AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Bescherming tegen Ransomware

(304 Recensies)

Met allerlei apps en de talloze websites die worden bezocht via verschillende apparaten, kan het lastig zijn om je gezin te beschermen tegen hackers, ransomware en andere vormen van cybercrime.

Wij beschermen je gezin op elk apparaat, zodat iedereen veilig winkelt, surft, streamt en social media gebruikt.

 • Beschermt je privacy, wachtwoorden, bestanden en foto's
 • Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren
 • Creëert een veilige omgeving voor kinderen

Sommige functies zijn niet beschikbaar voor bepaalde typen apparaten.

PRODUCTEN VERGELIJKEN

  • BESCHERMT met bekroonde beveiliging

   Onze beveiliging beschermt je tegen ransomware, identiteitsdiefstal, virussen, spam, gevaarlijke websites en banneradvertenties*.

   *Alleen voor pc

  • ONDERSTEUNING voor pc, Mac en mobiel

   Wat voor computers en Android-apparaten je gezinsleden ook gebruiken, wij zorgen ervoor dat ze veilig zijn. Als iemand een telefoon of tablet kwijtraakt, kun je die op afstand opsporen, vergrendelen en wissen.

  • BESCHERMT de privacy van je gezin en nog veel meer

   Phishing, tracking en spionage kunnen veel schade aanrichten. Daarom beschermen wij de persoonlijke gegevens van je gezin, voorkomen we dat hun online gedrag wordt gevolgd** en verhinderen we dat webcams worden gebruikt om ongewenst mee te kijken**. Een nieuwe, gepatenteerde technologie blokkeert ongeoorloofde toegang tot microfoongegevens* en voorkomt zo dat je wordt afgeluisterd. Met onze App Locker kan iedereen in je gezin ook beveiligingscodes instellen om belangrijke apps op Android-apparaten te vergrendelen.

   *Alleen voor pc
   **Alleen voor pc en Mac

  • VERBINDT op een veiligere manier

   Wanneer jij of een gezinslid online gaat beschermen wij jullie identiteit, gegevens en communicatie, zelfs bij gebruik van een openbare WiFi-verbinding.** Zo kan iedereen internetten, streamen en social media gebruiken terwijl jullie privacy wordt beschermd.**

   **Alleen voor pc en Mac

  • BESCHERMT tijdens online winkelen en bankieren

   We voegen extra beveiligingslagen toe om te voorkomen dat cybercriminelen je geld stelen. Onze unieke Safe Money-technologie biedt extra beveiligingslagen om je te beschermen tijdens het online winkelen en internetbankieren. We controleren de ingevoerde website op phishing en veiligheid door deze in een beschermde modus te openen.**

   **Alleen voor pc en Mac

  • VERBETERT de beveiliging voor je kinderen

   Of je kinderen nu met hun mobiel of computer surfen, gamen of social media gebruiken, wij bieden je krachtige manieren om hun veiligheid te waarborgen, in de digitale en de echte wereld. Je bepaalt eenvoudig hoe je kinderen apps en apparaten kunnen gebruiken. Bovendien kun je controleren waar je kind zich bevindt en een waarschuwing ontvangen als de door jou ingestelde 'veilige zone' wordt verlaten.

  • BESPAART tijd en moeite

   Aanmelden bij websites en online accounts gaat eenvoudiger, sneller en veiliger, zonder dat iedereen elk wachtwoord hoeft te onthouden. De wachtwoorden van het hele gezin worden veilig opgeslagen en zijn toegankelijk via computers, tablets, telefoons of gratis My Kaspersky-accounts.

  • BESCHERMT kostbare bestanden

   Dankzij back-ups van bestanden wordt je gezin beschermd tegen verlies van dierbare foto's, muziek of herinneringen. Bovendien zorgt data encryptie ervoor dat bestanden onleesbaar worden gemaakt voor hackers.*

   De online back-upservice wordt aangeboden door Dropbox. Momenteel biedt Dropbox standaard tot 2 GB storage gratis aan. De maximumcapaciteit van de gratis opslagservice varieert afhankelijk van wijzigingen in het standaardaanbod van Dropbox. Extra storagecapaciteit voor back-ups is tegen meerprijs leverbaar.

   *Alleen voor pc

  • PRESTEERT op de achtergrond zonder vertraging

   We hebben beveiliging met efficiëntie gecombineerd, zodat alle apparaten optimaal presteren en jij en je gezinsleden meer tijd hebben voor leuke dingen.

  • VEREENVOUDIGT je online beveiliging

   De online beveiliging van je gezin is heel eenvoudig en op elke plek met een internetverbinding te beheren. Bovendien krijg je met één muisklik deskundige technische ondersteuning.

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14102#block1 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/14248#block1 (voor Mac-computers)
  Windows®-desktops en -laptops
  • Processor: 1 GHz of hoger
  • Geheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)
  • 1500 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
  • Microsoft .NET Framework 4 of hoger
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1-update3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic en Home Premium / Professional / Ultimate – SP1 of hoger3
  Windows-tablets (systeem met een Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro (64-bits3)
  • Minimale schermresolutie: 1024 x 600
  Mac-desktops en -laptops
  • 1800 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Geheugen (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 - 10.13
  Android-smartphones en -tablets4
  • Android™ 4.15 – 8.1
  • Minimale schermresolutie: 320 x 480
  iPhone en iPad6
  • iOS® 10.05 of hoger

  We bieden geen ondersteuning voor bètaversies of previewreleases van nieuwe besturingssystemen. Het product ondersteunt alleen de officieel vrijgegeven laatste versie van het besturingssysteem.

  1 Indien je Windows 10 gebruikt, adviseren we je om altijd de laatste versie van je Kaspersky Lab-product te downloaden en te installeren. Het product is niet bedoeld voor Windows 10 Mobile/S-edities.

  2 Kaspersky Safe Kids is niet beschikbaar voor het type apparaten met dit besturingssysteem.

  3 Sommige productfuncties werken mogelijk niet op 64-bits besturingssystemen. Ga naar https://support.kaspersky.com/13812 voor meer informatie.

  4 De functies van Kaspersky Internet Security for Android zijn momenteel wellicht beperkt op bepaalde apparaten. Ga naar support.kaspersky.com/10216 voor meer informatie. Als je Kaspersky Safe Kids op Xiaomi©- of ASUS©-apparaten gebruikt, ga je naar support.kaspersky.com/12980 voor meer informatie over de installatie en het gebruik van de service.

  5 Kaspersky Safe Kids werkt op Android™ 4.4 - 8.1, iOS® 10.0 of hoger.

  6 Voor deze platformen zijn alleen Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids en Kaspersky Safe Browser beschikbaar.

RECENSIES

voor mij is die bescherming uitstekend. Vind het enkel moeilijk om mijn kaspersky te verlengen.

Deze recensie is van Kaspersky Total Security

uitstekend

meer actief , dan norton, gebruiksvriendelijk. verder ben ik tevreden .

Deze recensie is van Kaspersky Total Security

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten