Wat is automatische verlenging?

Automatische verlenging verlengt je licentie automatisch zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. Voordat je abonnement verloopt, wordt de vergoeding voor vernieuwing in rekening gebracht zodat je beschermd blijft*. We herinneren je vooraf via e-mail aan de binnenkort verschuldigde betaling. Je kunt op elk gewenst moment automatisch verlenging opzeggen; in dat geval moet je je licentie handmatig vernieuwen.

Waarom automatische verlenging?

Doorlopend abonnement en ononderbroken bescherming voor je apparaten

Bespaart je tijd: geen gedoe met factureringsgegevens en activeringscodes

Je blijft de controle houden: wij herinneren je aan de aankomende factureringsdatums en je kunt op elk moment opzeggen

* De prijzen voor verlenging zijn onderhevig aan wijzigingen. Op het moment van vernieuwing zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Wij sturen je ten minste één herinnering per e-mail om je hierop te wijzen. Daarnaast ontvang je per e-mail een bevestiging van de prijs voor de vernieuwing en de duur van je nieuwe abonnement, voordat dit automatisch wordt vernieuwd. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Geavanceerde bescherming van Microsoft Office 365, zelfs voor gebruikers die van beveiliging geen kaas hebben gegeten

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is de beste keuze voor de beveiliging van uw cloudgeoriënteerde bedrijf tegen bekende en onbekende dreigingen. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 stopt meteen de verspreiding van schadelijke software, phishing, ransomware, spam en business e-mail compromise (BEC) en vereist geen high-tech-vaardigheden.

 • Bescherm de e-mail- en storagecomponenten van de Microsoft Office 365-suite: Exchange Online en OneDrive.
 • Maak gebruik van de meest geavanceerde technologieën voor uw veiligheid en geniet tegelijkertijd van een snelle start dankzij een vooraf gedefinieerd beveiligingsbeleid en automatische configuratie.
 •  

  Stop ransomware, phishing en andere geavanceerde dreigingen

  Een bedrijf wordt elke 40 seconden aangevallen door ransomware en phishing is een populaire techniek voor deze aanvallen.
  Kaspersky Security for Microsoft Office 365 maakt gebruik van validering via e-mail, sandboxing, machine learning en andere technieken om dreigingen te filteren voordat een gebruiker een fout kan maken.

 •  

  Cloudgebaseerde anti-malware

  Tegenwoordig wordt malware meestal via e-mail verstuurd en gehost in cloudstorage.
  Voorkom veranderende cyberaanvallen terwijl u onbekende en zero-day-malware in zakelijke e-mails en opgeslagen bestanden in OneDrive blokkeert.

 •  

  Eenvoudig te gebruiken, kosteneffectief

  Kaspersky Business Hub – één intuïtieve console voor het beheer van alle beveiliging, inclusief een centraal overzicht van de gedetecteerde dreigingen en statistieken. Training of nieuwe hardware is niet nodig – maak optimaal gebruik van de voordelen die de cloud biedt: gemak, effectief gebruik van resources en kosteneffectiviteit.

 

VEILIG E-MAILEN EN VEILIGE STORAGE VOOR O365

Houd de communicatie gaande en houd cyberdreigingen buiten de deur. • Gecompromitteerde e-mails voorkomen

  Detecteer en voorkom business e-mail compromise (BEC) met een combinatie van:

  • SPF (Sender Policy Framework),
  • DKIM (DomainKeys Identifed Mail)
  • DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) validering via e-mail


 • Meerlaagse detectie van dreigingen

  De anti-malware-engine van Kaspersky Lab combineert definitiegebaseerde bescherming, heuristische analyse en gedragsanalyse met cloudondersteunde technologieën om u te beschermen tegen malware in zowel Exchange Online en OneDrive. • Progressieve detectie van vervalsing en BEC

  Profiteer van heuristische controles in combinatie met machine learning (deep learning) methodes op het gebied van detectie van phishing om het risico op vervalste IP-adressen en business e-mail compromise te minimaliseren. • Directe bescherming

  Het enkele, gebruiksvriendelijke beleid maakt onmiddellijke bescherming mogelijk en vereist geen handmatige configuratie. • Bescherming, integriteit en beheer van gegevens

  De beheerder kiest het datacenter dat wordt toegewezen voor e-mailverwerking – Kaspersky Lab slaat de e-mails van klanten niet op. Beheerders hebben de volledige controle over wat er met verdachte e-mail gebeurt. Ze beschikken over doorzoekbare back-ups en kunnen per ongeluk verwijderde e-mails herstellen. • Naadloze integratie

  Door de moeiteloze integratie met Microsoft Office 365 en cloudgebaseerde hosting hoeft u niet te investeren in extra infrastructuur of een distributiebestand te installeren om aan de slag te gaan.


SYSTEEMVEREISTEN

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is compatibel met de volgende Microsoft Office 365- en Exchange Online-abonnementen:

Microsoft Office 365-abonnementen:

 • Microsoft Office 365 Business Essentials
 • Microsoft Office 365 Business Premium
 • Microsoft Office 365 Enterprise E1
 • Microsoft Office 365 Enterprise E3
 • Microsoft Office 365 Enterprise E5
 • Andere Microsoft Office 365-abonnementen met Exchange Online inbegrepen.

Microsoft Exchange Online-abonnementen:

 • Microsoft Exchange Online, abonnement 1
 • Microsoft Exchange Online-abonnement 2.

Voor het beheer van Kaspersky Security for Microsoft Office 365 hebt u slechts een browser nodig. De hardware- en softwarevereisten voor een computer of mobiel apparaat komen overeen met die van de browser die wordt gebruikt voor het beheer van Kaspersky Security for Microsoft Office 365.


Meer Informatie

Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten