Overslaan naar hoofdinhoud
Oplossing

Kaspersky Cloud Workload Security

Laat je niet tegenhouden door hindernissen in de cloud

 • gespecialiseerd ecosysteem voor uitgebreide bescherming van de werklast in de cloud
 • multi-tool voor een duidelijk en allesomvattend overzicht van je infrastructuur
 • voortdurende ondersteuning voor wettelijke naleving

Over

Cloudmigratie komt bedrijven op vele manieren ten goede. Enkele nadelen zijn de complexiteit van de infrastructuur, het gebrek aan transparantie en de cloudgerelateerde beveiligingsrisico's.

Kaspersky Cloud Workload Security vermindert de kosten, verbetert de zichtbaarheid en ondersteunt de naleving, waardoor je meer van je servicebronnen voor gegevensbeveiliging kunt benutten. Het ecosysteem beveiligt cloud- en DevOps-infrastructuren tegen een breed scala aan cloudbeveiligingsrisico's, waaronder malware, phishing en schadelijke containers in runtime.

Componenten van ecosysteem

KasperskyHybrid Cloud Security

Kaspersky Hybrid Cloud Security beveiligt je hele hybride infrastructuur tegen een breed scala aan cyberaanvallen en gaat tegelijkertijd zuinig met je bronnen om. De belangrijkste functies zijn:
 • meerlaagse bescherming tegen bedreigingen in de hybride cloud
 • robuuster systeem voor extra weerbaarheid
 • uitgebreide toolbox voor wettelijke naleving
 • onbegrensde zichtbaarheid

KasperskyContainer Security

Kaspersky Container Security detecteert beveiligingsproblemen in elke fase van de levenscyclus van de app in een container, van de ontwikkeling tot de uitvoering. De belangrijkste functies zijn:
 • integratie in het ontwikkelingsproces
 • orchestrator-bescherming
 • audit van de wettelijke naleving
 • visualisatie en inventarisatie van clusterbronnen

Belangrijkste functies

Kaspersky Cloud Workload Security voorkomt dat de infrastructuur complex wordt en dat operationele en beheerderskosten in de papieren gaan lopen. Ook garandeert deze oplossing volledige technische ondersteuning van hoge kwaliteit terwijl cloud-specifieke risico's worden tegengehouden

Betrouwbare bescherming van een toonaangevende leverancier

Het Kaspersky Cloud Workload Security-ecosysteem biedt de hoogste standaarden voor veiligheid en biedt volledige technische ondersteuning van topkwaliteit. Deze oplossing wordt met andere Kaspersky-oplossingen geïntegreerd, waardoor we al je cyberbeveiligingsrisico's kunnen dekken.

Speciaal ontworpen om beveiligingsrisico's voor de cloud-werklast aan te pakken

Meerlaagse bedreigingsbescherming die een breed scala aan cyberrisico's bevecht, waaronder malware, phishing en schadelijke containers in runtime

Soepele cloudmigratie met kostenbesparende, gebruiksklare beveiliging

Kies alleen de functies die je nodig hebt om al je werklasten te beschermen (fysiek, virtueel of in een container), ongeacht waar ze worden ingezet (privé, openbaar of in hybride clouds)

Een bronbesparend cloudbeveiligingsecosysteem voor complexe infrastructuren

Geavanceerde technologie die tot 30% van de hardwarebronnen voor virtualisatie bespaart voor bescherming in privé-clouds en die clusterprestatievermindering voorkomt

Betere, snellere beveiligingscontroles

Het Kaspersky Cloud Workload Security-ecosysteem helpt om de marktintroductietijd te voorspellen door nalevingscontroles voor gegevensbeveiliging te automatiseren

Gebruiksklare beveiliging in meerdere omgevingen

Het Kaspersky Cloud Workload Security-ecosysteem ondersteunt voortdurende wettelijke naleving voor cloudinfrastructuren, waaronder CIS-benchmarks en zelfscans

Branches

Kaspersky Cloud Workload Security is ideaal voor bedrijven met diverse en complexe IT-infrastructuren. Door de flexibele licenties is deze oplossing echter geschikt voor elk bedrijf dat op zoek is naar vereenvoudigde bescherming voor de hybride cloud en robuuste DevOps-beveiligingsfuncties. Het ecosysteem kan probleemloos worden geïntegreerd in je bestaande IT-landschap.

Publieke sector
Telecom
IT
Energy
Finance
Industriële ondernemingen
Detailhandel
Extractief

Voordelen

Kaspersky Cloud Workload Security is voordelig voor je hele organisatie

24/7 technische support en professionele service
Specialisten op het gebied van technische ondersteuning staan op elk moment voor je klaar. Profiteer van onze pakketten met premium ondersteuning en professionele services om het meeste uit je Kaspersky-oplossingen te halen.

Gerelateerde producten

Verkoopinformatie

De prijs van Kaspersky Cloud Workload Security varieert op basis van je vereisten en technische functies. Neem contact op met een officiële Kaspersky-partner bij jou in de buurt om de precieze prijs te berekenen en het ecosysteem te kopen.

Neem contact op met een expert van Kaspersky
Bespreek met onze experts hoe je je organisatie kunt beschermen tegen cyberdreigingen
Contact opnemen met onze partner
Klaar om te kopen? Onze partner bij jou in de regio kan je helpen bij de volgende stappen