AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.

Kaspersky Security Cloud

Hoe onze flexibele technologieën je
de hele dag door helpen

Thuis

Veilig online binnenshuis

 • Biedt gepersonaliseerde beveiligingswaarschuwingen en tips over hoe je veilig blijft

 • Verwijdert pop-upadvertenties van je pc zodat je zorgeloos kunt internetten

 • Controleert je accounts op gegevenslekken en geeft je advies wanneer er problemen worden gevonden

Onderweg

Veilig online buitenshuis

 • Schakelt automatisch beveiligde VPN in zodat je e-mail privé blijft*

 • Beschermt je creditcardgegevens door een veilige browser te openen wanneer je online aankopen doet*

 • Verbergt je apps, oproepen en sms'jes als iemand je Android-telefoon oppakt

Kinderen online

Een oogje in het zeil, zelfs als je er niet bij bent

 • Helpt je een veilige online ervaring voor kinderen te maken en hun schermtijd en appgebruik te beheren*

 • Hiermee bewaak je hun openbare activiteiten op Facebook

 • Toont hun locatie op een kaart en waarschuwt je als hun telefoon bijna leeg is

Makkelijk & snel

Veilig online, zonder gedoe

 • Handelt je online bestellingen vlot en veilig af door automatisch je betalingsgegevens in te vullen

 • Ontdoet je Android-apparaten van ongebruikte software, zodat je de ruimte hebt om een film te downloaden

 • Optimaliseert je apparaten zodat ze snel en soepel werken

Alleen thuis

Zonder dat er iemand met je meekijkt

 • Controleert je wifi-netwerk om indringers te ontmaskeren*

 • Voorkomt ongewenst meekijken via je webcam*

 • Laat je met één druk op de knop beveiliging met je gezin delen*

Eenvoudig aan de slag

Met de onderstaande stappen

Kaspersky Security Cloud

Personal

Optimaal voor individuele gebruikers

3 of 5 apparaten

Flexibel ouderlijk toezicht

€ 5,75

KOOP NU
PROBEER 30 DAGEN UIT

Meer licenties nodig?

Klik hier om meer te lezen over de productvoorwaarden.

Kaspersky Security Cloud

Family

Optimaal voor gezinnen

20 apparaten

Flexibel ouderlijk toezicht

€ 11,55

KOOP NU
PROBEER 30 DAGEN UIT

Meer licenties nodig?

Klik hier om meer te lezen over de productvoorwaarden.

Veelgestelde vragen

 • Waarom hebben jullie besloten een nieuwe service te introduceren?

  Iedereen gebruikt zijn apparaten en internet weer anders. Kaspersky Lab vindt dat beveiliging op jou moet worden aangepast, niet andersom. Daarom introduceren we Kaspersky Security Cloud – een compleet nieuwe oplossing die rekening houdt met ieders individualiteit en beveiligingsbehoeften, die zich aan jou kan aanpassen om op het juiste moment de juiste bescherming te bieden. Onze nieuwe gepatenteerde beveiligingstechnologieën zorgen voor extra flexibiliteit in onze meerlaagse, bekroonde bescherming. Dit betekent dat zowel afzonderlijke gebruikers als gezinnen beveiliging ontvangen die op hun unieke behoeften en hun verschillende apparaten is afgestemd. Het is onderdeel van een abonnementsmodel onder één account.

  En aangezien er in een ongelooflijk tempo nieuwe technologieën worden ontwikkeld, geloven we dat deze nieuwe benadering van risicomanagement bij cyberbeveiliging precies op het juiste moment komt. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat de gemiddelde volwassen internetgebruiker nu zo'n 14 online accounts, services of applicaties gebruikt die met een wachtwoord zijn beveiligd en die allemaal op allerlei verschillende apparaten en op verschillende manieren worden benaderd, wat betekent dat je meer dan ooit aan cyberdreigingen blootstaat. Met Kaspersky Security Cloud kun je nu gerust zijn dat elk onderdeel van je digitale wereld beschermd is.

 • Hoe verschilt de werking van Kaspersky Security Cloud van die van andere producten?

  Onze bescherming tegen virussen is in de afgelopen twee decennia geperfectioneerd. We hebben het beste van onze bekroonde oplossingen genomen en gecombineerd met onze gepatenteerde flexibele beveiligingstechnologieën voor een zeer persoonlijke oplossing die zich aan jouw levensstijl aanpast om te zorgen dat je veilig bent. Er zijn verschillende kenmerken die de service uniek maken, waaronder:

  Gepatenteerde flexibele beveiliging. Flexibele beveiligingstechnologie is per definitie op maat gemaakt en reageert op jouw levensstijl binnen de context van het steeds verschuivende cybersecuritylandschap. De technologie anticipeert op gevaar, laat je weten wanneer actie nodig is en werkt automatisch de instellingen van je apparaat bij wanneer dat nodig mocht zijn. Het beschermt je niet alleen tegen directe cyberdreigingen, maar geeft ook de geruststelling dat alles wat voor jou belangrijk is ook veilig is.

  Accountgebonden service. De service is gekoppeld aan het My Kaspersky-account van de abonnee in plaats van aan een licentie. Dit betekent dat je met de voorzieningen voor beveiligingsbeheer in My Kaspersky je beveiliging kunt configureren zoals jij dat wilt. En als je onze Family-editie aanschaft, word je de hoofdaccounthouder, zodat je de beveiliging met familie en vrienden kunt delen. In dat geval heeft iedereen zijn eigen My Kaspersky-account en past de oplossing zich aan hun persoonlijke behoeften en internetgedrag aan.

  Platformonafhankelijke flexibiliteit. De service werkt op Windows, Mac, iOS en Android. En als je op een openbaar of gedeeld apparaat toegang tot je account nodig hebt, heb je hier via de My Kaspersky-website toegang toe.

  Toonaangevende innovatie. De service is voortdurend in ontwikkeling. De nieuwste tools, functies en technologieën verschijnen als eerste in Kaspersky Security Cloud.

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat de flexibele beveiligingstechnologieën beslissingen nemen waarmee ik het eens ben?

  Afhankelijk van de aard van de dreiging reageert Kaspersky Security Cloud ofwel door het automatisch implementeren van beveiligingsupdates wanneer de dreiging ernstig is en er direct actie nodig is, ofwel door bij jou op actie aan te dringen door middel van eenvoudige meldingen op je apparaten. Bij deze meldingen heb je de keuze of je al dan niet actie wilt ondernemen.

 • Waarom heet de service 'cloud' terwijl het op een apparaat is geïnstalleerd?

  We hebben het woord 'cloud' aan de servicenaam toegevoegd omdat we willen benadrukken dat de service niet aan een specifiek apparaat is gebonden, maar juist als één alomvattende service werkt, zelfs als deze op meerdere apparaten is geïnstalleerd. Dit is onze eerste stap richting bescherming die verder gaat dan het apparaat – naar beveiliging die rekening houdt met je online gedrag, keuzes en voorkeuren om je overal en altijd te beschermen. Bovendien zijn sommige gegevens die voor de service nodig zijn afkomstig uit de cloud van Kaspersky Lab. Dit omvat een beveiligingsbeoordeling van het wifi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken of de categorie van de website die je wilt openen (beide zijn nodig om een beveiligde VPN te kunnen starten) of een beschrijving van je interesses, zodat de service je van relevant beveiligingsnieuws en relevante beveiligingstips kan voorzien.

 • Welke informatie heeft Kaspersky Lab over mij als ik Kaspersky Security Cloud gebruik?

  De statistieken die de service naar Kaspersky Lab stuurt, worden waar mogelijk geanonimiseerd, bevatten geen gevoelige persoonlijke gegevens van de gebruiker, zoals religie, politieke overtuiging, seksuele voorkeur, gezondheid, enz. en worden niet aan een specifiek persoon gekoppeld. Deze statistieken worden verzameld om de service te verbeteren en onze gebruikers een meer betrouwbare bescherming te kunnen bieden. De complete lijst van verwerkte gegevens is beschikbaar in de overeenkomsten die de gebruiker vrijwillig aanvaardt.

 • Als ik Kaspersky Security Cloud Family neem, kunnen gezinsleden dan elkaars online activiteiten zien?

  Nee, dat kunnen ze niet. Als abonnee kun je tot 19 gezinsleden de mogelijkheid geven om de service of specifieke voorzieningen daarvan te gebruiken, maar elk gezinslid heeft een eigen My Kaspersky-account.

Het meest getest. Het meest bekroond. Kaspersky Lab-bescherming.

Onze producten en diensten hebben talloze prijzen ontvangen van toonaangevende testlabs en publicaties in de beveiligingsbranche.

Ga voor meer informatie naar www.kaspersky.nl/top3.

Systeemvereisten

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14098 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/14304 (voor Mac-computers)
  Windows ®-desktops en -laptops
  • 1500 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Microsoft ® Internet Explorer ® 10 of hoger
  • Microsoft .NET Framework 4 of hoger
  • Microsoft Windows 10 1 Home / Pro / Enterprise 2, 3
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro / Enterprise 2 / 8.1 update 3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic en Premium / Professional / Ultimate — SP1 of hoger 3
  • Processor: 1 GHz of sneller
  • Geheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)
  Windows-tablets (systeem met een Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 10 1 Home / Pro / Enterprise 3
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro (64-bit 3)
  • Minimale schermresolutie: 1024 x 768

  1 Indien je Windows 10 gebruikt, adviseren we je om altijd de laatste versie van je Kaspersky Lab-product te downloaden en te installeren. Het product is niet bedoeld voor Windows 10 Mobile/S-edities.
  2 Kaspersky Safe Kids is niet beschikbaar voor deze besturingssysteemversie of dit type apparaat.
  3 Sommige productfuncties werken mogelijk niet op 64-bits besturingssystemen. Ga naar support.kaspersky.com/14303 voor meer informatie.

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14098 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/14304 (voor Mac-computers)
  Mac-desktops en -laptops
  • 1800 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Geheugen (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 – 10.14
 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14098 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/14304 (voor Mac-computers)
  Android-smartphones en -tablets 4
  • Android™ 4.2 of hoger5
  • Minimale schermresolutie: 320x480

  4 De functies van Kaspersky Internet Security for Android zijn momenteel op bepaalde apparaten wellicht beperkt. Ga naar https://support.kaspersky.com/14911 voor meer informatie. Indien je Kaspersky Safe Kids op Xiaomi©- of ASUS©-apparaten gebruikt, ga je naar https://support.kaspersky.com/12980 voor meer informatie over de installatie en het gebruik van de service.
  5 Kaspersky Safe Kids werkt op Android™ 4.4 - 9.

   

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14098 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/14304 (voor Mac-computers)
  iPhone en iPad
  • iOS ® 11.x of hoger

*Houd er rekening mee dat Kaspersky Security Cloud mogelijk beperkte functionaliteit heeft op bepaalde apparaten en besturingssystemen. Ga naar help.kaspersky.com

We bieden geen ondersteuning voor bètaversies of previewreleases van nieuwe besturingssystemen. Het product ondersteunt uitsluitend de officieel vrijgegeven laatste versie van het besturingssysteem.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten