Probeer een GRATIS proeflicentie van 30 dagen voor onze ultieme bescherming

Wij helpen je gezin te beschermen bij alles wat ze online doen.

Kaspersky Total Security beschermt je gezinsleden terwijl ze surfen, winkelen, social media gebruiken of streamen. Bekroonde beveiligingstechnologieën helpen de privacy, geld, wachtwoorden en persoonlijke bestanden van je gezin te beschermen en helpen je kinderen de digitale wereld op een veiligere manier te verkennen.

Bescherming voor je pc

Bescherming voor je Mac

Versie 2019 voor macOS Sierra (10.12), High Sierra (10.13), Mojave (10.14)

Bescherming voor je Mac

Versie 2018 voor OS X El Capitan (10.11)

Bescherming voor Android™

Available in Google Play

Kinderen veilig en verantwoord online

Wachtwoordbeveiliging – voor pc

Wachtwoordbeveiliging – voor Mac

Wachtwoordbeveiliging – voor iPhone en iPad

Available in App Store

Wachtwoordbeveiliging – voor Android

Available in Google Play
Het gebruik van VPN-technologie en componenten daarvan in Kaspersky Secure Connection is onderworpen aan de plaatselijke wet- en regelgeving. Gebruik Kaspersky Secure Connection alleen overeenkomstig het beoogde doel en houd er rekening mee dat Kaspersky Secure Connection niet kan worden gedownload en geactiveerd in de volgende landen: Wit-Rusland, China, Saoedi-Arabië, Iran, Oman, Pakistan, Qatar en Hongkong.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten