Overslaan naar hoofdinhoud

Start een gratis 7-daagse proefperiode van de beste VPN voor snelheid**

Kaspersky
VPN Secure Connection
7 dagen gratis
Ga veilig online en geniet van anonieme, supersnelle toegang tot al je favoriete gaming- en streamingdiensten met de snelste VPN. Zo houd je al je gegevens privé op al je apparaten en beveilig je zelfs je wifinetwerk thuis.

**AV-TEST, Dec ‘22

Hoe werkt het?

Vandaag
7 dagen gratis
24-07-2024
Je ontvangt 2 dagen voor het einde van je proefversie een herinnering van ons
26-07-2024
Annuleer op elk moment vóór 26-07-2024 en er worden geen kosten in rekening gebracht

Hoe proefabonnementen werken

Je gratis proefversie duurt 30 dagen. Daar herinneren we je 7 dagen vóór het eindigen van je proefperiode aan. Tenzij je je abonnement binnen de proefperiode annuleert, wordt een betaald, jaarlijks abonnement gestart.

Als je proefversie eindigt, wordt de speciale twaalfmaanden-introductieprijs in rekening gebracht. Aan het eind van elke daaropvolgende jaarlijkse abonnementsperiode wordt de standaard jaarlijkse verlengingsprijs in rekening gebracht. We herinneren je via mail aan de aankomende automatisch verlenging. We proberen je 15 dagen vóór het einde van je jaarlijkse abonnementsperiode in rekening te brengen, zodat je ononderbroken beschermd blijft. Het abonnement wordt automatisch verlengd aan het einde van een abonnementsperiode voor een aanvullende periode, tenzij je het abonnement annuleert.

Verlengingsprijzen kunnen veranderen. We zullen u vóór de verlengingsdatum via e-mail op de hoogte stellen van de verlengingsprijs voor uw abonnement. Houd er rekening mee dat er mogelijk online kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn op het moment van uw volgende verlenging die niet op u van toepassing zijn.

Je kunt het automatisch verlengen van je abonnement op elk moment annuleren.

Als je annuleert, blijf je volledig beschermd tot het einde van de betaalde periode. Na die datum eindigt je abonnement en wordt er niets in rekening gebracht voor volgende periodes.

Je kunt het automatisch verlengen van je abonnement annuleren via je My Kaspersky-account. Volg deze stappen:

  • Log in bij my.kaspersky.com/nl
  • Ga naar de pagina Abonnement
  • Klik op Abonnement beheren
  • Selecteer Abonnement annuleren en volg de stappen om je annulering te bevestigen

Je kunt het automatisch verlengen ook annuleren door contact op te nemen met het supportteam van Kaspersky.

Je initiële abonnementsaankoop via de online winkel van Kaspersky kan volledig worden vergoed als je het verzoek binnen 30 dagen na aankoop indient.

Je automatische betalingen voor abonnementsverlenging kunnen ook worden vergoed:

  • Als de volgende abonnementsperiode in rekening wordt gebracht, heb je 30 dagen vanaf de betaaldatum om een volledige vergoeding van de verlengingsbetaling aan te vragen
  • Na deze periode van 30 dagen kun je je abonnement met een opzegtermijn van één maand annuleren en een pro-ratavergoeding aanvragen voor de overgebleven dagen in je abonnementsperiode

Als je een vergoeding wilt aanvragen, neem je contact op met het supportteam van Kaspersky en verstrek je de volgende informatie:

  • Aankoopdatum
  • Naam en e-mailadres waarmee de aankoop is gedaan
  • Bestelnummer

Als je een verzoek indient, controleert ons supportteam of de opgegeven informatie correct is en of het verzoek voldoet aan de criteria in ons beleid. Als een verzoek wordt goedgekeurd, wordt de vergoeding binnen 5-7 werkdagen gecrediteerd.