AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft
Office 365

Next-generation bescherming van e-mailverkeer via Office 365

Detecteer en blokkeer spam en schadelijke e-mail voordat het een probleem wordt – zonder dat uw productiviteit omlaag gaat of er per ongeluk legitiem verkeer wordt verwijderd. Advanced heuristics, sandboxing en machine learning beschermen e-mailverkeer tegen spam, phishing, business email compromise (BEC) en andere geavanceerde dreigingen.

Productinformatie:

 • Intuïtief beheer vanuit één cloudgebaseerde console: Kaspersky Business Hub.
 • Volledige controle over wat er met verdachte e-mail gebeurt.
 • De nieuwste beveiligingsopties tegen spam, phishing, malware (inclusief ransomware), plus geavanceerde bijlagefiltering.
 •  

  BESCHERMING TEGEN GEAVANCEERDE DREIGINGEN

  Meerdere lagen next-generation technologieën beschermen het e-mailverkeer via Office 365 tegen spam, phishing, schadelijke bijlagen en onbekende dreigingen.

 •  

  GEEN VERBORGEN KOSTEN

  Kaspersky Lab host de infrastructuur in de cloud – er is geen extra hardware vereist en u hoeft geen distributiebestand te installeren.

 •  

  INTUÏTIEF BEHEER, MAXIMALE EFFICIËNTIE

  Kaspersky Business Hub – één intuïtieve console voor het beheer van alle beveiliging, inclusief een centraal overzicht van de gedetecteerde dreigingen en statistieken. Training of nieuwe hardware is niet nodig – maak optimaal gebruik van de voordelen die de cloud biedt: gemak, effectief gebruik van resources en kosteneffectiviteit.

 

Next-generation e-mailbescherming

Houd de communicatie gaande en houd cyberdreigingen buiten de deur. • Blokkeer spam, verhoog de productiviteit

  Waarom zou u tijd en middelen verspillen aan de verwerking van ongewenste e-mail? Detectiemodellen op basis van machine learning herkennen zelfs de meest geavanceerde, voorheen onbekende spam. • Cloudondersteunde anti-malware

  Kaspersky Security Network gebruikt realtime dreigingsinformatie. Zo kunnen de nieuwste dreigingen, inclusief zero-hour-malware, worden herkend, gedetecteerd en geblokkeerd. • Blokkeer phishing en business email compromise

  BEC-aanvallen waarbij valse e-mails worden gebruikt, worden dankzij herkenning van het daadwerkelijke bestandstype gedetecteerd en geblokkeerd, zelfs wanneer de bestandextensies verborgen zijn. • Bijlagefiltering

  U kunt berichten met ongewenste of schadelijke bijlagen verwijderen of een aangepaste tag meegeven en er zo voor zorgen dat het gebruiksbeleid wordt nageleefd. Flexibele uitsluitingen zorgen ervoor dat nuttige zakelijke e-mails niet worden weggefilterd. • Bescherming, integriteit en beheer van gegevens

  De beheerder kiest het datacenter dat wordt toegewezen voor e-mailverwerking – Kaspersky Lab slaat de e-mails van klanten niet op. Beheerders hebben de volledige controle over wat er met verdachte e-mail gebeurt. Ze beschikken over doorzoekbare back-ups en kunnen per ongeluk verwijderde e-mails herstellen. • Eenvoudig te gebruiken, kosteneffectief

  Kaspersky Business Hub – één eenvoudig te configureren beheerconsole die geen aanvullende training of hardware vereist. Intuïtieve interface, eenvoudig beheer en superieure bescherming voor verschillende apparaten en productiviteitstools.


SYSTEEMVEREISTEN

En softwarevereisten
Voor het beheer van Kaspersky Security for Microsoft Office 365 heeft u slechts een browser nodig. De hardware- en softwarevereisten voor een computer of mobiel apparaat komen overeen met die van de browser die wordt gebruikt voor het beheer van Kaspersky Security for Microsoft Office 365.


Meer Informatie

Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten