Kaspersky Small Office Security

KasperskySmall Office Security

Permanente beveiliging voor actieve bedrijven

Kaspersky Small Office Security combineert de eenvoud van pc-beveiliging voor thuis met speciale mogelijkheden om je bedrijf te beschermen terwijl medewerkers hun werk doen. Met 'set and forget'-beveiliging voor 5-25 medewerkers beschermt het je Windows- en Mac-pc's en -laptops, plus je Windows-fileservers. Zo blijven je belangrijke bestanden veilig.

  • Geavanceerde bescherming tegen ransomware en ongedaanmaking van ransomware, om te voorkomen dat computers worden vergrendeld nadat iemand per ongeluk ergens op heeft geklikt
  • Encryptie en back-ups van bestanden om je intellectuele eigendom en handelsgeheimen te beschermen
  • Safe Money om facturen en belastingen online met vertrouwen te betalen
  • Bescherming van Android-apparaten zodat je medewerkers veilig kunnen werken op hun persoonlijke smartphones en tablets
  • Ingebouwde vulnerabilityscans om je zakelijke apps te beschermen tegen inbrekers

Voer desktops in van 0 tot 0

Twijfelt u nog?
PROBEER 30 DAGEN UIT

14 DAGEN GELD-TERUGGARANTIE!

WERKT TERWIJL U UW WERK DOET

Een beveiligingsoplossing die geen aandacht nodig heeft, zodat u zich kunt concentreren op zakelijke prioriteiten. Het beschermt uw werknemers zonder storende berichten of meldingen, zodat zij ononderbroken kunnen werken. Kaspersky Small Office Security doet zijn werk terwijl u uw werk doet.

BESCHERMING TEGEN RANSOMWARE VOOR NALATIGE WERKNEMERS

Zelfs als een medewerker op een schadelijke link heeft geklikt en ransomware werkbestanden probeert te coderen, wordt er automatisch een back-upkopie gemaakt van het niet-gecodeerde bestand, zodat u dit kunt herstellen

VERMIJD DE VALKUILEN VAN ONLINE FRAUDE EN OPLICHTERIJ

Extra beveiligingslagen helpen te voorkomen dat dieven het geld van uw bedrijf stelen: wanneer u winkel- of bankwebsites bezoekt, controleert onze unieke Safe Money-technologie of de website veilig en legitiem is voordat u deze in een speciale beschermde modus opent (alleen voor pc en Mac)

VOORKOM HET OVERNEMEN VAN ACCOUNTS

Password Manager slaat uw wachtwoorden en waardevolle bestanden op en beveiligt ze op alle apparaten die u gebruikt. U hoeft maar één wachtwoord te onthouden. U ontvangt een melding als de file server een zwak wachtwoord heeft (zoals ‘1234’) of als uw wachtwoord al gedurende lange tijd niet is gewijzigd.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN BESCHERMING VOOR UW HELE BEDRIJF
Meerdere beschermingslagen in één gebruiksvriendelijk pakket - geen ervaring nodig voor maximale beveiliging binnen uw hele bedrijf met minimale inspanning.
Gebruiksvriendelijke webportal
Gebruiksvriendelijke webportal

Als een zakelijke oplossing biedt Kaspersky Small Office Security een toegewijde portal - ksos.kaspersky.com - voor gebruiksgemak, waar u de licentiestatus en verloopdatum kunt controleren, de beschermde apparaten kunt bekijken en ondersteuningsverzoeken kunt verzenden als u hulp nodig hebt.

Beveiligde Windows file server
Beveiligde Windows file server

Bescherm Windows file servers tegen ransomware en cryptolockers: System Watcher detecteert en blokkeert schadelijke activiteiten en maakt het terugdraaien van schadelijke acties mogelijk.

Software-updater biedt een lijst met nieuwe updates die beschikbaar zijn voor geïnstalleerde applicaties, zodat het makkelijk is niet-gebruikte of verouderde systeemdata te verwijderen.

Veilig werken op mobiele apparaten
Veilig werken op mobiele apparaten

Moet u onderweg werken? De beveiligingstechnologieën voor mobiele apparaten van Kaspersky Lab betekenen dat u overal beschermd blijft, waar u ook werkt - ook wanneer werknemers hun eigen mobiele apparaten voor hun werk gebruiken. Bescherm Android-smartphones en tablets - waaronder vergrendelen, wissen en lokaliseren van verdwenen apparaten.

Veilig internetten, e-mailen en privacy
Veilig internetten, e-mailen en privacy

Bescherming tegen pogingen om uw zakelijke gegevens en netwerk over te nemen door blokkering van schadelijke sites. Blokkeren van verdachte downloads, filteren van phishing e-mails en schadelijke bijlagen. Zoeken en verwijderen van ongewenste en onveilige browser-extensies en beschermen van uw privacy met speciale 'niet volgen'-functionaliteit.