<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Bescherm je mobiele leven

Je telefoon en tablet kunnen net zo kwetsbaar zijn als je pc. Bescherm dus ook je mobiele leven bij het surfen of als je op social media zit.

Onze krachtige anti-virus blokkeert malware en gevaarlijke links. We helpen je met het uitfilteren van ongewenste oproepen en tekstberichten en beschermen je privacy. Als je apparaat zoekraakt, kunnen onze functionaliteiten helpen te voorkomen dat persoonlijke gegevens in verkeerde handen vallen.

 • Blokkeert gevaarlijke apps, websites en links
 • Beschermt je persoonlijke gegevens op kwijtgeraakte apparaten
 • Zorgt ervoor dat je contactpersonen, gesprekken, sms-berichten en logboeken privé blijven

Sommige functies zijn alleen beschikbaar in de Premium-versie.

PRODUCTEN VERGELIJKEN

FUNCTIES EN VOORDELEN
  • BEVEILIGING– Beschermt telefoons en tablets tegen virussen en meer

   Het aantal aanvallen met malware blijft toenemen. Daarom beschermen we je met onze krachtige anti-virus- en beveiligingstechnologieën voor mobiele apparaten tegen allerlei internetdreigingen. We scannen apps en bestanden automatisch en blokkeren verdachte websites en gevaarlijke links in tekst.

  • PRIVACY – Houdt je communicatie privé en beschermt je persoonlijke gegevens

   Je mobiele apparaten staan vol persoonlijke gegevens. Daarom zorgen we ervoor dat niemand een kijkje kan nemen in je lijst van contactpersonen, gespreksgeschiedenis, sms-berichten en logs. Je kunt ongewenste communicatie uitfilteren en je apparaat blokkeren, wissen en terugvinden als je het bent kwijtgeraakt.

  • PRESTATIES– Laat telefoons en tablets presteren zoals bedoeld

   Een anti-virusprogramma zou je apparaat niet mogen vertragen. Daarom zijn onze anti-virusprogramma's niet alleen heel goed, maar ook efficiënt. Je mobiele activiteiten en communicatie zijn veilig en net zo snel als altijd.

  • EENVOUD – Vergemakkelijkt mobiele beveiliging voor het hele gezin via eenvoudig online beheer

   Niemand wil tijd verspillen aan ingewikkelde mobiele beveiliging. Daarom bieden we je een gratis My Kaspersky-account aan, zodat je jouw beveiliging overal online kunt beheren. Je kunt de beveiliging zelfs instellen via een Android Wear-apparaat.

 • Android-smartphones en -tablets
  • Android™ 4.1 – 7.1
  • Minimale schermresolutie: 320 x 480
  Algemene vereisten
  • Internetverbinding vereist - voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies

  Productfunctionaliteit is momenteel mogelijk beperkt op bepaalde apparaten. Ga naar support.kaspersky.com/nl/mobile/kisandroid voor meer informatie.

RECENSIES

 • Ik heb Kaspersky op al mijn apparaten waarmee ik op internet zit. Het is de enige beveiliging die ik heb. Supersimpel en heel betrouwbaar.

  Jenslife
 • Ik heb Kaspersky nu vier jaar en ben er heel blij mee.heb nog nooit problemen gehad sinds ik t gebruik

  Capris
 • Kaspersky beschermt mijn smartphone. Die gebruik ik voor internetbankieren en online shoppen. Nog nooit problemen mee gehad.

  Hosedragger

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.