden geanalyseerd.

  • SIEM-integratie

   Informatie over bedreigende gebeurtenissen op gatewayniveau kan eenvoudig worden geïntegreerd in het volledige scala aan gebeurtenissen binnen de infrastructuur dat wordt bewaakt met een SIEM-bedrijfssysteem.

  • Multitenancy

   Meerdere werkruimtes kunnen eenvoudig worden toegepast, zodat gecentraliseerd beheer over meerdere klantentenants kan plaatsvinden. Daarom is Kaspersky Web Traffic Security een ideale keuze voor Managed Service Providers (MSP's)

Onderdeel van: