Skip to main
Security Cloud Personal
KasperskySecurity Cloud

Al onze beveiligings­toe­passingen. Binnen handbereik.

Krijg toegang tot al onze toepassingen voor je desktops en mobiele apparaten. Van antivirus tot privacy- en prestatietools, maak je keus en beveilig jezelf tegen dreigingen als malware, spyware en hackers. Profiteer van exclusieve functies:

 • Controleer je online accounts op gegevenslekken
 • Beveilig je wifi-thuisnetwerk tegen hackers
 • Ontdek wanneer schijfproblemen een risico vormen voor je bestanden
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Abonnementen vanaf

Awards en prestaties

Beveiliging die net zo individueel is als jij zelf

Privacytools wanneer je ze nodig hebt

Secured
network
Krijg online privacy en vrijheid met een VPN
 • Beveilig tot 500 MB verkeer per dag
 • Verberg je IP-adres, zelfs voor je internetprovider
 • Zorg dat je online activiteiten niet worden vastgelegd
 • Maak verbinding met supersnelle privéservers
Safe
money
Bescherm je geld, identiteit en privacy
 • Doe betalingen via een versleutelde browser
 • Stop identiteitsdieven met Anti-Phishing
 • Beveilig je wachtwoorden in een privékluis
 • Vergrendel je Android-apps met extra beveiliging

Exclusief bij Kaspersky Security Cloud

Account Check
Als hackers je e-mailadressen te pakken krijgen, kunnen ze inbreken bij je Netflix-, Facebook- en andere accounts.
Voer je e-mailadressen om te zien of ze gelekt zijn vanuit je accounts en krijg advies over hoe je kwesties moet aanpakken.
Home Network Monitor
Krijg een melding wanneer een nieuw apparaat wordt aangemeld bij je wifi-thuisnetwerk, zodat je onbevoegde gasten kunt identificeren en uit het netwerk kunt verwijderen.
Je kunt deze technologie ook gebruiken voor slimme apparaten zoals je thermostaat, oven of deurbel.
Statusmonitor voor harde schijven
Ontvang 24/7 informatie over de status van je interne en externe harde schijven, inclusief meldingen over prestaties, conditie en temperatuur.
Word meteen op de hoogte gesteld van problemen, zodat je een backup kunt maken van je foto's, bestanden en gegevens.
Houd je kinderen veilig – online en in de echte wereld
01
Gps-tracking en waarschuwingen
Lokaliseer je kinderen op een kaart, stel een veilige zone in waarin ze moeten blijven en ontvang een waarschuwing wanneer ze die verlaten.
Gps-tracking en waarschuwingen
badge
GPS
-tracking
02
Veilig zoeken op YouTube
03
Websitefilters
04
Schermtijd en appgebruik
Gps-tracking en waarschuwingen
badge
GPS
-tracking
Veilig zoeken op YouTube
Veilig zoeken op
YouTube
alerts
Websitefilters
alerts
Ouderlijk
toezicht

Beoordelingen van experts

Beveiliging eenvoudig gemaakt
Beheer al je beveiligingsbehoeften via een eenvoudig te gebruiken online account.
01
Eenvoudige installatie
Activeer je beveiliging door je simpelweg aan te melden bij je account. Je hebt dus geen activeringscodes nodig
02
Eenvoudig beheer
03
Eenvoudig delen**
GPS tracking
alerts

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Kaspersky Security Cloud en andere producten?

Kaspersky Security Cloud is een totaaloplossing die je op al je apparaten bescherming biedt. Security Cloud draait op alle bekende besturingssystemen, waaronder Windows, iOS, macOS en Android, en wordt geleverd met een scala aan beveiligingstools en -technologieën, waaronder een aantal dat zich in realtime aanpast om je 24/7 te beschermen.

Bovendien beschikt Kaspersky Security Cloud over een groot aantal functies zoals anti-virus, anti-ransomware, wachtwoordbeheer, VPN, gegevenslekdetectie, beveiliging van je wifi-thuisnetwerk, statusmonitor voor harde schijven en ouderlijk toezicht. Allemaal speciaal ontworpen zodat jij met een gerust hart online activiteiten kunt ondernemen, in de wetenschap dat je gegevens en privacy altijd beschermd zijn.

Je kunt bijvoorbeeld profiteren van exclusieve voordelen, zoals in realtime vaststellen of een onbevoegd apparaat verbinding maakt met je netwerk, of ontdekken of de gegevens van je privéaccounts online zijn gelekt. Bovendien is de oplossing voor jou als abonnementhouder gekoppeld aan je eigen online account. Dat betekent dat je je beveiligingsinstellingen gemakkelijk kunt beheren, waar je maar wilt.

Welke producten krijg ik als ik Kaspersky Security Cloud aanschaf?

Als je Kapsersky Security Cloud aanschaft, profiteer je van een zeer persoonlijke beveiliging die zich aanpast aan jouw online gewoonten en voorkeuren, om ervoor te zorgen dat je veilig bent. De oplossing bewaakt jou en je apparaten 24/7 met een reeks geavanceerde beveiligingstechnologieën, waaronder:

 • Bekroonde anti-virus
 • Anti-ransomware
 • Mobiele beveiliging
 • Kaspersky Password Manager
 • Kaspersky VPN Secure Connection met verkeer tot 500 MB per dag
 • Kaspersky Safe Kids
Waarom heet de service 'cloud' terwijl deze op een apparaat is geïnstalleerd?

We hebben het woord 'cloud' aan de servicenaam toegevoegd, omdat we willen benadrukken dat de service niet aan een specifiek apparaat is gebonden, maar juist als één alomvattende service werkt, zelfs als deze op meerdere apparaten is geïnstalleerd. Dit is onze eerste stap richting bescherming die verder gaat dan het apparaat – naar beveiliging die rekening houdt met je online gedrag, keuzes en voorkeuren om je overal en altijd te beschermen.

Bovendien zijn sommige gegevens die voor de service nodig zijn afkomstig uit de cloud van Kaspersky. Dit omvat een beveiligingsbeoordeling van het wifi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken of de websitecategorie die je wilt openen (beide zijn nodig om een beveiligde VPN te kunnen starten) of een beschrijving van je interesses, zodat de service je van relevant beveiligingsnieuws en relevante beveiligingstips kan voorzien.

Welke informatie heeft Kaspersky over mij als ik Kaspersky Security Cloud gebruik?

De statistieken die de service naar Kaspersky stuurt, worden waar mogelijk geanonimiseerd, bevatten geen gevoelige persoonlijke gegevens van de gebruiker, zoals religie, politieke overtuiging, seksuele voorkeur, gezondheid, enz. en worden niet aan een specifieke persoon gekoppeld. Deze statistieken worden verzameld om de service te verbeteren en onze gebruikers een meer betrouwbare bescherming te kunnen bieden. De complete lijst van verwerkte gegevens is beschikbaar in de overeenkomsten die de gebruiker vrijwillig aanvaardt.

Wat zijn de voordelen van de Family-versie? Zien gezinsleden elkaars activiteiten?

Als je onze Family-editie aanschaft, word je de hoofdaccounthouder, zodat je de beveiliging met familie en vrienden kunt delen. In dit geval krijgt iedereen zijn eigen My Kaspersky-account en past de oplossing zich aan aan de online gewoontes en voorkeuren van de individuele gebruikers.

Als eigenaar van het abonnement kun je maximaal negen gezinsleden uitnodigen om gebruik te maken van de service of specifieke functies. Gezinsleden kunnen elkaars online activiteiten niet zien en hebben allemaal hun eigen privé My Kaspersky-account.

Kies je abonnement

We hebben al onze Android-beveiligingstechnologieën gecombineerd in één app: Kaspersky Internet Security for Android. Deze app is ook beschikbaar als onderdeel van de licentie voor Kaspersky Security Cloud. Alle functies van Kaspersky Security Cloud for Android zijn nu beschikbaar in de Kaspersky Internet Security for Android-app. Houd er rekening mee dat Kaspersky Security Cloud for Android niet langer beschikbaar is.

Systeemvereisten

Besturingssysteem
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.14 of hoger
 • Android 5.0 of hoger
 • iOS 14.0 of hoger
Technische vereisten
 • Internetverbinding
 • Geheugen (RAM): Minimaal 1 GB (pc) of 2 GB (Mac)
 • Schijfruimte: Minimaal 1,5 GB (pc) of 2,1 GB (Mac)
Talen
 • Nederlands
 • Frans
 • Duitse