<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt="" />

AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac 2016

 

Beschermt je digitale leven

Om alles uit je Mac te halen, heb je proactieve bescherming nodig.

We beschermen je tegen hackers, voorkomen dat je online gedrag wordt gevolgd, beschermen je kinderen tegen digitale gevaren en bieden je extra beveiliging bij het online winkelen en bankieren.

 • Beschermt je digitale leven zonder vertraging
 • Helpt je privéleven ook privé te houden
 • Biedt beveiliging tijdens online winkelen en bankieren

PRODUCTEN VERGELIJKEN

FUNCTIES EN VOORDELEN
  • BEVEILIGING – Beschermt tegen virussen, aanvallen, spyware, cybercriminaliteit en meer

   Iedereen heeft bescherming nodig tegen online gevaren en daarom biedt onze bekroonde beveiliging bescherming tegen virussen en cyberaanvallen, word je gewaarschuwd voor gevaarlijke websites en is je beveiliging altijd up-to-date.

  • PRIVACY – Beschermt je tegen phishing, spyware en online trackers

   Zorg dat cybercriminelen je vertrouwelijke gegevens niet kunnen stelen. We helpen je om je persoonlijke gegevens te beschermen, te voorkomen dat online activiteiten worden gevolgd en blokkeren onbevoegde toegang tot je webcam.

  • GELD – Biedt extra beveiliging bij het online winkelen en internetbankieren

   Cybercriminelen zijn continu op zoek naar kansen om geld te stelen. Daarom biedt onze unieke beveiligingstechnologie Safe Money je extra beveiligingslagen om je geld te beschermen en cybercriminelen te slim af te zijn.

  • OUDERLIJK TOEZICHT – Beschermt je kinderen tegen online dreigingen

   Omdat internet zo veel gevaren voor kinderen met zich meebrengt, kun je met behulp van onze Ouderlijk toezicht-functies je kinderen weghouden bij online gevaar, ongepaste websites blokkeren en berichten van je kinderen op sociale netwerken beheren.

  • PRESTATIES– Laat je Mac presteren…. zoals bedoeld

   Beveiliging mag geen vertraging opleveren. Onze beveiligingstechnologieën combineren bescherming met efficiëntie: ze werken op de achtergrond, zonder je Mac-prestaties te beïnvloeden.

  • EENVOUD – Vergemakkelijkt beveiliging voor het hele gezin via eenvoudig online beheer

   Niemand wil tijd verspillen aan ingewikkelde beveiliging. Daarom bieden we je een gratis My Kaspersky-account aan, zodat je jouw eigen beveiliging overal online kunt beheren.

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productinstallatie, -activatie en -updates en toegang tot bepaalde functies
  • De functie Webcambescherming is beschikbaar voor diverse compatibele webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar support.kaspersky.com/12476
  Mac-desktops en -laptops
  • Geheugen (RAM): 1 GB
  • 770 MB vrije ruimte op de harde schijf voor het downloaden en installeren van de applicatie (afhankelijk van de grootte van de anti-virusdatabase)
  • macOS 10.9 − 10.12

RECENSIES

 • Gebruik al 30+ jaar Apple/Mac! Kaspersky twee jaar geleden geinstaleerd want je leest wel eens wat. Niet echt vaak aangevallen maar Kaspersky heeft intussen wel 11 keer virussen en Trojans gevonden! Dat bewijst maar weer dat ook Mac beveiliging nodig heeft! En met automatische updates!

  Dkix
 • Heel veel anti-virusprogramma's maken je pc supertraag, maar Kaspersky doet dat niet. Het draait gewoon op de achtergrond. Macs worden sowieso niet vaak door virussen aangevallen, dus soms vraag je je af of het programma überhaupt wel werkt. Nou, daar kom je wel achter als je een besmette usb-stick van een vriend inplugt! Kaspersky zag het virus meteen, gaf me een melding en kickte het vervolgens van mijn systeem.

  barney&bailey
 • hebben vaker anti virus gehad maar kaspersky is het beste. waarom? omdat je niet de hele tijd wordt doodgegooid met meldingen. Kaspersky doet het gewoon. Hackers hebben mijn creditcardgegevens wel eens gestolen dus ik vind de functies voor internetbankieren heel belangrijk. Dit wil ik niet nog eens laten gebeuren! Ga sowieso mijn licentie verlengen!

  dawnhilary

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.