Kaspersky Security Cloud

Kaspersky®Security Cloud

Het beste van Kaspersky onder één account.

Toegang tot al onze beste apps, functies en technologieën

Toegang tot al onze beste apps, functies en technologieën

 • 6 premium producten en apps voor Windows, macOS, Android en iOS - alles op één plek met honderden functies
 • Inclusief anti-virus, anti-ransomware, mobiele beveiliging, wachtwoordbeheer, VPN en ouderlijk toezicht
 • Plus privacytools, detectie van gegevenslekken, beveiliging voor je wifi-thuisnetwerk en beveiliging tijdens het betalen - allemaal heel eenvoudig op afstand te beheren


  * Met je KSC-licentie kun je tot 500 MB aan gegevens per apparaat, per dag beschermen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onbeperkt gegevens te beschermen en het land te kiezen van de server waarmee je verbinding maakt. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
Profiteer van gepersonaliseerde bescherming

Profiteer van gepersonaliseerde bescherming

 • Ontdek of je persoonlijke accountgegevens zijn gelekt en krijg advies over hoe je de situatie kunt aanpakken
 • Ontvang in real-time een bericht als een onbekende app een verbinding met je webcam of microfoon probeert te maken*
 • Ontvang ook persoonlijke meldingen en waarschuwingen die direct naar je apparaten worden verzonden om je veilig te houden

  *PC, Mac, Android

Verhoog de prestaties van je apparaten

Verhoog de prestaties van je apparaten

 • Profiteer van op de cloud gebaseerde beveiliging, zodat je je apparaten snel en eenvoudig kunt blijven gebruiken
 • Voorspel en verhelp problemen met je harde schijf door het bestuderen van de gegevens m.b.t. de technische status van de harde schijf
 • Beheer de opslagruimte en de batterij van je Android-apparaten met speciaal ontwikkelde tools

Zoek gegevenslekken en roep hulp in om deze te beheren

Wij monitoren openbare databases continu, zodat we je direct kunnen waarschuwen als je online accountgegevens zijn gelekt. Daarnaast geven wij je ook advies over hoe je de situatie kunt aanpakken.

Kijk of het werkt op je apparaat

Kaspersky Security Cloud Personal
Kaspersky
Security Cloud
Personal
content/nl-nl/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-personal-v2.svg

Optimaal voor individuele gebruikers

3 of 5 apparaten

Flexibel ouderlijk toezichtProbeer 30 dagen uit
Geen creditcard vereist voor proefversie
Kaspersky Security Cloud Family
Kaspersky
Security Cloud
Family
content/nl-nl/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-family-v2.svg

Optimaal voor gezinnen

20 apparaten

Flexibel ouderlijk toezichtProbeer 30 dagen uit
Geen creditcard vereist voor proefversie

Veelgestelde vragen

Waarom hebben jullie besloten een nieuwe service te introduceren?

Iedereen gebruikt zijn apparaten en internet weer anders. Kaspersky vindt dat beveiliging op jou moet worden aangepast, niet andersom. Daarom introduceren we Kaspersky Security Cloud – een compleet nieuwe oplossing die rekening houdt met ieders individualiteit en beveiligingsbehoeften, die zich aan jou kan aanpassen om op het juiste moment de juiste bescherming te bieden. Onze nieuwe gepatenteerde beveiligingstechnologieën zorgen voor extra flexibiliteit in onze meerlaagse, bekroonde bescherming. Dit betekent dat zowel afzonderlijke gebruikers als gezinnen beveiliging ontvangen die op hun unieke behoeften en hun verschillende apparaten is afgestemd. Het is onderdeel van een abonnementsmodel onder één account.

En aangezien er in een ongelooflijk tempo nieuwe technologieën worden ontwikkeld, geloven we dat deze nieuwe benadering van risicomanagement bij cyberbeveiliging precies op het juiste moment komt. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat de gemiddelde volwassen internetgebruiker nu zo'n 14 online accounts, services of applicaties gebruikt die met een wachtwoord zijn beveiligd en die allemaal op allerlei verschillende apparaten en op verschillende manieren worden benaderd, wat betekent dat je meer dan ooit aan cyberdreigingen blootstaat. Met Kaspersky Security Cloud kun je nu gerust zijn dat elk onderdeel van je digitale wereld beschermd is.

Hoe verschilt de werking van Kaspersky Security Cloud van die van andere producten?

Onze bescherming tegen virussen is in de afgelopen twee decennia geperfectioneerd. We hebben het beste van onze bekroonde oplossingen genomen en gecombineerd met onze gepatenteerde flexibele beveiligingstechnologieën voor een zeer persoonlijke oplossing die zich aan jouw levensstijl aanpast om te zorgen dat je veilig bent. Er zijn verschillende kenmerken die de service uniek maken, waaronder:

Gepatenteerde flexibele beveiliging. Flexibele beveiligingstechnologie is per definitie op maat gemaakt en reageert op jouw levensstijl binnen de context van het steeds verschuivende cybersecuritylandschap. De technologie anticipeert op gevaar, laat je weten wanneer actie nodig is en werkt automatisch de instellingen van je apparaat bij wanneer dat nodig mocht zijn. Het beschermt je niet alleen tegen directe cyberdreigingen, maar geeft ook de geruststelling dat alles wat voor jou belangrijk is ook veilig is.

Accountgebonden service. De service is gekoppeld aan het My Kaspersky-account van de abonnee in plaats van aan een licentie. Dit betekent dat je met de voorzieningen voor beveiligingsbeheer in My Kaspersky je beveiliging kunt configureren zoals jij dat wilt. En als je onze Family-editie aanschaft, word je de hoofdaccounthouder, zodat je de beveiliging met familie en vrienden kunt delen. In dat geval heeft iedereen zijn eigen My Kaspersky-account en past de oplossing zich aan hun persoonlijke behoeften en internetgedrag aan.

Platformonafhankelijke flexibiliteit. De service werkt op Windows, Mac, iOS en Android. En als je op een openbaar of gedeeld apparaat toegang tot je account nodig hebt, heb je hier via de My Kaspersky-website toegang toe.

Toonaangevende innovatie. De service is voortdurend in ontwikkeling. De nieuwste tools, functies en technologieën verschijnen als eerste in Kaspersky Security Cloud.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de flexibele beveiligingstechnologieën beslissingen nemen waarmee ik het eens ben?

Afhankelijk van de aard van de dreiging reageert Kaspersky Security Cloud ofwel door het automatisch implementeren van beveiligingsupdates wanneer de dreiging ernstig is en er direct actie nodig is, ofwel door bij jou op actie aan te dringen door middel van eenvoudige meldingen op je apparaten. Bij deze meldingen heb je de keuze of je al dan niet actie wilt ondernemen.

Waarom heet de service 'cloud' terwijl het op een apparaat is geïnstalleerd?

We hebben het woord 'cloud' aan de servicenaam toegevoegd omdat we willen benadrukken dat de service niet aan een specifiek apparaat is gebonden, maar juist als één alomvattende service werkt, zelfs als deze op meerdere apparaten is geïnstalleerd. Dit is onze eerste stap richting bescherming die verder gaat dan het apparaat – naar beveiliging die rekening houdt met je online gedrag, keuzes en voorkeuren om je overal en altijd te beschermen. Bovendien zijn sommige gegevens die voor de service nodig zijn afkomstig uit de cloud van Kaspersky. Dit omvat een beveiligingsbeoordeling van het wifi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken of de categorie van de website die je wilt openen (beide zijn nodig om een beveiligde VPN te kunnen starten) of een beschrijving van je interesses, zodat de service je van relevant beveiligingsnieuws en relevante beveiligingstips kan voorzien.

Welke informatie heeft Kaspersky over mij als ik Kaspersky Security Cloud gebruik?

De statistieken die de service naar Kaspersky stuurt, worden waar mogelijk geanonimiseerd, bevatten geen gevoelige persoonlijke gegevens van de gebruiker, zoals religie, politieke overtuiging, seksuele voorkeur, gezondheid, enz. en worden niet aan een specifiek persoon gekoppeld. Deze statistieken worden verzameld om de service te verbeteren en onze gebruikers een meer betrouwbare bescherming te kunnen bieden. De complete lijst van verwerkte gegevens is beschikbaar in de overeenkomsten die de gebruiker vrijwillig aanvaardt.

Als ik Kaspersky Security Cloud Family neem, kunnen gezinsleden dan elkaars online activiteiten zien?

Nee, dat kunnen ze niet. Als abonnee kun je tot 19 gezinsleden de mogelijkheid geven om de service of specifieke voorzieningen daarvan te gebruiken, maar elk gezinslid heeft een eigen My Kaspersky-account.

Het meest getest. Het meest bekroond. Kaspersky-bescherming.

Onze producten en diensten hebben talloze prijzen ontvangen van toonaangevende testlabs en publicaties in de beveiligingsbranche.
 • AV-Comparatives Award: Product of the Year
 • AV-Test Award: Best Performance 2015
 • MRG Award: Online Banking Browser Security
Ga voor meer informatie naar https://www.kaspersky.nl/top3.
Awards

Systeemvereisten

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14987 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/15196 (voor Mac-computers)
  Windows®-desktops en -laptops
  • 1500 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
  • Microsoft .NET Framework 4 of hoger
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1 update3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic en Premium / Professional / Ultimate — SP1 of hoger3
  • Processor: 1 GHz of sneller
  • Geheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)
  Windows-tablets (systeem met een Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise 3
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minimale schermresolutie: 1024 x 768

  1 Indien je Windows 10 gebruikt, adviseren we je om altijd de laatste versie van je Kaspersky-product te downloaden en te installeren. Het product is niet bedoeld voor Windows 10 Mobile/S-edities.
  2 Kaspersky Safe Kids is niet beschikbaar voor deze besturingssysteemversie of dit type apparaat.
  3 Sommige productfuncties werken mogelijk niet op 64-bits besturingssystemen. Ga naar https://support.kaspersky.com/15125 voor meer informatie.


  *Houd er rekening mee dat Kaspersky Security Cloud mogelijk beperkte functionaliteit heeft op bepaalde apparaten en besturingssystemen. Ga naar help.kaspersky.com

  We bieden geen ondersteuning voor bètaversies of previewreleases van nieuwe besturingssystemen. Het product ondersteunt uitsluitend de officieel vrijgegeven laatste versie van het besturingssysteem.