AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Beschermt je mobiele apparaten en je privacy

Je telefoon en tablet bevatten persoonlijke informatie en worden vaak gebruikt voor fraudegevoelige zaken als internetbankieren en online aankopen.

Daarom bieden we premium bescherming voor je mobiele apparaten en de persoonlijke gegevens die hierop zijn opgeslagen, zelfs bij verlies of diefstal van je telefoon of tablet.

 • Blokkeert gevaarlijke apps, websites en links
 • Beschermt je persoonlijke gegevens

PRODUCTEN VERGELIJKEN

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Maak kennis met onze gepatenteerde flexibele beveiliging. Welkom bij de gloednieuwe cybersecurityservice die zich aanpast aan jouw activiteiten, zodat je altijd beveiligd bent.
  • Bekroonde beveiliging

   Onze krachtige mobiele beveiligings- en anti-virustechnologieën beschermen tegen dreigingen door automatisch apps en bestanden te scannen en te waarschuwen voor verdachte websites.

  • Privacybescherming

   Met onze App Lock-functie kun je een geheime code toevoegen om apps te openen, zodat je deze makkelijk kunt beveiligen. Als je toestel verloren of gestolen is, kan onze technologie je helpen om deze terug te vinden en te blokkeren, en om gevoelige gegevens te wissen.

  • Beveiliging zonder vertraging

   Je wilt dat je telefoon en tablet de prestaties leveren waarvoor ze ontworpen zijn, en dat willen wij ook. Daarom werkt onze beveiliging onopvallend achter de schermen.

  • Makkelijk in gebruik

   Je kunt je beveiliging gemakkelijk beheren vanaf elke plek met internettoegang, zelfs via een Android Wear-apparaat.

 • Algemene vereisten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  Android-smartphones en -tablets
  • Android™ 4.2 – 9.0
  • Minimale schermresolutie: 320 x 480

  Productfunctionaliteit is momenteel mogelijk beperkt op bepaalde apparaten. Ga naar http://support.kaspersky.com/10216 voor meer informatie.

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten