Skip to main
BRANCHE

Industrial Cybersecurity

Naarmate dreigingen tegen industriële infrastructuren toenemen, is de keuze voor de juiste adviseur en technologiepartner om uw systemen te beveiligen belangrijker dan ooit.

Industriële cybersecurity is anders

Er kan sprake zijn van enige overlapping in de bedreigingen, maar er zijn aanzienlijke verschillen tussen de vereisten voor cybersecurity van ICS-omgevingen en die van algemene bedrijven.

In bedrijfsomgevingen ligt de focus op het beschermen van vertrouwelijke gegevens. Bij industriële systemen telt iedere minuut uitvaltijd of elke fout en heeft een ononderbroken bedrijfsvoering dus de hoogste prioriteit. Hiermee onderscheidt industriële cybersecurity zich van andere domeinen en daarom is de keuze voor de juiste beveiligingsleverancier zo belangrijk.

Proces

Er is geen kant-en-klare industriële cybersecurity. Het is een proces dat zonder overlast geleidelijk wordt geïmplementeerd.

Mensen

Elke werknemer van directeur tot receptioniste speelt een rol in cybersecurity. Trainingen en bewustzijn zijn essentieel.

Technologie

Onze KICS is speciaal voor OT-behoeften ontworpen. Deze oplossing is fouttolerant, veroorzaakt geen overlast en kan worden gebruikt bij 'air-gaps'.

Casestudy's

Bekijk praktijkvoorbeelden van de beveiligingsoplossingen van Kaspersky

AGC Glass Germany GmbH

Als leverancier voor de auto-industrie moet AGC kunnen vertrouwen op de continuïteit van zijn bedrijfsprocessen. Daarom beschermt de onderneming zijn productielijnen met Kaspersky Industrial CyberSecurity.

Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)

Pavlodar Oil Chemistry Refinery is de grootste onderneming in het noordoosten van Kazachstan voor olieraffinage en de productie van olieproducten.

Het gebruik

  • Gespecialiseerde oplossing voor cybersecurity voor verschillende branches

    Kaspersky Industrial CyberSecurity is een portfolio van technologieën en services die zijn ontworpen om industriële lagen en elementen van de organisatie, waaronder SCADA-servers, HMI's, werkstations voor engineering, PLC's, netwerkverbindingen en zelfs technici, te beschermen zonder dat dit gevolgen heeft voor de operationele continuïteit en consistentie van het industriële proces. Alle industriële klanten en processen zijn uniek en daarom passen we onze oplossing aan voor verschillende sectoren, zoals de olie- en gasindustrie, stroomnetten, productie enzovoort.

  • Betrouwbare leverancier van industriële cybersecurity

    Kaspersky Lab is een betrouwbare beveiligingsleverancier en partner van toonaangevende industriële automatiseringsleveranciers en -organisaties, waaronder Emerson, Siemens, Schneider Electric en Industrial Internet Consortium, om te zorgen voor compatibiliteit, gespecialiseerde procedures en samenwerkingskaders ter bescherming van industriële omgevingen tegen bestaande en nieuwe dreigingen, waaronder zeer gerichte aanvallen.

  • Adaptief beveiligingsframework

    In overeenstemming met de totale meerlagige beveiligingsstrategie van Kaspersky Lab biedt Kaspersky Industrial CyberSecurity een combinatie van beschermingsmethoden. De enige garantie voor een ononderbroken en veilige bedrijfsvoering is een holistische benadering van industriële cybersecurity, van voorspellingen over mogelijke aanvalsvectoren tot gespecialiseerde industriële preventie- en detectietechnologieën en proactieve bestrijding van cyberincidenten.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Onze industriële cybersecuritypartners

Wereldwijd bekende ondernemingen hebben al met behulp van Kaspersky Lab de superieure cybersecuritymogelijkheden van hun particuliere clouds uitgebreid naar hun openbare clouds.

Met betrekking tot deze industrie

Gespecialiseerde bescherming voor industriële regelsystemen

De uitgebreide database met dreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken en strenge beperkingen op het delen van gegevens

Bouwen aan een cyberveilige bedrijfsomgeving

Adaptieve bescherming tegen geavanceerde dreigingen voor uw bedrijf

Effectieve zakelijke beveiliging tegen complexe dreigingen en doelgerichte aanvallen

Onderbreking van de bedrijfsactiviteiten voorkomen door de risico's van geavanceerde bedreigingen te elimineren

Resources marked with an asterisk (*) are in English.