AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Internet Security

KasperskyInternet Security

 

Beschermt je tegen ransomware... en nog heel veel meer

(768 Recensies)

Tijdens het online winkelen of bankieren beschermen we je geld en je rekeninggegevens. Als je social media gebruikt, beveiligen we je identiteit en wanneer je downloadt of streamt, blokkeren we geïnfecteerde bestanden.

Wat je ook doet online, onze premium beveiliging helpt je ieder aspect van je digitale leven te beschermen.

 • Beschermt tegen virussen, ransomware en meer
 • Helpt je privéleven privé te houden
 • Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren

PRODUCTEN VERGELIJKEN

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Maak kennis met onze gepatenteerde flexibele beveiliging. Welkom bij de gloednieuwe cybersecurityservice die zich aanpast aan jouw activiteiten, zodat je altijd beveiligd bent.
  • Bekroonde beveiliging

   Kaspersky lab bescherming is het meest getest en het meest bekroond. Innovatieve beveiliging beschermt je tegen virussen, ransomware, spyware, phishing, spam, banneradvertenties* en meer.

   *Alleen voor pc

  • Pc, Mac en mobiel

   Wij zorgen dat je computers en Android-apparaten veilig kunt gebruiken. Als je een telefoon of tablet kwijtraakt, helpen wij je apparaat te vergrendelen, wissen en traceren.

  • Privacybescherming

   Wanneer je online bent, beschermen we je persoonlijke gegevens, communicatie en identiteit. Bovendien voorkomen we dat trackers je activiteiten volgen** en zorgen we ervoor dat je webcam niet gebruikt wordt om je te bespioneren**.

   **Alleen voor pc en Mac

  • VPN-verbinding

   Via onze VPN-verbinding ben je beschermd tijdens het internetten. Het beveiligt zelfs onveilige wifi-netwerken, en als je op reis bent behoud je de toegang tot je favoriete websites en content. Ook kun je toegang krijgen tot content die alleen in andere landen beschikbaar is.***

   ***Let op: je kunt 200 MB aan verkeer per dag, per apparaat beschermen – of 300 MB per dag, per apparaat als je de service registreert op je My Kaspersky-account. De service verbindt je automatisch met een snelle server die zich dichtbij je geografische locatie bevindt. Onbeperkt verkeer en de optie om het geografische gebied te kiezen van de server waarmee je verbinding maakt, is beschikbaar tegen een extra toeslag.

  • Veilig winkelen

   Wanneer je online bankiert of winkelt, voegen we extra beveiligingslagen toe waarmee we de internetverbinding bewaken en geld en rekeninggegevens veilig houden.**

   **Alleen voor pc en Mac

  • Beveiliging voor kinderen

   Met onze bekroonde functies voor ouderlijk toezicht kun je een oogje in het zeil houden, zelfs als je er niet bij bent. Je kunt het downloaden van apps beheren, het openbaar maken van persoonsgegevens voorkomen en toegang tot games en ongepaste inhoud blokkeren.**

   **Alleen voor pc en Mac

  • Veilig online zonder vertraging

   Je wilt dat je apparaten de prestaties leveren waarvoor ze ontworpen zijn, en dat willen wij ook. Daarom werkt onze beveiliging onopvallend achter de schermen.

  • Gebruiksvriendelijke beveiliging

   Je online beveiliging is heel eenvoudig in te stellen op ieder apparaat en op elke plek met een internetverbinding te beheren.

 • Voor alle apparaten
  • Internetverbinding vereist voor productactivatie, updates en toegang tot bepaalde functies
  • Webcambeschermingstechnologie wordt alleen op pc's en Mac-computers uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse ondersteunde webcamera's. Ga voor de volledige lijst van ondersteunde apparaten naar: https://support.kaspersky.com/14108#block1 (voor pc's) en https://support.kaspersky.com/14248#block1 (voor Mac-computers)
  Windows®-desktops en -laptops
  • 1500 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
  • Microsoft .NET Framework 4 of hoger
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise / 8.1 update2
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate — SP0 of hoger2
  • Processor: 1 GHz of hoger
  • Geheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)
  Windows-tablets (systeem met een Intel®-processor)
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2
  • Microsoft Windows 8 en 8.1 / Pro (64-bits2)
  • Minimale schermresolutie: 1024 x 600
  Mac-desktops en -laptops
  • 1220 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Geheugen (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 - 10.14
  Android-smartphones en -tablets3
  • Android™ 4.1 – 9.0
  • Minimale schermresolutie: 320 x 480
  iPhone en iPad4
  • iOS® 9.0 of hoger

  We bieden geen ondersteuning voor bètaversies of previewreleases van nieuwe besturingssystemen. Het product ondersteunt uitsluitend de officieel vrijgegeven laatste versie van het besturingssysteem.

  1 Indien je Windows 10 gebruikt, adviseren we je om altijd de laatste versie van je Kaspersky Lab-product te downloaden en te installeren. Het product is niet bedoeld voor Windows 10 Mobile/S-edities.

  2 Sommige productfuncties werken mogelijk niet op 64-bits besturingssystemen. Ga naar https://support.kaspersky.com/14249 voor meer informatie.

  3 De functies van Kaspersky Internet Security for Android zijn momenteel wellicht beperkt op bepaalde apparaten. Ga naar support.kaspersky.com/10216 voor meer informatie.

  4 Alleen Kaspersky Safe Browser is beschikbaar voor dit platform.

RECENSIES

Prijs en gebruiksgemak.

Als je eenmaal het product in het verleden aangeschaft en geinstalleerd hebt , al dan niet via de website, is het de daarop volgende jaren met het invullen van de nieuwe activeringscode zo weer actueel te maken. Vermeld dient te worden dat de code ingevuld kan worden voordat de periode afloopt en wordt pas actueel als de vorige afloopt. Heel makkelijk.

Deze recensie is van Kaspersky Internet Security

is een heel goed anti

is een heel goed anti virus systeem voor een heel zacht prijsje een jaar beschermt te zijn ..mijn pc loopt er geen hinder van in vergelijking van sommige anti virussen die uw systeem zwaar belasten ..ik blijf bij kapersky ( vroeger had ik northon)en beveel iedereen dit product ten zeerste aan .

Deze recensie is van Kaspersky Internet Security

NOG NIET DUIDELIJK WELK PRODUCT HET BESTE BIJ JE PAST?

Wat je ook wilt beschermen, op welk apparaat dan ook, wij zijn er om je te helpen. Klik op de onderstaande knop voor advies over welke beveiliging van Kaspersky Lab het beste bij je past.

Resource Center

 • Draadloze netwerken beschermen

  Draadloze netwerken beschermen

  Hier volgen enkele eenvoudige stappen waarmee je je draadloze netwerk en router kunt beveiligen:

 • Wat is een trojan?

  Wat is een trojan?

  Trojans zijn schadelijke programma's waarmee acties worden uitgevoerd die niet zijn geautoriseerd door de gebruiker.

 • Verschillende soorten malware

  Verschillende soorten malware

  Meer informatie over de verschillende soorten malware en de grote hoeveelheid gevaarlijke software binnen iedere categorie.

 • Spam en phishing

  Spam en phishing

  Spam is het elektronische equivalent van de ongewenste post die je op je deurmat of in je postbus vindt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten