AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

Biedt meer dan alleen anti-virus voor de Mac - om je privacy te beschermen

Hoe goed je Mac ook tegen virussen is beschermd, het is van belang om je te wapenen tegen identiteitsdiefstal en online aanvallen. Daarom biedt onze premium bescherming veel meer dan anti-virus voor de Mac en beschermt het ieder aspect van je digitale leven.

Zodra je online gaat, blokkeren we dreigingen tijdens het surfen, waarborgen we je privacy op Social Media en beschermen we je geld en rekeninggegevens tijdens het online winkelen.

 • Beschermt tegen internetcriminaliteit
 • Helpt je privéleven privé te houden
 • Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren

PRODUCTEN VERGELIJKEN

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Maak kennis met onze gepatenteerde flexibele beveiliging. Welkom bij de gloednieuwe cybersecurityservice die zich aanpast aan jouw activiteiten, zodat je altijd beveiligd bent.
  • Bekroonde beveiliging

   Kaspersky lab bescherming is het meest getest en het meest bekroond. Innovatieve beveiliging beschermt je tegen virussen, ransomware, spyware, phishing, spam, banneradvertenties* en meer.

  • Privacybescherming

   Wanneer je online bent, beschermen we je persoonlijke gegevens, communicatie en identiteit. Bovendien voorkomen we dat trackers je activiteiten volgen en zorgen we ervoor dat je webcam niet gebruikt wordt om je te bespioneren.

  • VPN-verbinding*

   Via onze VPN-verbinding ben je beschermd tijdens het internetten. Het beveiligt zelfs onveilige wifi-netwerken, en als je op reis bent behoud je de toegang tot je favoriete websites en content. Ook kun je toegang krijgen tot content die alleen in andere landen beschikbaar is.

   *Gebruikers met een geldige Kaspersky Internet Security for Mac-licentie kunnen een gratis exemplaar van Kaspersky Secure Connection downloaden via de Mac App Store. Let op: je kunt 200 MB aan verkeer per dag, per apparaat beschermen – of 300 MB per dag, per apparaat als je de service registreert op je My Kaspersky-account. De service verbindt je automatisch met een snelle server die zich dichtbij je geografische locatie bevindt. Onbeperkt verkeer en de optie om het geografische gebied te kiezen van de server waarmee je verbinding maakt, is beschikbaar tegen een extra toeslag.

  • Veilig winkelen

   Wanneer je online bankiert of winkelt, voegen we extra beveiligingslagen toe waarmee we de internetverbinding bewaken en geld en rekeninggegevens veilig houden.**

  • Beveiliging voor kinderen

   Omdat internet vele gevaren voor kinderen kent, kun je met onze bekroonde Ouderlijk toezicht-functies je kinderen online eenvoudig beschermen. Je kunt het downloaden van apps beheren, het openbaar maken van persoonsgegevens voorkomen en toegang tot games en ongepaste inhoud blokkeren.

  • Veilig online zonder vertraging

   Je wilt dat je Mac de prestaties levert waarvoor die ontworpen is, en dat willen wij ook. Daarom werkt onze beveiliging onopvallend achter de schermen.

  • Gebruiksvriendelijke beveiliging

   Je online beveiliging is heel eenvoudig in te stellen op ieder apparaat en op elke plek met een internetverbinding te beheren.

 • Mac-desktops en -laptops
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • De functie Webcambescherming is beschikbaar voor diverse compatibele webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1220 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Geheugen (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 - 10.14

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten