KasperskySecure Connection

CHOOSE YOUR PLAN AND SURF THE INTERNET PRIVATELY

* Een Kaspersky Secure Connection-licentie moet binnen 6 maanden na aankoop worden geactiveerd, anders is je licentieperiode mogelijk korter. De licentieperiode begint wanneer je het product activeert op het eerste apparaat of onmiddellijk na aankoop in het geval van een licentie met automatische verlenging.

* Houd er als je Microsoft® Windows® 8 of 8.1 gebruikt rekening mee dat Kaspersky Secure Connection-meldingen niet worden ondersteund in de gebruikersinterface van Windows 8.

* Houd er bij gebruik van Kaspersky Secure Connection in Wit-Rusland, Oman, Pakistan, Qatar, Iran, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië, Hongkong of China rekening mee dat de VPN-technologie of bepaalde elementen van VPN-technologie die zijn geïntegreerd in Kaspersky Secure Connection, onderworpen zijn aan de plaatselijke wet- en regelgeving. Zorg dat het gebruik van Kaspersky Secure Connection in overeenstemming is met het gebruiksdoel en de lokale wet- en regelgeving.

 • icon-user

  400 miljoen gebruikers beschermd

  door Kaspersky Lab-technologieën

 • 360.000

  nieuwe schadelijke bestanden door Kaspersky Lab gedetecteerd

 • 270.000

  bedrijven maken gebruik van onze beveiliging

 • 200

  landen en regio's waarin men op onze producten vertrouwt

 • ~ 120

  wereldwijde samenwerkingsovereenkomsten

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten