AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

De slimme manier om je digitale leven te beschermen

Hackers, phishing en spyware…cybercrime is aan de orde van de dag. Kaspersky Internet Security for Mac biedt zoveel meer dan alleen beveiliging voor je Mac.

Wij helpen je om je privacy en identiteit te beschermen door je persoonlijke gegevens te beveiligen, trackers te blokkeren en ongewenst meekijken via je webcam te voorkomen.

 • Beschermt tegen cybercrime
 • Helpt je privéleven privé te houden
 • Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren

PRODUCTEN VERGELIJKEN

  • BESCHERMT met bekroonde beveiliging

   Cloudondersteunde beveiliging beschermt je Mac tegen virussen en waarschuwt je voor gevaarlijke websitelinks.

  • VERDEDIGT je privacy en meer

   Via phishing, tracking en je webcam kunnen cybercriminelen diep in je leven doordringen en zelfs je identiteit stelen. Wij beschermen je persoonlijke informatie, voorkomen dat je online gedrag wordt gevolgd en verhinderen dat je webcam wordt gebruikt om op afstand ongewenst mee te kijken.

  • VERBINDT op een veiligere manier

   Wanneer je online gaat, zelfs bij gebruik van een openbare WiFi-verbinding, beschermen wij je berichten, identiteit en gegevens. Zo kun jij internetten, social media gebruiken en streamen terwijl je privacy wordt beschermd.*

   *Gebruikers met een geldige Kaspersky Internet Security for Mac-licentie kunnen een gratis exemplaar van Secure Connection downloaden via de Mac App Store.

  • BESCHERMT tijdens online winkelen en bankieren

   We voegen extra beveiligingslagen toe om te voorkomen dat cybercriminelen je geld stelen. Onze unieke Safe Money-technologie biedt extra beveiligingslagen om je te beschermen tijdens het online winkelen en internetbankieren. We controleren de ingevoerde website op phishing en veiligheid door deze in een beschermde modus te openen.

  • BESCHERMT je kinderen online

   Omdat internet vol gevaren voor kinderen zit, hebben wij het gemakkelijker voor je gemaakt om ze te beschermen. Je kunt ongepaste websites en content blokkeren en bepalen hoe je kinderen sociale netwerken gebruiken.

  • PRESTEERT op de achtergrond zonder vertraging

   We hebben beveiliging met efficiëntie gecombineerd, zodat je Mac optimaal kan blijven presteren en jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

  • VEREENVOUDIGT je online beveiliging

   Je online beveiliging is heel eenvoudig en op elke plek met een internetverbinding te beheren en in te stellen. Bovendien krijg je met één muisklik deskundige technische ondersteuning.

 • Mac-desktops en -laptops
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • De functie Webcambescherming is beschikbaar voor diverse compatibele webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1220 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Geheugen (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 - 10.13

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten